Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Crinone Jel kullanam arkadaslar,
yaklasik 12 gundur jeli kullaniyorum. Doktor biraz jel disari gelebilir demisti ama benim ki giz ardi edilecek kadar az geldi hep. Ilk gunler jeli kullanirken cok rahattim fakat son iki uc seferdir cok zorlaniyorum sanki daha oncekilerim hepsi rahim yolunu kapatmis gibi. Sizde de benzer bir his, uygulama sirasinda zorluk oluyor mu? Buarada her seferinde enaz 15 dak kesin yuruyorum.

Crinone Jel kullanam arkadaslar,
yaklasik 12 gundur jeli kullaniyorum. Doktor biraz jel disari gelebilir demisti ama benim ki giz ardi edilecek kadar az geldi hep. Ilk gunler jeli kullanirken cok rahattim fakat son iki uc seferdir cok zorlaniyorum sanki daha oncekilerim hepsi rahim yolunu kapatmis gibi. Sizde de benzer bir his, uygulama sirasinda zorluk oluyor mu? Buarada her seferinde enaz 15 dak kesin yuruyorum.
Canım ben daha önceki tedavilerimdede kullanmistim şimdide kullanıyorum hiç dediğin gibi bişey olmadı bende

İyi aksamlar kizlar kosturmacadan giremedim nete iki gundur 8. Gun kan degerim 84 cikmusti yarin 12.gunum ve tekrar kan vericem insallah artmistir deger cok korkuyorum ters biusey olucak diye idrar testindede gordum cift cizgiyi ama hala emin olamiyorum inanamiyorym bi ruyadaymisim da uyaniverecekmisim gibi geliyor

İyi aksamlar kizlar kosturmacadan giremedim nete iki gundur 8. Gun kan degerim 84 cikmusti yarin 12.gunum ve tekrar kan vericem insallah artmistir deger cok korkuyorum ters biusey olucak diye idrar testindede gordum cift cizgiyi ama hala emin olamiyorum inanamiyorym bi ruyadaymisim da uyaniverecekmisim gibi geliyor
insallah bebegin saglikla büyüyodur göbisinde

Kızlar kafam karma karisik
12. Gün degerim 879
14. Gün degerim 1849
18. Gün degerim 6001 çıktı.

Bu değer 2 günde 2 katına çıkıyorsa benim bugünkü degerim in 7200 çıkması gerekmezmiydi? Neden 6000 çıktı. Çok korkuyorum. Var mı benim gibi olan

12. Gün degerim 879
14. Gün degerim 1849

Bu değer 2 günde 2 katına çıkıyorsa benim bugünkü degerim in 7200 çıkması gerekmezmiydi? Neden 6000 çıktı. Çok korkuyorum. Var mı benim gibi olan
Canım takma kafana fazla saat bile bazen fark ettirir onemli olan yukselmesi bu arada 5000 den sonra kese görünüyor diye biliyorum keseleri ne zaman goreceksin

12. Gün degerim 879
14. Gün degerim 1849

2 katı değil 1.5 ila 2 katı yükselmesi lazım değerlerin çok çok güzel yükselmiş darısı sonuç bekleyen bizlerin basina

2 katı değil 1.5 ila 2 katı yükselmesi lazım değerlerin çok çok güzel yükselmiş darısı sonuç bekleyen bizlerin basina

Cok sagol cnm. Korkuyorum. En ufak birseyden artık. Ic imi ferahlattin. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün

12. Gün degerim 879
14. Gün degerim 1849

Canım hiç merak etme %60-%100 arasi artış normal olarak kabul ediliyor zaten seninkide 80 lere tekabül ediyor gayet normal

Kızlarrrr hamileyimmmmmmm :) :) :) :) :) kac gündür giremiyordum siteye
12.gun 217.5
16.gun 650.8
doktorum ikiz olabilir diyor degerler çok yüksek degil bende biliyorum ama hersey onumuzdeki hafta belli olacak hamile arkadaslarimdan hep dua istedim bugüne kadar Rabbim belki annemin belki onların belki benim ya da tanımadığım birilerinin duasını kabul etti yürekten inanıyorum buna... inşallah benim durumumda olanlar kucağımiza aliriz olmayan isteyen herkesede Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

12.gun 217.5
16.gun 650.8
doktorum ikiz olabilir diyor degerler çok yüksek degil bende biliyorum ama hersey onumuzdeki hafta belli olacak hamile arkadaslarimdan hep dua istedim bugüne kadar Rabbim belki annemin belki onların belki benim ya da tanımadığım birilerinin duasını kabul etti yürekten inanıyorum buna... inşallah benim durumumda olanlar kucağımiza aliriz olmayan isteyen herkesede Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin canım sende bizlere dua et :)

12.gun 217.5
16.gun 650.8
Hayirli ugurlu olsun. Sende bizlere dua et lutfen :)

Canım bildigim kadariyla bebeğin kalp atışları duyulana kadar devam edecek tüp bebek doktorun. Herhangi bir pürüz olmazsa 2 ayda sonra normal kadin dogumcuya geciyoruz.
Brn şehir dısında transfer oldum canım. Krsyi görünce estrofemi bıraktık. Ptogestan ve folik asit bir de b vitamini devam ediyorum ben ayrıca neupogen diye bir iğne de oluyorum bir de kan sulandırıcı hibor var. Keseyi kadin doğumda gördum. Kalp atışına da bu haftasonu gidecektim tüp bebek druma tesadufen gorduk hastanede ama dinletmedi kadın dogumcu sadexe var dedi. Şimdi Ankaraya gidicem doktorumailaçlar için sonra da kadin dogumda devam edicem. Genelde kalp atışına kadar gidiliyor.

canım benim pazartesi transferim oldu şehir dışında. salı yani dün 4 saat yol geldim arabayla. bugün de işe başladım. bu işin istatistiği yok keşke yatmakla kalkmakla kesin olsaydı ama artık rabbime sığınmaktan ötesi yok tabi ki dikkatli davranıyorum yavaş hareket ediyorum namazımı oturarak kılıyorum mesela.
ama yine de günlük hayatıma devam ediyorum akşam eve gidip yemek yapacam mesela.
hem sürekli yatsam çok stres olurum ben vakit hiç geçmez heralde
Bugün 8.gün oldu korku ve heyecanla bekliyorum bakalım Rabbim hakkımızda hayirlisini versin :*

Bugün 8.gün oldu korku ve heyecanla bekliyorum bakalım Rabbim hakkımızda hayirlisini versin :*
Benimde 8. Günüm 12.günden önce test yaptırmayı yada idrar testi dusunmuyorum kaçıncı gün embriyosu kondu sana nasıldı kalitesi bide herhangi bişey hissediyor musun ben hiç bir şey hissetmiyorumda

Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?

Back
X