Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?
gözün aydın canım benimde 7.gün 61 çıkmıştı :KK48: inşallah iki günde bir iki katı artar degerin :KK68:

Benimde 8. Günüm 12.günden önce test yaptırmayı yada idrar testi dusunmuyorum kaçıncı gün embriyosu kondu sana nasıldı kalitesi bide herhangi bişey hissediyor musun ben hiç bir şey hissetmiyorumda

5. gun embriyosu, cok kaliteli demisti doctor ve embriyolog hatta doctor sansimiz yuksek demisti. Evet hafif agri ve kasilmalar var baska birsey yok. akitim var ama hic kanama olmadi. Test yaptigimi esim bile bilmiyor. Dun aksam sakin yapma demisti bu aksam ogrenecek insallah :)

8.gun 84.01
12.gun 500 nasil sizce dr gozun aydin esine mujdeyi verebilirsin dedi kese kacinci gun gozukur ki

8.gun 84.01
12.gun 500 nasil sizce dr gozun aydin esine mujdeyi verebilirsin dedi kese kacinci gun gozukur ki
Gözün aydın canım değer 2000 olunca görünüyor diyorlar beni doktorum 6.hafta cagirmisti ilk Hem keseyi hem yolku hem bebegi kucukde olsa görmek icin ;)

Gözün aydın canım değer 2000 olunca görünüyor diyorlar beni doktorum 6.hafta cagirmisti ilk Hem keseyi hem yolku hem bebegi kucukde olsa görmek icin :KK66:
Benimkide oyle yapacak sanirim hatta kalp atisini bile birlestirebilir pztsi tekrar kanda b hcg istedi yine hakkimizda hayirlisi olsun artik bebislerimiz saglikli olsunlarda ben beklemeye raziyim rabbim isteyen herkese bu guzelligi yasatsin insallah

Kızlar benim sali ultrason var ınş kese de kalp atışıni da duyarım ayın 10 nunda yapilmisti transfer 23unde de degerim 563 du gorebilirmiyim bide ultrasonda alttanmi bakiyo yoksa gobekden mi

Herkese merhaba..
'agustos ayinda anne olucak tup bebek hamisleri' topiginden tekrar bekleme surecine dondum maalesef. Kasim ayinda yaptirdigim tup bebek tedavim olumlu sonuc verdi hersey cok guzeldi derken 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrendik. Cok buyuk bi soktu. Fakat bu oyle bi duygu ki insan yasadiklarini hemen kenara birakip tekrarini yasamak istiyo. bende kendimi toparladim ve 2.adetimle dondurulmuslarimla baslmaya hazirlaniyorum. fakat dondurulmus tedavisi nasil ilerliyo yardiminiz olursa cok sevinirim. Acaba bi ay daha atarmi yani 20gun sonra ader gorecegim onun 2.gunu mu baslar bazilarinin 21. Gunde basliyomus tedavisi. 1ay daha beklemek istemiyorum. bilgisi olanlar paylasabilir mi

Herkese merhaba..
'agustos ayinda anne olucak tup bebek hamisleri' topiginden tekrar bekleme surecine dondum maalesef. Kasim ayinda yaptirdigim tup bebek tedavim olumlu sonuc verdi hersey cok guzeldi derken 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrendik. Cok buyuk bi soktu. Fakat bu oyle bi duygu ki insan yasadiklarini hemen kenara birakip tekrarini yasamak istiyo. bende kendimi toparladim ve 2.adetimle dondurulmuslarimla baslmaya hazirlaniyorum. fakat dondurulmus tedavisi nasil ilerliyo yardiminiz olursa cok sevinirim. Acaba bi ay daha atarmi yani 20gun sonra ader gorecegim onun 2.gunu mu baslar bazilarinin 21. Gunde basliyomus tedavisi. 1ay daha beklemek istemiyorum. bilgisi olanlar paylasabilir mi
gecmıs olsun canım ben de 2 sene once yasaddım 10 hftlkkn kalbı durdu ve kurtaj oldum 7. kromozumda sıkıntı var dedı dr sonra 2 denemm oldu ama tutmadu suan 4 nun sonucunu beklıyrm ıns bu sefer tutar sen sanslısın kı dondurlumsların var benım hıc olmadı hep sıl bastan basladım bıde gebelkten sonra bana dr 6 ay ara verdırdı baslatmadı vucudn ancak toparlanır dedı senın de bıraz dınlenmen gerek bence cnm 2 ay cok erken

Günaydın herkese..
2 gündür ağrılarım hafiflemisti bu sabah yine yoğun bir agri ile uyandım :( transferin 7. Gunu embriyonunda 9. Gunu..umarim hersey yolunda gider..bugün 2. Iğnemi olacağım proluton depot..

Arada karamsarlıga kapılıyorum ama hamile arkadaşların, kese görenlerin, kalp atışı duyanlarin haberini aldikca çok mutlu oluyorum:KK36: Allahim hepinize saglikli bebisler versin, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah..

Tebriklerrrrrhiç belirtin oldumu adet sancısı hissettinmi
Tesekkurler. Evet kasik batmalari oluyordu ara ara. Dun normal adet tarihimdi ve bir gece once adet olacakmisim gibi karin bel be bacak agrilarim oldu. O nedenle kafayi siyirip erken test yaptim zaten.

Back
X