• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

bugün test günümdü sonuç 0,01 negatif çıktı. 5.gün embriyosu ve ilk denememdi. %60-%65 demişlerdi herşey çok iyiydi yıkım oldu benim için resmen... :KK43:
Malesef bu durumda teselli olmaz insan :( ama kendini toparlayıp yeni tedavi için güçlü olman lazım. Rabbim zamanını belirlemiştir umudunu yitirme cnm.

2 tane canım evet senin değerin yüksekti öyle hatırlıyorum peki keseyi gördün mü canım
keseyi görmeye cuma çağırdı. .ama ben perşembe gitmeyyi düşünüyorum. .aslinda sali bile görünür değere göre. .1200 olmus..3000 4000 de karindan gorunuyomus..sen ne zamn gidiosun

bugün test günümdü sonuç 0,01 negatif çıktı. 5.gün embriyosu ve ilk denememdi. %60-%65 demişlerdi herşey çok iyiydi yıkım oldu benim için resmen... :KK43:
canim inşallah birdahaki sefere melegin seninle olur. .zaten onu kucagina aldiginda bütün bu günleri unutucaksin..

keseyi görmeye cuma çağırdı. .ama ben perşembe gitmeyyi düşünüyorum. .aslinda sali bile görünür değere göre. .1200 olmus..3000 4000 de karindan gorunuyomus..sen ne zamn gidiosun
Benim 13. Gun degerm 5000 kusurdu bende persembe gidicem ultrasona acaba kalp atislari duyulurmu yaa nebilim degerle alakasi varmi acaba sabirsizlik iste ;) neyse kese gorelimde insaallah sorunsuz

arkadaslar sonucu negatif olanlara ve degeri dusenlere gercek cok ama cok uzuldum,uzulmeyin diyemicem cunki insanin elinde degil uzulup aglamak ,Ama vardir bundada bir hayir,nolur umidinizi yitirmeyin,hakkinizda hayirlisi boyleymis,insanlah ilrde guzel haberler alirsiniz,hic bir seyin sonu degil,tekrar denersiniz pes etmek yok sabredicez arkadaslarim

Benim 13. Gun degerm 5000 kusurdu bende persembe gidicem ultrasona acaba kalp atislari duyulurmu yaa nebilim degerle alakasi varmi acaba sabirsizlik iste :KK66: neyse kese gorelimde insaallah sorunsuz
dün dr un yanındaki kızlar dedi bana...keseyi görmek için 3000 4000 olmasını beklio dr die...ama oglumda kalp atışlarını 8. haftada duymustuk..bazilarinda 7. haftada olabiliomus ama 8 daha garanti galiba..

Kizlar 7.haftam ama hic bi sey yiyemiorum midem hep gurul gurul ama icim hic bi sey istemio.kusma yok ama bi garip midem.ispanak denedim olmadi bulgur pilavi denedim olmadi.sadece tost iyi gelio.nasil beslenicem ki ben ya...

Arkadaşlar maalesef düşmüş bebeğim değer 33 den 14 e düştü cok mutsuzum.
33 cikan degeri tarnsferden kac gun sonra ogrenmistin ve ikinci testi ne zaman verdin umutlarin tukenmis ama birdahaki se fere ins ark lutfen bana bilgi verirmisin bende dun test verdim 53 cikti degerim korkuyorum duserse diye

OPUNTIA meerak ettim sonucunu insanlah guzel haber verirsin bugun herkesin guzel haber almaya ihtiyaci var :((

Benim 13. Gun degerm 5000 kusurdu bende persembe gidicem ultrasona acaba kalp atislari duyulurmu yaa nebilim degerle alakasi varmi acaba sabirsizlik iste :KK66: neyse kese gorelimde insaallah sorunsuz
nedense en çok senin keseleri merak ediyorum canım hani değerinden dolayı üçüz gibi geliyor bana :))

33 cikan degeri tarnsferden kac gun sonra ogrenmistin ve ikinci testi ne zaman verdin umutlarin tukenmis ama birdahaki se fere ins ark lutfen bana bilgi verirmisin bende dun test verdim 53 cikti degerim korkuyorum duserse diye
Supi benim ilk denememdi 5. Gun emriyosu ydu 10. Gun test yaptim 33 cikti bugün 12. Gundu ama 14 e düştü. Kisacasi bebeğim artik benle degil. Cok zor. Allahim kimseye yasatmasin.

nedense en çok senin keseleri merak ediyorum canım hani değerinden dolayı üçüz gibi geliyor bana :))
Ayy canim yaa cok sagol saglikli olsunda insalah sorunsuz bi sekilede goruruz sonra kalp atislarinida duyariz insalah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikli hayirli bi sekilde sen benden once goruceksin insalah ;)

Kizlar herkese iyi aksamlar bugun kendiligimden gidip 3 test yaptirdim doktor istememisti direk keseyi gormeye cagirmisti ben bugun bidaha yaptirdim 165 den 77 dusmus doktoruma gittim cok sasirdi 4. Denememde boylelikle sona erdi artik embriyolarima genetik tarama istiyor son asama bu diyor cok yikildim bugun rabbim sizlere saglikli bebisler nasip etsin hepiniz destek oldunuz cok sagolun

Back
X