Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Benimde 8. Günüm 12.günden önce test yaptırmayı yada idrar testi dusunmuyorum kaçıncı gün embriyosu kondu sana nasıldı kalitesi bide herhangi bişey hissediyor musun ben hiç bir şey hissetmiyorumda
5.gün emberiyosu kondu cnm kaliteleri gayet iyi dendi ilk 5 gün kaşık agrim çok oldu ama 5 günden sora azaldı sanki hafif hafif oluyor arada goguslerde hassasiyet oluyor başkada belirtim yok cnm

Maşallah topik ne kadar da bereketli Allah bozmasın da böyle devam edelim bizlerde inşallah hergün yeni birinin gebelik haberini alalim

Transferin 6. Günü falan adet olmaz dime insan karamsar oldum birden karnım buruldu falan yardım birde kaçıncı gün tutunur☺️☺️☺️☺️
Yok canım adet olmazsin daha çok erken zaten bebislerin şimdi tutunmustur sana 5. Gün embriyosu konduysa 2.3. Gün tutunuyor 3. Gün embriyosu konulduysa 5.6. Gün tutunuyor diye biliyorum sen sakin ümitsizliğe kapılma sabret biraz daha güzel haberi alacaksın inşallah

Yok canım adet olmazsin daha çok erken zaten bebislerin şimdi tutunmustur sana 5. Gün embriyosu konduysa 2.3. Gün tutunuyor 3. Gün embriyosu konulduysa 5.6. Gün tutunuyor diye biliyorum sen sakin ümitsizliğe kapılma sabret biraz daha güzel haberi alacaksın inşallah
Yaaa çookk sağol 3. Gün embriyosu önce ALLAH ım sonra sizin desteğinizle inşaalah herkes iyi haber alır inşallah...

Kaç tane kondu canım kaçıncı denemen bu bide kaliteleri nasıldı bilgi verdiler mi
Evet cnm 1. Kalite 2 tane
Benim 11 tane toplandı 5 tane 1. Kalite 2 konuldu 3 donduruldu ..yani geride 3 tane kaldı
Ama kalçam niye ağrıyo

Senin nasıl ne durumdasın

1.
Benim 11 tane toplandı 5 tane 1. Kalite 2 konuldu 3 donduruldu ..yani geride 3 tane kaldı
Ama kalçam niye ağrıyo

1.denemem benim 11 yaşında kızım var 5 sene korunmadım yumurtlama takibi 1 aşılama denedik fakat negatif 35 yaşındayım o nedenle doktorum tüp bebeğe karar verdi kızıma normal kaldım...inş iyi olucak hepimiz için

1.

1.denemem benim 11 yaşında kızım var 5 sene korunmadım yumurtlama takibi 1 aşılama denedik fakat negatif 35 yaşındayım o nedenle doktorum tüp bebeğe karar verdi kızıma normal kaldım...inş iyi olucak hepimiz için
Ne güzel Allah sana bir evlat nasip etmiş inşallah yanına birde kardeş verir o zaman oda ilerde yalnız kalmaz

Ama kalçam niye ağrıyo

Benim 7. Denemem malesef ama inşallah son olucak bu sefer 2 tane iyi kalite 3. Gün embriyosu konuldu 9 yumurta toplanmıştı ama digerleri iyi kalite değildi o yüzden dondurulmusum yok bende herhangi bir belirti yok ama test sonucum pozitif ciktigindada daha önce belirti olmamıştı kalça ağrısı iğne den yada çok yatmaktan olabilir belki çok bilemedim bende sebebini

Benim 7. Denemem malesef ama inşallah son olucak bu sefer 2 tane iyi kalite 3. Gün embriyosu konuldu 9 yumurta toplanmıştı ama digerleri iyi kalite değildi o yüzden dondurulmusum yok bende herhangi bir belirti yok ama test sonucum pozitif ciktigindada daha önce belirti olmamıştı kalça ağrısı iğne den yada çok yatmaktan olabilir belki çok bilemedim bende sebebini
Senin hikayeni duyunca kendime kızdım inşaalah gönlünce olur... İstanbuldamısın ben istNbul tüp bebek merk yaptırdım inş iyi haberini alırız ne zmn test...

Evet yatmaktan bencede..

Tesadüf aynı yerde yaptırmışız 18 Şubat transfer günüm, 8.günümdeyim,pazarteside 12. günüm oluyor, test günüm....benim tek embriyo kaldı 2. gün konuldu, senin kaçıncı gün embriyosu?

P poldi canım selam..Test yaptırmadın daha değil mi?
Ben az önce yurt dışındaki forumlarda 2.gün embriyo transferi yaptıranların yorumlarını okudum, en az 10 kişi pozitif sonuç almış diyebilirim okuduklarımdan..seninle de paylaşmak istedim..inşallah bizim de yüzümüz güler en kısa zamanda..

Senin hikayeni duyunca kendime kızdım inşaalah gönlünce olur... İstanbuldamısın ben istNbul tüp bebek merk yaptırdım inş iyi haberini alırız ne zmn test...

Evet yatmaktan bencede..
Ben ilk 5 tedavi mi istanbul da oldum ailem orda oturuyor bense kutahyadayim ama malesef burda o tarz bir hastane yok eskisehirde acibademde yaptırdık son 2 tedaviyide iyi bir hastane başarı orani da bayagi yüksek ama hayırlısı tabi rabbim yüzümüzü güldürür inşallah test günüm salı bu arada

Back
X