• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

benimde bugun transferimin 6.gunu ve 5.gun embriyosuydu ikitane koyuldu,esim dun usenmemis 4liralik testlerden almis illa yap dedi,sabah yaptim ikinci cizgi silik cikti cok sasirdim ,acaba ilaclardanmi dedim ama kullandigim ilaclar PROGESTAN ve ESTROFEM bunlardada bhcg hormonu yokmus ,insanlah tutunmustur bebislerim
Kullandığımız ilaçlar aynı. Ben de 4.gunde silik çizgi görmüştüm. Bugün 10.gunum. kanda pozitif sonucu aldım. Seninde Inşallah çok güzel sonuçlanacak.

Kullandığımız ilaçlar aynı. Ben de 4.gunde silik çizgi görmüştüm. Bugün 10.gunum. kanda pozitif sonucu aldım. Seninde Inşallah çok güzel sonuçlanacak.

Çok sevindim ve çok şaşırdım... Bu kadar erken idrarda çıkabilir mi yahu :) Süpermiş o zaman. 10. gün kanda test sonucu kaçtı. Maşallah nazar değmesin.

İnşallah yapabilirim kaygguntüsüz geçirebilirim bu günleri. 5 gündür olmadı şimdi ne yapmalıyım, yeniden nerede ve nasıl deniyebilirim diye düşünüyorum uyandığım ilk anda :KK43:( Hiç normal değil de işte önceki tecrübeler yüzünden bunlar.
Seni de tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım..
Kendini dinleme ve belirti arama cunku daha fazla gerilmene yariyor.son gunu kadar tahlil de yapma umutsuzluga dusuyorsun veye sabirsizliktan geriyorsun kendini.sakin olmaya calis bendede pek belirti olmadi olan seylerde ilacin etkisi gogus agrisi koyulasma mgde bulantisi vb. Daha sonra gorulun belirtiymis kendini dinleme :))
Umarim guzel haberler aliriz

Arkadaslar benim bebegim dustu 2 gun once biliyorsunuz yazmistim. Daha 4 tane dondurulmus 5. Gün emriyosu var. Ikinxiyi hemen yapmak mantiklimi bilemedim. Doktor adetinden sonra yapabiliriz dedi. Sizce ne yapmaliyim.

Kendini dinleme ve belirti arama cunku daha fazla gerilmene yariyor.son gunu kadar tahlil de yapma umutsuzluga dusuyorsun veye sabirsizliktan geriyorsun kendini.sakin olmaya calis bendede pek belirti olmadi olan seylerde ilacin etkisi gogus agrisi koyulasma mgde bulantisi vb. Daha sonra gorulun belirtiymis kendini dinleme :))
Umarim guzel haberler aliriz

Güzel haberleri ben de umuyorum.. Teşekkür ederim. Biraz sakin olmam lazım evet kendimi dinlemeyi de bırakıyorum şimdi. Bana lazım olan şey sabır. Yani hepimize lazım olan belki...

Arkadaslar benim bebegim dustu 2 gun once biliyorsunuz yazmistim. Daha 4 tane dondurulmus 5. Gün emriyosu var. Ikinxiyi hemen yapmak mantiklimi bilemedim. Doktor adetinden sonra yapabiliriz dedi. Sizce ne yapmaliyim.

Cnm sanırım doktorların farklı görüşleri var. Bnm doktorum negatiften sonraki adetten sonra histeroskopi yaptı. Sonrasındaki adeti boş geçtik. Ondan sonra başladık. Rahim temizlensin iyice ilaçlArdan, dinlenmiş bir vücutla başlayalım dedi. Önce beklemek zor geldi ama şimdi iyi ki öyle yapmış diyorum. Bence bir kaç doktora danış, sonra kararını ver. Beklemenin avantajı rahmi ilaçlardan temizlemek dinlendirmek ama hemen akabinde denemenin herhangi bir avantajı var mı bilmiyorun

Haftasonu girememiştim, üstüste üzücü haberler okudum. Ama moral bozmak yok, herşeyin zamanı var.yazılmış olanı yaşıyoruz... Tutunamayan ya da düşen embriyoların sağlıklı olmadığını unutmamamız gerek. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin... Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin; hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü raZı eylesin...

Evet var ama genetik tani yapilicak embriyolara belki sagliksizda cikabilir sagliklida bilmiyorum evet cok zor her denemede hamile kaliyorum ve devami gelmiyor hic bi sorunumuzda yok ama olmuyor tek geriye kalan bebeklerin genleri ne cikicak bakalim rabbim insallah bu denememizde nasip eder insallah sol canim destegin icin

Cnm sanırım doktorların farklı görüşleri var. Bnm doktorum negatiften sonraki adetten sonra histeroskopi yaptı. Sonrasındaki adeti boş geçtik. Ondan sonra başladık. Rahim temizlensin iyice ilaçlArdan, dinlenmiş bir vücutla başlayalım dedi. Önce beklemek zor geldi ama şimdi iyi ki öyle yapmış diyorum. Bence bir kaç doktora danış, sonra kararını ver. Beklemenin avantajı rahmi ilaçlardan temizlemek dinlendirmek ama hemen akabinde denemenin herhangi bir avantajı var mı bilmiyorun
Yani ortalama kac ay beklemeliyim.

Ben de Sabırla bekliyorum buradan siZleri de takip ediyorum mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inşallah zor süreçlerden geçiyoruz kolay değil bugün 4 . Gün korkuyorum heyecanlanıyorum karışık duygular içindeyim bir kimyasal gebelik geçirdim inşallah meleğim tutunur bırakmaZ beni korkuyorum dualarınızda olmak dileğiyle ...

Histeroskopi falan yapılmayacaksa en az bir adeti boş geçebilirsin. Ama bnm dr negatiften sora tanısal histeroskopi yapmıştı tutunamama sebebini araştırmak için. İki de miyom almış önemli olmasa da
Benim normaldede hicbir sorunum yoktu. 20 yumurta toplandi 13 tanesi dollendi. Ve 6 tane 5. Gün emriyom vardi. Esim tese ameliyati oldu hucreleri cok iyi oldunu soylediler benim bebegim dusme sebebi farkinda olmadan mutfak dolabı ndan tabak almam oldu bence cunku o andan sonra agrim cogaldi. Genetik bir problem yoktur diye dusunuyorum.

Benim normaldede hicbir sorunum yoktu. 20 yumurta toplandi 13 tanesi dollendi. Ve 6 tane 5. Gün emriyom vardi. Esim tese ameliyati oldu hucreleri cok iyi oldunu soylediler benim bebegim dusme sebebi farkinda olmadan mutfak dolabı ndan tabak almam oldu bence cunku o andan sonra agrim cogaldi. Genetik bir problem yoktur diye dusunuyorum.

Tatlım geçmiş olsun. Umarım genetik bir problem yoktur.. Her tutunamayan embiryo da genetik problemli değildir. Ama mutfak dolabından tabak alman ya da benzer bir fiziksel hareketle düşmesi mümkün değil. Kendini yanlış bi şey yaptın diye suçlama sakın...

Rabbim ol diyecek de sen yukari uzandin diye olmayacak oyle mi?? Boyle seyleri dusunme.. doktorun genetik taniyi bir yapsin bakalim.. bence de sorun yoktur.. ama beklemeyelim derse de beklicem diye tutturma.. belki de vücudun hormonel olarak gebeliğe hazir diye acele ediyordur.. yarim imam dinden yarim doktor candan eder.. ikinci bir goruş al elbette ama bi uzmandan al.. icin rahat degilse dondurulmuslarini diledigin merkeze naklettirip tedavinr baska yerde bile devam edebilirsin. Her sey insan icin.. dua ile..

Çok sevindim ve çok şaşırdım... Bu kadar erken idrarda çıkabilir mi yahu :) Süpermiş o zaman. 10. gün kanda test sonucu kaçtı. Maşallah nazar değmesin.
Bende ümitsiz yapmıştım ama çok çok silik çizgi görünce bende çok şaşırdım. Demek ki oluyormuş :KK76: 333 değerim. 5.gun embriyosuydu bu arada benim. Transfer olduğum günün sabahi lekelenme oldu tahmin ediyordum biraz :anneadayı:

Bende ümitsiz yapmıştım ama çok çok silik çizgi görünce bende çok şaşırdım. Demek ki oluyormuş :KK76: 333 değerim. 5.gun embriyosuydu bu arada benim. Transfer olduğum günün sabahi lekelenme oldu tahmin ediyordum biraz :anneadayı:

Tekrar tekrar tebrik ederim. Senin durumun beni de bir idrar testi yapmak için fena halde heveslendirdi ama kendimi tutuyorum :) Lekelenme dışında bir şey hissettin mi ? (Hay Allahım ben kendimi dinlemeyecektim di mi )

Biliyorjm sen simdi sabirsizlaniyorsun yeniden denemek icin ama bencede en az bi adet gecir canim vucudun dinlensin,zaten pisikolojik olarakda bedenende yipraniyor insan,yinede senin tercihin canim benim fikrim bu yonde;)

Back
X