Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kizlar sizin de mi 2. Gun embriyosu. Benim de oyleydi.tek embriyo bir de.hc umudum yoktu ama cok sukur. İnsallah sizin de yuzunuz guler. :KK66:
Benimde perşembe toplandı ctesi transfer oldu 2 adet 1. Kalite test tarihim 5 mart salı demiştim arkadaşlara ama yanlış hatırlamışım şimdi bakınca gördüm☺️☺️

Kızlar hiç belirti aramayın bende hiçbirşey yokdu sadece arada kaşık ağrım ve sirtim agriyodu oda 5 günden sonra başladı şimdi hamileyim sali günü bakacak doktor ultrasonda ne kadarlık olduğuna tek mi çift mi olduğuna ayın 7sinde alındı yumurta 10 nunda 2 tane transfer edildi nasıl hesapliyorsunuz kaç haftalık oldugunu

Kızlar hiç belirti aramayın bende hiçbirşey yokdu sadece arada kaşık ağrım ve sirtim agriyodu oda 5 günden sonra başladı şimdi hamileyim sali günü bakacak doktor ultrasonda ne kadarlık olduğuna tek mi çift mi olduğuna ayın 7sinde alındı yumurta 10 nunda 2 tane transfer edildi nasıl hesapliyorsunuz kaç haftalık oldugunu
Son adet tarihinde 7 ekleyip 3 ay geri git yapamaz san söyle ben hesaplayayim

http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1 Ben baktım 4 hafta 5 gün gorunuyorsun

Merhaba benim bugün transferim oldu 2. Gün embriyosu,doktor 2a kalite 1.kaliteye çok yakın dedi bi tane yumurta transfer etti benzer durumda hamile kalan var mu?

Hem 2 tane hem 5. gun embriyosu çok sanslisin bence hayırlısı olsun hakkında inşallah emeğin boşa cikmaz
Oznur65 ilk denemede de 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi tuttu ama düştü birde üzerine ohss oldum. O yüzden korkuyorum. Dua edin lütfen. ..

Oznur65 ilk denemede de 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi tuttu ama düştü birde üzerine ohss oldum. O yüzden korkuyorum. Dua edin lütfen. ..
Canım tabiki dua ediyoruz hepimiz hem kendimize hemde bizim gibi olan herkese sende meryem suresini oku kendin ben bide günde 707 kez ya varis diyorum rabbim inşallah yüzümüzü güldürür son denememiz olur

Dünden beri yine arttı ağrılar bende de canım 2 gündür Regl olacakmisim gibi ciddi zorluyor güldükce hapşırdikca canım yanıyor. .bir de bacaklarimin arası agrimaya başladı bugün..idrara da sık çıkıyorum ama usutmus olabilirim ayaklarım buz gibi tuvalete gidiyorum sıkışıp sonra azıcık geliyor..anlamadım işte bakalım hayırlısı olsun :KK43: ha birde bugün birden ağlamaya başladım sabah aynısı oglende oldu..eşim artık ne yapacağını şaşırmış durumda :)) inşallah hayırlısıyla güzel haberler aliriz canimm..
Canım aynı belirtileri bende yaşadım ağrılar sancilar gece gündüz sürekli tuvalet ve sancı :) kesin adet geliyor diyordum belim kasikla r im tıpkı adet olacakmisim gibi agriyordu birde feci şiştim ogrendimki ohss olmuşum halada şişim gerçi :))) sonra pozitifi gördüm simdi 5 haftaligim bende yarın keseye gidicem insallah hepimizin gönlünün prensi/prensesi sağlıkla sihhatle hatırla gelir kucagimiza alırız :) :) :)
Belirtilerimiz ayni insallah guzel haberlerini alicaz

Canım aynı belirtileri bende yaşadım ağrılar sancilar gece gündüz sürekli tuvalet ve sancı :) kesin adet geliyor diyordum belim kasikla r im tıpkı adet olacakmisim gibi agriyordu birde feci şiştim ogrendimki ohss olmuşum halada şişim gerçi :))) sonra pozitifi gördüm simdi 5 haftaligim bende yarın keseye gidicem insallah hepimizin gönlünün prensi/prensesi sağlıkla sihhatle hatırla gelir kucagimiza alırız :) :) :)
Belirtilerimiz ayni insallah guzel haberlerini alicaz

Çok sağol canım aminn ya çok umitlenmek istemiyorum ama inşallah senin gibi pozitifi görürüm bende..Sende bebisinin kese sini, kalp atışlarını görürsün insallah sağlıkla kucagina alırsın..

Back
X