Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Aslında ilk denememdede belirtim olmamıştı ama hamileydim o blast 1.kaliteydi bunlar minnak 2.gün 2.kalite olunca acaba diyorumm kuzilerim tutunamadımı❤️❤️
Benim blast 2 tane yerlestrildi ama daha önce de blast yerlestrlmisti cok sancim vardı sonuç negatif oldu. Inşallah bu defa olur ikimizin de canım

31 Aralıkta tam da yılbaşı günü transferim oldu.2.gün embriyosu idi.Araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım.Embriyoların tutunma zamanı tam olarak kaçıcı gün ya da günlerde oluyor ?İnşaallah tutunabildiyse tabii.

Hepimizin hayırlı,güzel ve mutlu haberler alması dileğiyle...

31 Aralıkta tam da yılbaşı günü transferim oldu.2.gün embriyosu idi.Araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım.Embriyoların tutunma zamanı tam olarak kaçıcı gün ya da günlerde oluyor ?İnşaallah tutunabildiyse tabii.

Bende aynı tarihte oldum 2.gün embriyosu ama ne zaman tutunur bilmiyoruum ama ztn tutundularsa şimdiye tutunmuşlardır❤️❤️

Embriyolar 6. Gununde tutunmaya baslar ve bu tutunma 9. Gune kadar surer. 9. Gun beta hcg hormonu salgilanmaya baslar kizlar.. 6. Gun tranferin degil dollenmenin 6. Gunudur.

iyi akşamlar benimde 2.1.15 te transfer oldu 4. gün embriyosu 4. denemem gata da yaptırdım hayırlısı olsun herkes için belirtileri paylaşalım lütfen
Rabbim hayirlarla sonuclandirsin insallah..
Belirti arayip canini sıkma arkadasim. Cok fazla kisi belirti olmadan hamilelik haberi aliyor. Insallah sonuc guzel olacak;)

Huhh huuuu kizlaaar ben geldiiimm doktordan ciktim geldim 2 tane nur topu gorduk. Birinin kesesi 10 mm birinin 20 mmymis. 10 mm icin olumlu konusmadi. Karindan usg ile baktigimiz icin kalp atisi da duymadik henuz. 5+1 gunlukmus benim meleklerim

Huhh huuuu kizlaaar ben geldiiimm doktordan ciktim geldim 2 tane nur topu gorduk. Birinin kesesi 10 mm birinin 20 mmymis. 10 mm icin olumlu konusmadi. Karindan usg ile baktigimiz icin kalp atisi da duymadik henuz. 5+1 gunlukmus benim meleklerim

Gözünüz aydın.Allah tamamına erdirsin.Sizin ve bebekleriniz hakkınızda en hayırlısı olsun inşaallah.

Bende aynı tarihte oldum 2.gün embriyosu ama ne zaman tutunur bilmiyoruum ama ztn tutundularsa şimdiye tutunmuşlardır❤️❤️

Veya hala devam ediyorlar tutunmaya Allah bilir! Ikimizde güzel haberler alırız inşaallah.Stres yok diyorlar ama istemeseende oluyor işte.

Veya hala devam ediyorlar tutunmaya Allah bilir! Ikimizde güzel haberler alırız inşaallah.Stres yok diyorlar ama istemeseende oluyor işte.
Maalesef aklımdan atmaya çalışıyorum ama olmuyo hakkımızda hayırlısı sonucumuz pozitif olsun yüzümüz gülsün inşAllah❤️❤️

doktor bana clexane, coraspirin ve prednol verdi hepsini aynı anda kullanıyorum. sizce ne kadar mantıklı. bu ara bende kan pıhtılaşması var

Ben
doktor bana clexane, coraspirin ve prednol verdi hepsini aynı anda kullanıyorum. sizce ne kadar mantıklı. bu ara bende kan pıhtılaşması var
Ben de de pıhtılaşma var. Hic hamile kalamadim bu 3.denemem ilk defa pıhtılaşma için iğne kullanıyorum bakalım inşallah pozitifleri görürüz

Mrb arkadaşlar bende 3.1.15 transver oldum. Benim transverimin 2. günü pembemsi bi akıntım oldu.sizde de oldumu.

Herkese selam arkadaşlar, hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Hamilelik takvimleri görünce çok mutlu oluyorum inşallah biz de yaparız.
Benim de dün transferim oldu, inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Arkadaşlar benim transverimin bugün 5.günü dayanamadım kanda gebelik testi yaptırdım 1.20 çıktı normal mi yoksa olmadı mi yine

Back
X