elifasktanem
canım öncelikle şunu bilmeliyiz nasibimizde varsa istemesekte olucak.. bende transfer öncesi cok okudum sordum sorusturdum 15 gun yerınden kalkmayanlar duşa bile girmeyenler vardı bende kendımı öyle şartlamıstım test gününe kadar yatıcak kalmıcaktım... derken trasnfer oncesı doktorum kı cok güvenıyorum transfer sorası 1 saat hastanede yatmamı sonrasının ban afayda sağlamıyacagını anlattı , ben hastanede 2 saat kaldım. ve sen hasta değilsin yatalak gıbı yatmana gerek yok yorma kendını cam kapı sılme ama evde işlerini hallet dedı .. ben eve geldim çayımı koydum ıctım hıc yatmadım cunku yatmak kan akışını yavaslatır ve vucudumun kan akımına ıhtıyacım var bebegımın tutunması ıcın. hatta ilk hafta dışarı cıktım gezmeye gıttım. Velhasıl zamanı gelmiş Rabbim dualarımı kabul buyurmus Ol demiş. Sonuç pozitif. ... şimdi malesef düşük tehlıkem var kanamam oldu cunku ama doktorum hala saatlerce yat demıyor yorma kendını dinlen sureklı dedı öylede yapıyorum.... doktor cok önemlı güvenmekte o ne dese kabulum ıyıkı dınlemısım onu