Insanlah hakkinda hayirlisi olur,guzel haberler verirsin bizeGaziantep novafertilde tedavi goruyorum dr fuat aksoy.
Suan kan verdim sonucumu saat 2 de alicagim umarim pozitif cikar dua ediyorum ve dualarinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlah hakkinda hayirlisi olur,guzel haberler verirsin bizeGaziantep novafertilde tedavi goruyorum dr fuat aksoy.
Suan kan verdim sonucumu saat 2 de alicagim umarim pozitif cikar dua ediyorum ve dualarinizi bekliyorum
Malesef bu durumda teselli olmaz insanbugün test günümdü sonuç 0,01 negatif çıktı. 5.gün embriyosu ve ilk denememdi. %60-%65 demişlerdi herşey çok iyiydi yıkım oldu benim için resmen...![]()
keseyi görmeye cuma çağırdı. .ama ben perşembe gitmeyyi düşünüyorum. .aslinda sali bile görünür değere göre. .1200 olmus..3000 4000 de karindan gorunuyomus..sen ne zamn gidiosun2 tane canım evet senin değerin yüksekti öyle hatırlıyorum peki keseyi gördün mü canım
Varlığını bilip kaybetmenin acısını iyi biliyorum. Zamanı değilmiş diye avuttum kendimi. Sende öyle düşün Rabbim herşeyin hayırlısını verir. Inşallah zamanı gelince çok mutlu olacaksın.Arkadaşlar maalesef düşmüş bebeğim değer 33 den 14 e düştü cok mutsuzum.
canim inşallah birdahaki sefere melegin seninle olur. .zaten onu kucagina aldiginda bütün bu günleri unutucaksin..bugün test günümdü sonuç 0,01 negatif çıktı. 5.gün embriyosu ve ilk denememdi. %60-%65 demişlerdi herşey çok iyiydi yıkım oldu benim için resmen...![]()
Benim 13. Gun degerm 5000 kusurdu bende persembe gidicem ultrasona acaba kalp atislari duyulurmu yaa nebilim degerle alakasi varmi acaba sabirsizlik istekeseyi görmeye cuma çağırdı. .ama ben perşembe gitmeyyi düşünüyorum. .aslinda sali bile görünür değere göre. .1200 olmus..3000 4000 de karindan gorunuyomus..sen ne zamn gidiosun
hakkında hayırlısı olsun...ne soylesek üzüntünü dindirmez..inşallah birdahaki sefere sana sıkı sıkı tutunur ve hic bırakmazArkadaşlar maalesef düşmüş bebeğim değer 33 den 14 e düştü cok mutsuzum.
dün dr un yanındaki kızlar dedi bana...keseyi görmek için 3000 4000 olmasını beklio dr die...ama oglumda kalp atışlarını 8. haftada duymustuk..bazilarinda 7. haftada olabiliomus ama 8 daha garanti galiba..Benim 13. Gun degerm 5000 kusurdu bende persembe gidicem ultrasona acaba kalp atislari duyulurmu yaa nebilim degerle alakasi varmi acaba sabirsizlik isteneyse kese gorelimde insaallah sorunsuz
Anladm canm sagolasin sabredicez ozamandün dr un yanındaki kızlar dedi bana...keseyi görmek için 3000 4000 olmasını beklio dr die...ama oglumda kalp atışlarını 8. haftada duymustuk..bazilarinda 7. haftada olabiliomus ama 8 daha garanti galiba..
33 cikan degeri tarnsferden kac gun sonra ogrenmistin ve ikinci testi ne zaman verdin umutlarin tukenmis ama birdahaki se fere ins ark lutfen bana bilgi verirmisin bende dun test verdim 53 cikti degerim korkuyorum duserse diyeArkadaşlar maalesef düşmüş bebeğim değer 33 den 14 e düştü cok mutsuzum.
Beni de çarşamba çağırdılar büyük ihtimalle alttan bakacak gibikeseyi görmeye cuma çağırdı. .ama ben perşembe gitmeyyi düşünüyorum. .aslinda sali bile görünür değere göre. .1200 olmus..3000 4000 de karindan gorunuyomus..sen ne zamn gidiosun
nedense en çok senin keseleri merak ediyorum canım hani değerinden dolayı üçüz gibi geliyor bana :))Benim 13. Gun degerm 5000 kusurdu bende persembe gidicem ultrasona acaba kalp atislari duyulurmu yaa nebilim degerle alakasi varmi acaba sabirsizlik isteneyse kese gorelimde insaallah sorunsuz
Supi benim ilk denememdi 5. Gun emriyosu ydu 10. Gun test yaptim 33 cikti bugün 12. Gundu ama 14 e düştü. Kisacasi bebeğim artik benle degil. Cok zor. Allahim kimseye yasatmasin.33 cikan degeri tarnsferden kac gun sonra ogrenmistin ve ikinci testi ne zaman verdin umutlarin tukenmis ama birdahaki se fere ins ark lutfen bana bilgi verirmisin bende dun test verdim 53 cikti degerim korkuyorum duserse diye
Ayy canim yaa cok sagol saglikli olsunda insalah sorunsuz bi sekilede goruruz sonra kalp atislarinida duyariz insalah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikli hayirli bi sekilde sen benden once goruceksin insalahnedense en çok senin keseleri merak ediyorum canım hani değerinden dolayı üçüz gibi geliyor bana :))
Hayirli olssuuunnn gozunaydinTahlil sonucuna gore hamileyim.10 gun sonra keseyi gormeye cagirdilar ikinci teste gerek yok dediler.