- 6 Şubat 2013
- 1.168
- 1.011
- 208
Herkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Cnm ne zaman gidiyosun kontrole
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Hayirli olsun transferin arkadasim.. inşallah pozitif sonuç alirsin.. benim de sebepsiz infertiliteydi.. yumurta toplaninca anlasildi ki yumurtalarim kalitesizmis. Ama cok şükür olumlu sonuclandi.. darisi basina insallah.. lekenme implantasyon kanasi olabilirmerhaba arkadaslar,insanlah hepinizde pozitif sonuclar goruruz,ben araniza yeni katildim,beklemek gercekten cok zor,bende boyle bir topik ariyordum ,insan duygularini paylastikca cok rahatliyor. benimde ilk tup denemem,4kere asilama denedik ve 4yillik evliyiz,sorunumuz sebebi belirlenemeyen infertilite,aralik 16transfer gunum ,26si test gunum,2embriyo ve 2side birinci kalite ve 5.gun transferi cok heycanliyim ,ilk ikigun kasigimda biraz agrilar oldu veikinci gun bi lekelenme oldu,merakla bekliyorum bende insanlh mevlam en kisa zamanda pozitif sonuclar almayi hepimize nasip eder
Aaa bnmde 9. Gun ama ben 23 te test gunum Rabbim vereck olan cnm. Duadan baska bisey yok. Bnde sen gibi oldum ama yinede arkadaslar sagolsun umudum var. Hakkimizda hayirlisi
Haftaya cumartesi sen pazartesi dimi insallah hersey yollundadir canim bu altan bakmanin zarari olmaz dimi ilaclarini kestinmi hala devam ediyormusunCnm ne zaman gidiyosun kontrole
selam geleceğin tatlı anneleriii bende transferimin 7. günündeyim dayanamadım bugün test yaptım erken biliyorum ama yıllardır o göremediğim 2. çizgiyi çoookk silik gördüm sankihalüsinasyon olma ihtimalide yüksek tabiki ama şunu merak ediyorum sizce 7. gün erken değilmi
Hayirli olsun transferin arkadasim.. inşallah pozitif sonuç alirsin.. benim de sebepsiz infertiliteydi.. yumurta toplaninca anlasildi ki yumurtalarim kalitesizmis. Ama cok şükür olumlu sonuclandi.. darisi basina insallah.. lekenme implantasyon kanasi olabilirhadi bakalim.. gunler su gibi geçsin seni için..
Cok sagol canim insanlh bende senin gibi pozitif sonuc alirim,allah sanada bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder,lekelenmeden korkmustum insanlah oyledir,Hayirli olsun transferin arkadasim.. inşallah pozitif sonuç alirsin.. benim de sebepsiz infertiliteydi.. yumurta toplaninca anlasildi ki yumurtalarim kalitesizmis. Ama cok şükür olumlu sonuclandi.. darisi basina insallah.. lekenme implantasyon kanasi olabilirhadi bakalim.. gunler su gibi geçsin seni için..
bende bu gazla gidip kan testi yaptıracaktım neyse dizimi kırıp oturayım bari kocamada bişey demeyeyimerken canım 7. gun bende aynı şekilde çift çizgi gördüm o heyecanla gıttım test yaptırdım 10,86 çıktı umutlandım ıkı gun sonra tekrarladım 4,01 e düştü sonuç bugün yıne kan verdım beklıyorum normalde test gunum bugündü ama doktor ılaçlardan da hcg nın yukselebılecegını söyledı anlayacagın streslı bı kaç gun gecırdım
Ya kizlar dun en bastan usanmadan tek tek okudum yazilarinzi. Bugun 9. Gunum idrar testi yaptim negatif cikti. Cok uzuldum resmen cokusteyim ya. Sali gunu kan testi vercketim. Sizde bole bisey olup pozutif olan oldumu .![]()
Dualarim seninle..
ama soylemezsem çatlarim.. doktorunun yerinde olsam bi temiz doverdim seni.. sabirsizligin yüzünden gereksiz yere kendini strese sokuyorsun.. 11. Gun baksan degere 20-30 cikacakti.. bi guzel sevinecektin.. ben 8. Gun 6 ciktigini okudugumda da demistim oldu bu iş diye ama yazamadim.. sabir diliyorum.. duzenli artis diliyorum.. sevgiler..
2 gün sabır diyorum.sonuçta su an hala negatif bir sonuç almadin..onun sevinciyle tadini cikar ve bekle..artislarin guzel.bak benim 600 cikti dr hala test yaptirio..sayi onemli degil artış önemli. .birde strese devam edersen Allah korusun bebise zarar verirsin..sakin...sen biraz oyalanacak seyler bul bence..ve bu anin tadini cikar
canımasmakilit haklı. çok erken yapmak senin gereksiz strese soktu. rahat ol, pozitif gibi gözüküyor, çok da güzel artıyor. Artık bundan sonra artışları takip ediceksin. sonrasında da keseydi kalp atışıydı derken.... sen biraz erken başladın strese
![]()
B
Idrari onemseme cunku benim ilk tedavimde 12.gunde yaptigim idrar testinde tek cizgi cikti ayni gun ogleden sonra ise kanda pozitif cikti yani bir onemi yok idrar testinin bende sabah idrar testi yaptim cikmayacagini bile bile merakima yenik dustum kan sonucu ise pazartesi canim sen ilaclarina devam et bak buda bugun yaptigim test ama kesin degil tabikide
Yok canim bende hic hamilelik belirtiside adet belirtiside yokBian cokuntuye ugradim ama ara ara agrim oluyor adet agrisi gibi. Sende de varmi cnm
bende bu gazla gidip kan testi yaptıracaktım neyse dizimi kırıp oturayım bari kocamada bişey demeyeyim![]()
Haftaya cumartesi sen pazartesi dimi insallah hersey yollundadir canim bu altan bakmanin zarari olmaz dimi ilaclarini kestinmi hala devam ediyormusun
Haftaya cumartesi gidicem ya bidaha test yaptirmami soylemedi doktor acaba yaptirmama gerek varmi degerim dusmez dimiCnm ne zaman gidiyosun kontrole
Bide bende hic belirti yok sende hamile olduktan ne zaman sonra basladi insallah hersey yolundadir cumartesi nasil gelicek zaman gecmiyorEvet cnm pzt allah nasip ederse insallah cani yok zarari olsa bakmazlar icini ferah tut ilaclara aynen devam valla hala pazartesi soracam bakalim bidaha bari birini kesse![]()