Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canım ben idrar testinde 6. gün öğrendim. Ertesi gün 7. gün değerim 61,95 çıktı.:nazar: 2 gün sonra 122,27. 4 gün sonra adet günümde 496,95 ve cts günü adeti 3 gün geçe 2148 çıktı.:nazar::nazar: Cts kesemizi görmeye gidiyoruz hayırlısıyla benim içinde dua edin herşey yolunda gitsin.

Bu arada çıkmadı diye üzülme sakın zaten doğrusu 3. gün transferlerinde 12. gün. 5. gün transferlerinde 10 gün test yapmak.

Cnm inşallah hersey yolunda gider rabbim kucagina almayi nasip etsin. ..

ca
Günaydın kızlar En Büyük TÜRKİYE Bugün 6.günüm...dünden beri şiddetli karın ağrısı yaşıyorum :110: ilk denemem de aynısını yaşamıştım..maalesef kimyasal oldu..umudum pek kalmadı artık..İnanın test sonucuma baktırmak bile istemiyorum :KK42: Rabbim test günü gelenlere gönlündekini nasip etsin inşallah :anneadayı:
canım allah tan umit kesilir mi mihic bekle dua et daha ha çok erken

slm kızlar ..8nci günüm idrar testi yaptım sabah hiç bişi çıkmadı...zaten olmayan umudumda bitti sanırım ..kan veremeye gitmek bile istemiyorum..hayırlısı olsun

slm kızlar ..8nci günüm idrar testi yaptım sabah hiç bişi çıkmadı...zaten olmayan umudumda bitti sanırım ..kan veremeye gitmek bile istemiyorum..hayırlısı olsun

Canım sakın sakın yapma böyle çok duydum benim doktorum bile sakın erken yapma dedi ama ben dayanamayıp yaptım ama bununla ilgili bana hikaye bile anlatmışlardı. 1 gün önce bile negatif görenler olmuş hatta birinin bir gün önce negatif çıkmış test günü kan da pozitif çıkmış daha sonra ikiz olduklarını bile öğrenmişler.

Kizlar doktorum aradi nasilsun test yaptin mi diye. Ben de 12. Gun carsambayfi dedim. O da bekleyelim o zaman. Sonucu alir almaz ara dedi. Adet belirrilerim var dedim, belirtiye takılma hiç sakince bekle dedi. Iyice heyecanlandim yaa.

canımmm Allah razı olsun inşallahhhh vardır da çıkmamıştır sen galiba hamilesin yada durum nedir
Evet cumartesi ogrendim hamile o,dugumu insallah 12subatta kese yada keseleri gorecegim sonrada kalp atisini duysam bir oh desem hala diken ustundeyim beklemelerin sonu gelmiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Evet cumartesi ogrendim hamile o,dugumu insallah 12subatta kese yada keseleri gorecegim sonrada kalp atisini duysam bir oh desem hala diken ustundeyim beklemelerin sonu gelmiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
YAA SÜPER ALLAHIM ESİRGESİN İNŞ HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN BENDE BU AY BAŞLADIM SENİN DR UN KİM Dİ?

hadi bakalım maşalllahhhhh darısı tüm isteyenlere bizlerede hayırlısıylada ....Rabbim yardımcımız olsun hepimizinde.peki sen nasıl öğrendin ve ne gibi belirtiler oldu teşekkürler Rabbim inşallah bebişini kucağına almayıda nasip etsin canım....

R
hadi bakalım maşalllahhhhh darısı tüm isteyenlere bizlerede hayırlısıylada ....Rabbim yardımcımız olsun hepimizinde.peki sen nasıl öğrendin ve ne gibi belirtiler oldu teşekkürler Rabbim inşallah bebişini kucağına almayıda nasip etsin canım....
Amin jnsallah Hem usUme hem ates basmasi vardi bende kasiklarimda ve belimde ilk 4 gun cok agridi sonrasi sol ve sag kasigimda batmalar vardi karnimda agri oluyodu ara ara agzim cok kuruyordu su gibi seffaf akintim vardi psikolojik olarak asiri hassastim
benimki blast 2 tane embryoydu 14. Gun kanda ogrendim degerim 3679 cikti simdi ikizmi tekmi bekliyoruz keseleri gormeyi

YAA SÜPER ALLAHIM ESİRGESİN İNŞ HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN BENDE BU AY BAŞLADIM SENİN DR UN KİM Dİ?
Saol Allah sanada nasip etsin bu mutlulugu insallah bahceci fulya mustafa beyin hastasiydim kubra hanimla beraber yapiyolar kontrolleri

R

Amin jnsallah Hem usUme hem ates basmasi vardi bende kasiklarimda ve belimde ilk 4 gun cok agridi sonrasi sol ve sag kasigimda batmalar vardi karnimda agri oluyodu ara ara agzim cok kuruyordu su gibi seffaf akintim vardi psikolojik olarak asiri hassastim
benimki blast 2 tane embryoydu 14. Gun kanda ogrendim degerim 3679 cikti simdi ikizmi tekmi bekliyoruz keseleri gormeyi
Cnm ben geçmişi okudum ordada iki arkadas vardi degerleri 1000-2000arasi idi onlar simdi ikizlerini Bekli yorlar...tahminim seninde ikiz bu degere göre...rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah...

R

Cnm ben geçmişi okudum ordada iki arkadas vardi degerleri 1000-2000arasi idi onlar simdi ikizlerini Bekli yorlar...tahminim seninde ikiz bu degere göre...rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah...

R

cokkkk güzel ya maşallahh inşallahhhhhh Rabbim bizlerede nasip eder senin değerinde çok yüksek canım bencesenin bebişler ikizdir inşallahhh hersey yolunda gider :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

R

Üçüz gibi :) hayırlı olsun
.

12.gün betahcg değerin 0,81 cikti.yıkıldım ama yapacak bsy yok olmadi.ilk denememizdi çok inaniyodun olucagina.nasip olmadi.çok zor bi süreç atlatmaya calisiyorum.hala adet olmadim mucizelere inanmak istiyorum ama kabullendim durumu.Allah bekleme sürecinde olan herkese hayirli güzel sonuçlar nasip etsin

Canlarr subayın ilk haberi benden gelsin rabbime sonsuz hamdu senalar olsun Hamileyim...geçen hafta bugün transfErim olmuştu prsmbe test günümu sabah idrar testinde silik çizgi çıkınca koşup kan verdim degerim 61.58 çıktı hala soklardayiz rüya gibi crsmba tekrarliycakmisim testi..rabbim hepinize nasip etsin inşallah canı gönülden d

Back
X