Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canım ben bugun transfer dahil 3. Gunde aksam yurudum biraz dışarda eşimle. Olkinde yatmıştım ilk 4 gün kalkmadan olmadım bence yatıp yatmamayla ilgisi yok ama yine de takıyoruz iste ben de dahil hepimiz kafaya.
aynen ole canim.. bu stres oldurcek bizi.. saol canim.. insallah hakkimiz da hayirlisi olur..

transfer sonrasi yatmalimi yatmamalimi ???
ikinci denemem olacak ama ne yapsam ki bilemedim.. dusunup duruyorum.. bilgilerinizi aktarirsaniz sevirim...
Bende ilkinde yatmistim olmadı bu kez yatmyorum bugün üçüncü günüm çıktım biraz yürüdüm yarında AVM ye gitcem yat yat zaman geçmez ki evdede rutin islerimi yapıyorum bu kez rahatım bide böyle deniyelim

elifasktanem elifasktanem canım öncelikle şunu bilmeliyiz nasibimizde varsa istemesekte olucak.. bende transfer öncesi cok okudum sordum sorusturdum 15 gun yerınden kalkmayanlar duşa bile girmeyenler vardı bende kendımı öyle şartlamıstım test gününe kadar yatıcak kalmıcaktım... derken trasnfer oncesı doktorum kı cok güvenıyorum transfer sorası 1 saat hastanede yatmamı sonrasının ban afayda sağlamıyacagını anlattı , ben hastanede 2 saat kaldım. ve sen hasta değilsin yatalak gıbı yatmana gerek yok yorma kendını cam kapı sılme ama evde işlerini hallet dedı .. ben eve geldim çayımı koydum ıctım hıc yatmadım cunku yatmak kan akışını yavaslatır ve vucudumun kan akımına ıhtıyacım var bebegımın tutunması ıcın. hatta ilk hafta dışarı cıktım gezmeye gıttım. Velhasıl zamanı gelmiş Rabbim dualarımı kabul buyurmus Ol demiş. Sonuç pozitif. ... şimdi malesef düşük tehlıkem var kanamam oldu cunku ama doktorum hala saatlerce yat demıyor yorma kendını dinlen sureklı dedı öylede yapıyorum.... doktor cok önemlı güvenmekte o ne dese kabulum ıyıkı dınlemısım onu

elifasktanem elifasktanem canım öncelikle şunu bilmeliyiz nasibimizde varsa istemesekte olucak.. bende transfer öncesi cok okudum sordum sorusturdum 15 gun yerınden kalkmayanlar duşa bile girmeyenler vardı bende kendımı öyle şartlamıstım test gününe kadar yatıcak kalmıcaktım... derken trasnfer oncesı doktorum kı cok güvenıyorum transfer sorası 1 saat hastanede yatmamı sonrasının ban afayda sağlamıyacagını anlattı , ben hastanede 2 saat kaldım. ve sen hasta değilsin yatalak gıbı yatmana gerek yok yorma kendını cam kapı sılme ama evde işlerini hallet dedı .. ben eve geldim çayımı koydum ıctım hıc yatmadım cunku yatmak kan akışını yavaslatır ve vucudumun kan akımına ıhtıyacım var bebegımın tutunması ıcın. hatta ilk hafta dışarı cıktım gezmeye gıttım. Velhasıl zamanı gelmiş Rabbim dualarımı kabul buyurmus Ol demiş. Sonuç pozitif. ... şimdi malesef düşük tehlıkem var kanamam oldu cunku ama doktorum hala saatlerce yat demıyor yorma kendını dinlen sureklı dedı öylede yapıyorum.... doktor cok önemlı güvenmekte o ne dese kabulum ıyıkı dınlemısım onu
saol canim..
evet bende dedigin gibi sonuca kadar yat dienleri ve yatma diyenleri duyuyorum hep iki arada kaltim.. saol aydinlattigin icin beni.. insallah bi sorun cikmaz bebegini alirsin kucagina rabbim emeklerini bosa cikarmasin.. Hepimizin

3. gün embriyosu 2.kalite canım kayda değer bi sebebimiz yok yurt disindayim ben 8 yıldır deniyoruz 2 aşılama 2 tüp bebek inşallah güzel sonuçlanır bu kez hepimizinki
Insallah canim. Benim de 3. Gün embriyosu. Yurt dışında doktorlar ne diyor, dinlenin mi, hayatınıza devam edin mi?

Insallah canim. Benim de 3. Gün embriyosu. Yurt dışında doktorlar ne diyor, dinlenin mi, hayatınıza devam Transferden sonra 5 dakika yatakta kal sonra normal yasantina devam et diyip çıktı gitti burda tr deki kadar alaka yok doktorlarda sanki grip olmussunda ilaç yazdirmaya gelmissin gibi davranıyorlar ben yinede 15 dakika yattım sonra hemşire kapiya vurdu sırada bekleyenler var diye korkmayın düşmesi imkansız içerde yer çekimi yok dedi

Merhaba arkadaşlar negatif sonucu aldım hayirlisi dedim. şimdi ikinci için tekrar zeynep kamili düşünüyorum benim gibi 1.negatifi alıp 2.yi tekrar zeynep kamilde yaptıran varmı

bende zeynepkamılde 5 aşılama bır tup bebek kı tup bebekte onca ıgneye tek yumurtam oluşmadı benı cok yordu canım laleaslan laleaslan 2.cıye zeynepkamılde raporumu aldım ve ıst tup merkezıne gıttım yarı fıyatına hiç fark gözetmeksızın benle ılgılendıler hergun doktoruma dua edıyorum mukemmel bır ınsan Allah kelamını hıc agzından durusrmedı ....

[QUO TE="Burcu1251, post: 39077026, member: 595511"]bende zeynepkamılde 5 aşılama bır tup bebek kı tup bebekte onca ıgneye tek yumurtam oluşmadı benı cok yordu canım laleaslan laleaslan 2.cıye zeynepkamılde raporumu aldım ve ıst tup merkezıne gıttım yarı fıyatına hiç fark gözetmeksızın benle ılgılendıler hergun doktoruma dua edıyorum mukemmel bır ınsan Allah kelamını hıc agzından durusrmedı ....[/QUOTE]

Saol canim cvb icin peki ikinci rapor hemen çıktımi ne istediler testleri en bastan mi yaptrcaz beni biraz bilgilendirirmisin M minnak1251

Arkadaslar bir sey soracam sizin karniniz ne durumda benim ki çok şiş iki gündür...böyle kocaman bir Karnım var birde taş gibi...öyle cok yatmiyorum da hatta bugun hic yatmadim evimin isini gördüm...

laleaslan laleaslan canım hayır tahlılerımı gecerlıydı zaten hemen konseye gonderdıler bırde bashekıme cıktım bask ahastaned ekullanıcam dıe dılekce yazmıstım.. 1 hafta sonra onay cıktı onu tekrar ılac ıcın yolladılar 1 hafta sonrada o çıktı ılaçları bile ssk ile aldım ki san abu konudada yardımcı olurum inşallah daha uygun bulurum... zaten zeynepkamildede 500 tl toplama ıslemıne verıyorsun vs vs .. bu doktoruma 1kere 200 tl verdim taki gebe kalana kadar bırdaha para odemedım %50de tup bebek ındırımı var ... sen yıne arastır ama benı almanyadan taa bu doktor ıcın gelen arkadasım yonlendırmıstı kı iyikide gitmişim duacısıyım , darısı senın basına

laleaslan laleaslan canım hayır tahlılerımı gecerlıydı zaten hemen konseye gonderdıler bırde bashekıme cıktım bask ahastaned ekullanıcam dıe dılekce yazmıstım.. 1 hafta sonra onay cıktı onu tekrar ılac ıcın yolladılar 1 hafta sonrada o çıktı ılaçları bile ssk ile aldım ki san abu konudada yardımcı olurum inşallah daha uygun bulurum... zaten zeynepkamildede 500 tl toplama ıslemıne verıyorsun vs vs .. bu doktoruma 1kere 200 tl verdim taki gebe kalana kadar bırdaha para odemedım %50de tup bebek ındırımı var ... sen yıne arastır ama benı almanyadan taa bu doktor ıcın gelen arkadasım yonlendırmıstı kı iyikide gitmişim duacısıyım , darısı senın basına
amin canım Allah razı olsun ulaşım konusunda tereddutluyum çalşıyorum gidip gelmem kolay olcak biyer istiyorum.yoksa çok ii şeyler duydum hastane ve doktor emre bey hakkında.bilmiyorum iki ay beklemem gerekmiş zaten bu sürece içinde karar vercem inşlh hatta görüşmeyede gidicem nasıl randevu alabilirim emre bey cumartesi ordamı oluyor

Arkadaslar bir sey soracam sizin karniniz ne durumda benim ki çok şiş iki gündür...böyle kocaman bir Karnım var birde taş gibi...öyle cok yatmiyorum da hatta bugun hic yatmadim evimin isini gördüm...
Canım bende sislik yok ama ara ara giren agrilar var. Yuruyus yaptim az evvel 10 dklik. Parkta oturdum biraz. Evde kapali kalinca kafayi yiyecek gibi oluyorum. Migrenim tuttu bir de ustune. Allahım emeklerimizin ve çektiklerimizin karsiligini versin insallah.

amin canım Allah razı olsun ulaşım konusunda tereddutluyum çalşıyorum gidip gelmem kolay olcak biyer istiyorum.yoksa çok ii şeyler duydum hastane ve doktor emre bey hakkında.bilmiyorum iki ay beklemem gerekmiş zaten bu sürece içinde karar vercem inşlh hatta görüşmeyede gidicem nasıl randevu alabilirim emre bey cumartesi ordamı oluyor

evet canım cumartesı orda ahhh tatlım bende okadar uzaktan gıdıyorum ki taaa şile tarafındyım neredeyse.... ama arkadasım sunu dedi bende senın gıbı dusunuyordum yol .. Ben almanyadan kalktım geldım sen turkıdenmı dusunuyorsun dedı haklıydı da... ki onada duacıyım ... uskudara gıdebılıyorsan 5 dk besıktas 3 dk gumussuyundasın ınan pişman olmıcaksın ..

evet canım cumartesı orda ahhh tatlım bende okadar uzaktan gıdıyorum ki taaa şile tarafındyım neredeyse.... ama arkadasım sunu dedi bende senın gıbı dusunuyordum yol .. Ben almanyadan kalktım geldım sen turkıdenmı dusunuyorsun dedı haklıydı da... ki onada duacıyım ... uskudara gıdebılıyorsan 5 dk besıktas 3 dk gumussuyundasın ınan pişman olmıcaksın ..
tamam canım çok sağol inşlh bebişini sağlıcakla kucağına alırsın mutlaka gidip görüşücem kib aeo :KK60:

İnşallah canım bende 4 ay gidiyim diyorum sonra yoldan dolayı belkı değiştirebilirim ama gönlüm hep emre beyden yana inşallah dogumumada o gırer ... bende 3 yıldır forumlarda arkadasarımın hamılelık seruvenlerını okudum ve bırgun hamıle kalabılıcekmıyım hayal gıbıydı.. şimdi elımı karnıma koyuyorum bır can var bılıyorum .. Hala sevınemıyorum aksılık olurmu dıe ama o pozıtıfı gordum anı hıc unutamıcam .. Dualarım senınle en kısa zamanda... Bak sana ne dıcek .. ben ıgnelerden sora değerleirm yuksektı emre bey 2 ay beklıcez demıstı derken karsısında aglıyordum yapamam burcu dedı ohss olma durumum bıle vardı opudan sonra anestesı benı maf ettı 3 gün kustum karnım sıstı vs ve o an emre beyı aradım ıyıkı transferı yapmadınız dedım... bı sonrakı adetımde hersey normaldı 2 ayı beklemedı o an hemen yapalım dedı ben senı dusunurum dedı yoksa tarsnfer hemen yapır ve güüvneımı defalarca kazandı... Ama emre beye gıdersın ama baska doktara ınsallah onun gıbı bırı denk gelır

Kızlar bugün iğnelerimi olurken kasıldım kanadı gobegim kaç yerinden. Allahım su cektiklerimizin yuzu suyu hurmetine kucagimizi bos birakmasin. Bebeklerimizi alalım kucağımıza insallah.

Kızlar bugün iğnelerimi olurken kasıldım kanadı gobegim kaç yerinden. Allahım su cektiklerimizin yuzu suyu hurmetine kucagimizi bos birakmasin. Bebeklerimizi alalım kucağımıza insallah.
Canim benimde öyle iki gündür kan toplanıyor iğneyi yaptığım yerler...ben karnim şiş sert ondan mi acaba diyorum...rabbim cektiklerimizi görüyor inşallah hayirli bir sekilde sonuc aliriz

Back
X