- 8 Şubat 2015
- 16
- 11
- 88
- 39
Hemsireyle konuştum ariyacaklarmis beni bekliyorumAlis49 nasıloldun merak ettim doktora gittin mi. Umarim kötü bir şey yoktur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemsireyle konuştum ariyacaklarmis beni bekliyorumAlis49 nasıloldun merak ettim doktora gittin mi. Umarim kötü bir şey yoktur.
10. gün çıkar aslında, yani pozitifse düşük bir değer olmaz, negatifse zaten belli olur. Cumartesi gününe geliyor benim, bende olmazsa gidip o gün yaptırayım diyorum, stresi öldürecek insanı...Canım araba otomatik vites olursa sorun olmaz bence.. ben transferden sonraki gün arabaya atlayıp alışverişe gittim
Ben de 10. Gun yaptiririm diyordum cikmaz mi dersinbaska 2.gun ebmriyo transferi olan bir arkadasin 10. Gun 43 cikmis degeri onu gorunce gaza gelmistim
![]()
Donmuşlar dahada erken çıkıyor bence 10. günü yaptırabilirsin canım, doktorlar emin olmak için öyle uzun tarihi söylüyorlar yoksa varsa zaten çıkıyor. Bu arada Rabbim evladına uzun ömürler versin, inşallah ona bir kardeş getirirsiniz canım..Evet ben daha önce de 12. günde yapmıştım. Kızımın olduğu tedavim 12. günde 196.2 çıkmıştı :) Şimdi kardeş tedavisinde Bahçeci kliniğindeyim ve 15. gün isteyince şaşırdım. Bir yanım 12. gün yap rahatla diyor..Diğer yanım bekle ve gör ,geç öğren umudunu koru birkaç gün daha diyor..OPU sonrası bir ay donduruldu embriylarım ve 4. gün embriyosu oldu bu arada benimkiler.
Canım sağlık ocagindaki doktor aile hekimi değilmi neden sana ultrason baktı sen kendi doktorun ne derse ona ınan bence ayrıca kistleri olupta doğum yapan 2 yakın arkadaşım var kafana takma sakin hiçbir şeyi morel çok önemli biliyorsunKızlar sağlık ocağına gittim. Gebelik bildirimi yapmak için. Doktor ultrason ile baktı. Kafamı çok karıştırdı. Bissürü kist var dedi. Kullandığın ilaçlara bağlıdır dedi. Bebeğin kesesi de var dedi ama kafamı çok karıştırdı. Haftaya salı kendi doktoruma gidicem. Böyle kist falan var mı sizde
pozitifi gören arkadaşlar tüp bebek merkezi ile bağınız ne durumda yani kontrollerinizi tüp bebek doktoru mu yapıyor yoksa normal kadın doğum doktoruna geçtiniz mi? bir de ilaçlara iğnelere ne kadar devam ediyorsunuz? uff ya daha transferin 3. günündeyim ve pozitifi görmek istiyorummmmmm
ben şehir dışında tedavi yaptırdım pakete kese görme dahil ama sırf kese görmek için 5 saat yol gidemem:) burda nasıl bi doktor bulsam diye düşünüyorum sanki tuttu da:):) ama tutacak Rabbimden umudumu kesememEvet sorularini bende cok merak ediyorum. sanirim kliniklere odediklerimizin kapsami ilk transferden sonar bitti. Insallah hamile isek ve kese gormeye filan cagirirlarsa ektra muayene ucreti odeyecegiz degil mi?
Birde saglik sigortasi hakkinda bilgisi olan var mi? Tup Bebek kapsam disi ama tup bebek merkezi bile olsa kese gormek vs icin yapilan muayeneler sanirim sigorta kapsamina girer? girer mi?
canım benim pazartesi transferim oldu şehir dışında. salı yani dün 4 saat yol geldim arabayla. bugün de işe başladım. bu işin istatistiği yok keşke yatmakla kalkmakla kesin olsaydı ama artık rabbime sığınmaktan ötesi yok tabi ki dikkatli davranıyorum yavaş hareket ediyorum namazımı oturarak kılıyorum mesela.Slm benimde bugün transferin 6.günü ve 3. tüp denemem suanki dönmüş embriyoyla benimle ayni olan varmı ? :Bçok heyecanliyim korkudan hep yatiyorum siz neler yapıyorsunuz
![]()
Canım bildigim kadariyla bebeğin kalp atışları duyulana kadar devam edecek tüp bebek doktorun. Herhangi bir pürüz olmazsa 2 ayda sonra normal kadin dogumcuya geciyoruz.pozitifi gören arkadaşlar tüp bebek merkezi ile bağınız ne durumda yani kontrollerinizi tüp bebek doktoru mu yapıyor yoksa normal kadın doğum doktoruna geçtiniz mi? bir de ilaçlara iğnelere ne kadar devam ediyorsunuz? uff ya daha transferin 3. günündeyim ve pozitifi görmek istiyorummmmmm
Canım çok teşekkür ederim.Allahım hepimizin dualarını kabule eder inşallah. Ben kan vermeye vereceğim de o sonucu alabilme cesaretim yok. Nasıl yüzleşeceğim. Olumsuz olursa nasıl dik duracağım onu düşünmekten, korkumdan tahlili de ertelemek yaptırmamak işime geliyor. Merakımda tırmanıyor elbette..Donmuşlar dahada erken çıkıyor bence 10. günü yaptırabilirsin canım, doktorlar emin olmak için öyle uzun tarihi söylüyorlar yoksa varsa zaten çıkıyor. Bu arada Rabbim evladına uzun ömürler versin, inşallah ona bir kardeş getirirsiniz canım..
ya bizim paket normalde kese görmeye kadar ama ben şehir dışında tedavi gördüm şimdi rabbim izin verirde pozitifi görürsem kese için şehir dışına gidemem artık hem keseyi görsem sonrası için bi doktor bulmam lazım ama ilk tedavimde ilk üç ay dahildi pakete ve pozitifi görmüştüm aynı doktorla içim rahattı şimdi kaygı ettim işte daha dereyi görmeden paçayı sıvadım anlayacağın transferim daha pazartesi oldu aslında:)Canım bildigim kadariyla bebeğin kalp atışları duyulana kadar devam edecek tüp bebek doktorun. Herhangi bir pürüz olmazsa 2 ayda sonra normal kadin dogumcuya geciyoruz.
10. gün çıkar aslında, yani pozitifse düşük bir değer olmaz, negatifse zaten belli olur. Cumartesi gününe geliyor benim, bende olmazsa gidip o gün yaptırayım diyorum, stresi öldürecek insanı...
dayanabilirsem ben test gününe kadar hiç birşey yapmayacağım. çünkü kendimi biliyorum olumsuz alırsam erkenden dibe vururum.Aynen stresi çok fena..ama stres yapmamız da lazım. .dikkat edelim
Canım çok teşekkür ederim.Allahım hepimizin dualarını kabule eder inşallah. Ben kan vermeye vereceğim de o sonucu alabilme cesaretim yok. Nasıl yüzleşeceğim. Olumsuz olursa nasıl dik duracağım onu düşünmekten, korkumdan tahlili de ertelemek yaptırmamak işime geliyor. Merakımda tırmanıyor elbette..
Bende başlarken aynı eyi düşünüyordum ama öyle olmuyormuş.. İstemesende hayaller kuruyorsun..Transferde bile yanımdaydı kızım. O'da kardeşi olabilir fikri ile hayal kuruyor. 10 yaşında şu anda ama çok olgunlukla karşılıyor durumu. Ona da en yalın hali ile tedaviyi anlattım. Olmama ihtimalini de biliyor ama onun hayallerinin yıkılmasını da istemiyorum.SSilan, benimde transferim senden bir gun sonar oldu Bahcecide, hatirlarsin belki. 15 gun cok uzun evet beklemek icin ama.. Ne sanslisin bir kizin varmis, ben senin yerinde olsam asla endiseli olmazdim :)![]()
Çok iyi canım 6 güne 10 olur ideal inş.ikiz annelerine katılırsın..Kızlar bugün transfer gününü netlestirmek için muayene oldum endometrium kalınlığı 8 mm olmus 1 Haftada günde 2 tane estrofem içiyorum sadece 6 gün sonrada transfer olucak. Kalinlik nasıl arkadaşlar. Sizlere transfer yapılırken kac mm di.
Ben o durumu tam 5 defa yaşadım, 3 aşılama 2 tüp bebek...nasıl yüzleşecem nasıl duracağım diye,,,,oan saf saf oluyorum sonra akıyor gözlerimden yaşlar, hele idrar testinin yanından bile geçmek istemiyorum. Rabbim inşallah banada pozitifi gösterir, bende hamile kalırım....Canım çok teşekkür ederim.Allahım hepimizin dualarını kabule eder inşallah. Ben kan vermeye vereceğim de o sonucu alabilme cesaretim yok. Nasıl yüzleşeceğim. Olumsuz olursa nasıl dik duracağım onu düşünmekten, korkumdan tahlili de ertelemek yaptırmamak işime geliyor. Merakımda tırmanıyor elbette..
İnşallah dilin dua olsun. :) senin ikizdi galiba 2015 temmuz ağustos tüp bebek anneleri nden takip ediyorum seni. Biri kiz sanırım digeri belli degil diye gordum ama.Çok iyi canım 6 güne 10 olur ideal inş.ikiz annelerine katılırsın..