Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

P poldi canım selam..Test yaptırmadın daha değil mi?
Ben az önce yurt dışındaki forumlarda 2.gün embriyo transferi yaptıranların yorumlarını okudum, en az 10 kişi pozitif sonuç almış diyebilirim okuduklarımdan..seninle de paylaşmak istedim..inşallah bizim de yüzümüz güler en kısa zamanda..
Merhaba canım, evet genelde yurt dışında 2. gün konuluyormuş, inşallah canım yaa..bu 3. denemem artık çok yıprandım. Cumartesi yaptırayım istedim doktorum erken dedi, artık yarına gideceğim inşallah. Bu arada adet olacakmışım gibi heran, pozitfi görenler birerbir aynı diyorlar adet ağrısıyla ....inşallah bu sefer olmuştur canım, dualara çok ihtiyacım var.
sen nasılsın canım, ağrıların devam ediyormu?

Merhaba canım, evet genelde yurt dışında 2. gün konuluyormuş, inşallah canım yaa..bu 3. denemem artık çok yıprandım. Cumartesi yaptırayım istedim doktorum erken dedi, artık yarına gideceğim inşallah. Bu arada adet olacakmışım gibi heran, pozitfi görenler birerbir aynı diyorlar adet ağrısıyla ....inşallah bu sefer olmuştur canım, dualara çok ihtiyacım var.
canim ben de yarin kan aldiricam.sendemi yurtdisindasin? insallah pozitif sonuc alirsin hayirlisiyla

canim ben de yarin kan aldiricam.sendemi yurtdisindasin? insallah pozitif sonuc alirsin hayirlisiyla
İnşallah güzel haberlerle geliriz, pozitifleri görürüz canım. Yok ben Bursa da yaşıyorum, ama 2. gün embriyosu ilk kez konuldu bende merak edip araştırmıştım, yurtdışında sık yapılan bir uygulaymış. Öncekiler 5. gün kaliteli embriyoydu olmadı. Bunun durumu iyiydi inşallah nasip buna olur canım...

M

merhaba varmı belirtin hayırlı haber inşallah aynı gün test günümüz☺️☺️

Insallah canim ikimizinde hakkinda hayirlisini versin Rabbim.
Arada bir kasıgimda batma oluyor. Birde gogus hassasiyetim var ve goguslerimde belirgin mavi damarlar var canim.

Dünden beri yine arttı ağrılar bende de canım 2 gündür Regl olacakmisim gibi ciddi zorluyor güldükce hapşırdikca canım yanıyor. .bir de bacaklarimin arası agrimaya başladı bugün..idrara da sık çıkıyorum ama usutmus olabilirim ayaklarım buz gibi tuvalete gidiyorum sıkışıp sonra azıcık geliyor..anlamadım işte bakalım hayırlısı olsun :( ha birde bugün birden ağlamaya başladım sabah aynısı oglende oldu..eşim artık ne yapacağını şaşırmış durumda :)) inşallah hayırlısıyla güzel haberler aliriz canimm..

Dünden beri yine arttı ağrılar bende de canım 2 gündür Regl olacakmisim gibi ciddi zorluyor güldükce hapşırdikca canım yanıyor. .bir de bacaklarimin arası agrimaya başladı bugün..idrara da sık çıkıyorum ama usutmus olabilirim ayaklarım buz gibi tuvalete gidiyorum sıkışıp sonra azıcık geliyor..anlamadım işte bakalım hayırlısı olsun :KK43: ha birde bugün birden ağlamaya başladım sabah aynısı oglende oldu..eşim artık ne yapacağını şaşırmış durumda :)) inşallah hayırlısıyla güzel haberler aliriz canimm..
Benzer belirtiler bende de var, ama bunları ben adet olmadan öncede yaşıyorum maalesef. o yüzden bir ayırımını henüz bilemiyorum canım ya, mesela göbek deliğimden 4 parmak aşağısı tam orta bölüm, aşağıya doğru adet olmadan önce ağrır, yine orası ağrıyor, ozaman moralimin sıfır oluyor işte. Transferden sonrada ağrım oldu birkaç gün, sonra keslilir giibi olmuştu geri geldi..Hani kesin net bir bilgi yok, belirtiler için. Herkes adet ağrılarıyla aynı olduğunu söylüyor, inşallah bu sefer olmuştur canım ya, benim 3. denemem, psikolojim iyice bozuldu. Seninde böyle huzursuz duygusal ağlamaklı olman normal...

Kendimde hic belirti aramiyordum burada yazilanlari okuyana kadar. :KK43: yahuu belirtim yok hic. Yani burada anlatilanlar gibi 5. Gun bugun pifffff

Buarada moral bozmamak icin yazmiyordum bikac gundur :KK17: ama icim icimide yiyordu :KK49:
Hamisleeer Rabbim kucaginiza da almayi nasip etsin,darisi basimiza :nazar:

Hayir o da yok. Adet belirtilerim zaten benim adetten 1 gun once baslar. Ufacik bir batma hissi haricinde hicbirsey yok.

Canım belirtilere takılmayin diyorlar bazilarinda hiç belirti olmuyormus..senin normal Regl donemin bile geç sinyal verdiğine göre normal..benim 7-10 gün önce başlar belirtilerim ağrım..Regl dönemi gibi hamilelik de herkesde değişiyor. .

Benimde yok hiç belirtim sadece ilk 4-5 gün aşırı gaz oldu karnım davul gibiydi sonra geçti zaten baska da bişey olmadı bugün 10. Günüm 2 gün sonra test tarihim

Bnm de test tarihime 4 gun var, dunden beri belimin agrisindan duramiyorum,adetimden once boyle olur hep :KK43:
Rabbim hayirlisini nasip etsin, hepimize.

Benimde yok hiç belirtim sadece ilk 4-5 gün aşırı gaz oldu karnım davul gibiydi sonra geçti zaten baska da bişey olmadı bugün 10. Günüm 2 gün sonra test tarihim
O gaz bende de oldu. off o neydi oyle. :)))
hic durmuodu valla popim.

Kizlar sizin de mi 2. Gun embriyosu. Benim de oyleydi.tek embriyo bir de.hc umudum yoktu ama cok sukur. İnsallah sizin de yuzunuz guler. ;)

Back
X