Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Mol gebelik tup bebek tedavisinda olmayacak bir sey.. mol gebelik, yumurta 2 sperm tarafindan dollenmendiginde olusan bir durum. Kaygisiz ol :KK66:
Allah razi olsun senden valla 2 gundur kafamda bu soru ve inanilmaz mesgul ediyor.. cok korkuyordum cok tesekkur ederim;)

Arkadaşlar reglimi bekliyorum kahverengi akıntı geliyo az az pedime.Bi fikriniz varmı böyle olanlar nedeni nedir sizce?adete 10 günüm var.o_O

Yeni yilin ilk hamilelri hayirli olsun rabbim kucaginiza da almayi nasip etsin insallah.
Benim12.gun degerim yani 2 gun once 730 du. Bugun yani 14.gun degerim 2288 cikti. Ikizmidir?2 embriyo verilmisti 5aaa ve 4aaa kalitede blastokist
Alfaaa çok sevindim seninle yarım kalan tedavin sırasında yazışmıştık. Çok üxülmüştüm bak rabbim neylerse güzel eyler.inşallah ikizdirrrr. Benim de yarın saat 3 te transferim var ilki tuttu sma düştü. Dua et bana da ne olur. Sen de hayırla al inşallah kucağına bebişlerini.:):)

Alfaaa çok sevindim seninle yarım kalan tedavin sırasında yazışmıştık. Çok üxülmüştüm bak rabbim neylerse güzel eyler.inşallah ikizdirrrr. Benim de yarın saat 3 te transferim var ilki tuttu sma düştü. Dua et bana da ne olur. Sen de hayırla al inşallah kucağına bebişlerini.:):)
Hatirladim canim seni. Kacinci gun transferin olacak senin
? Kac embriyo veeecekler. Nerde tedavi gordun Mutlaka ederim canim.. aminnn darisi hepimizin basina insallah canim.

? Kac embriyo veeecekler. Nerde tedavi gordun Mutlaka ederim canim.. aminnn darisi hepimizin basina insallah canim.
canım tebrık ederım hatırlarsan benııı ınsAllah saglıkla kucagına alırsın bende transfer oldum beklıyom ama benım yumıler bıraz zor gelıstı 2.kalıte 2.gun embrıyosu oldularrr pek tutcak gıbı gorunmuyo ama olsunnn nasıpp hakkımızda hayırlısı ama senın adına cok sevındım

canım tebrık ederım hatırlarsan benııı ınsAllah saglıkla kucagına alırsın bende transfer oldum beklıyom ama benım yumıler bıraz zor gelıstı 2.kalıte 2.gun embrıyosu oldularrr pek tutcak gıbı gorunmuyo ama olsunnn nasıpp hakkımızda hayırlısı ama senın adına cok sevındım
Canimm gecen gun aklima geldin bakmistim sana napiyorsun diye. Ordan gordum transfer olmamistin daha. Hic kafana takma canim benim. Benim ilk transferimde 2. Gun ve orta kalitedeydi. Ve tuttu. Ama allah nasip etmedi kimyasal oldu. Elini karnina koy ve dua et. Rabbim ol diyecek ve olacak unutma..

Canimm gecen gun aklima geldin bakmistim sana napiyorsun diye. Ordan gordum transfer olmamistin daha. Hic kafana takma canim benim. Benim ilk transferimde 2. Gun ve orta kalitedeydi. Ve tuttu. Ama allah nasip etmedi kimyasal oldu. Elini karnina koy ve dua et. Rabbim ol diyecek ve olacak unutma..
bilemmı canımmm ztn siz umut oluyosunuz yaa işte kafası karısıo ınsanın yınedee inşAllah bu guzel aksamda dualarımız kabul olurr:nazar:

Benim merkezim memorial doktorum hiç kimseyi 5. Güne götürmüyor. En güzeli doğal ortamına bırakmak hiç bir lab. doğal rahim kadar grrçek olamaz diyor. 3 donmuşum vat 2 transfer edilir sanırım. Tabi sağlıkla çözünürse inşallah

Estrofwrm sadece şişirdi beni baska belirtim yok..elevit ne işe yarıyo..ben de su an 3 estroferm 2 crione jel ve folikasit var ..
Demekki herkese farkli etki yapio 2 gundur kusmuyorum cok sukur estrofemi biraktigimdan beri.
elevitte vitamin folbiol gbi.
Ne biliyim ya aslnda hamile olduktan ilac kullanmak hic icime sinmiyo :(
Sen hangi merkezde yaptin?

Demekki herkese farkli etki yapio 2 gundur kusmuyorum cok sukur estrofemi biraktigimdan beri.
elevitte vitamin folbiol gbi.
Ne biliyim ya aslnda hamile olduktan ilac kullanmak hic icime sinmiyo :KK43:
Sen hangi merkezde yaptin?
Adana başkentte yaptım malesef ilaçlara mecburuz normal bi gebelik değil çünkü..inş çabuk ve kolay gecer..

Herkese hayırlı günler
Çarşamba günü 2.gün embriyosu ile transferim oldu hamdolsun.Bel ve kasık ağrısı normal midir? Böyle adet olacakmışsın gibi olup bir süre sonra geçiyor.Bir ara tekrar başlıyor.Allah hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın inşaallah.

Herkese hayırlı günler
Çarşamba günü 2.gün embriyosu ile transferim oldu hamdolsun.Bel ve kasık ağrısı normal midir? Böyle adet olacakmışsın gibi olup bir süre sonra geçiyor.Bir ara tekrar başlıyor.Allah hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın inşaallah.
Hayırlı olsun canım, ilk günler biraz oluyor, inşallah hayıra işarettir bu ağrılar..

Inşaallah.Allah razı olsun.Çok sayfa yazılmış.Hepsini okuyamadım henüz.Sizin durumunuz nedir?

bilemmı canımmm ztn siz umut oluyosunuz yaa işte kafası karısıo ınsanın yınedee inşAllah bu guzel aksamda dualarımız kabul olurr:nazar:
Iyi dusun bitanem biliyorsun benkm ne kadar az bi degwrle basladi. üçüz oolmadigini bile bile hic kotu dusundummu.. kimyasal olabilir diyenlere bile aldirmadim hep icimde 3tane evladim diye sevdim dua okudum. Kendinde belirti aramadan aklina her geldiginde elini karnina koy dua et.Bu defa olacak kuzucum bu defa rabbim nasip edecek...
Benim merkezim memorial doktorum hiç kimseyi 5. Güne götürmüyor. En güzeli doğal ortamına bırakmak hiç bir lab. doğal rahim kadar grrçek olamaz diyor. 3 donmuşum vat 2 transfer edilir sanırım. Tabi sağlıkla çözünürse inşallah
Benim de memorial. Kafani karistirmak gibi olmasin canim da benim embriyolardan biri hizli bolunmus biri yavas bolunmus. Eger 2-3 Gunlerden birinde bu embriyolar verilseydi icimde saglikli bolunemeyeceklerdi. Eger durumlari iyiyse neden 5. Gune bekletmiyorlarki. Bak su konuda haklilar anne rahminde daha iyi gelisirler. Benim ilkinde orta kalitedeydi embriyilar ama yine de tutmustu.
Herkese hayırlı günler
Rabbim hayirlarla sonuclandirsin insallah. Normaldir. Zaten yumurtaliklarin daha yeni islemden cikti onlarin da agrisi vardir. Hamile oldugunda o agri bi sure gecmeyecek. Ben su an transferden sonraki 16. Gundeyim agrim 14.gun kesildi sukur. Akinti cok fena. Pecete koymadan duramiyorum afedersiniz pantolonuma kadar cikiyor bazen.
Arkadaslar negatif 0.01 degerimm hayirlisi olsun insallah
Mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler.. herseyde vardir bir hayir. Benim ilkinde tutsaydi (kimyasal oldu) orta kalitedeydi belki sagliksiz olacakti. Ikincisi yarim kaldiyine nasip olmadi. 3. Tedavimde sanirim ikizlerim geliyor. O yuzden iayan etme neyin hayir neyin ser oldugunu biz bilemeyiz. Dua edicem sana..

Back
X