- 11 Şubat 2015
- 71
- 73
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gun emriyosu ydu 1 tane mi transfer edildi.Arkadaslar 10 gun 26 .32 cikti normal mi dusuk mu
3 gun ve tekKaçıncı gun emriyosu ydu 1 tane mi transfer edildi.
Bence degerin gayet iyi tebrik ederim. Ve anladığım kadarıyla gününden önce test yapmisSin inşallah 2 gun sonra degerin artar.3 gun ve tek
Ayy insallah inan sevinemiyorum bilee tesekkur edrim darisi isteyen herkesin basina...Bence degerin gayet iyi tebrik ederim. Ve anladığım kadarıyla gününden önce test yapmisSin inşallah 2 gun sonra degerin artar.
Tebrikler. Bnm de 11. Gun 38 di. Katlandi cok sukur.Ayy insallah inan sevinemiyorum bilee tesekkur edrim darisi isteyen herkesin basina...
Benim de 4. Günüm 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Bende sabırsızlıkla bekliyorum.Ayy insallah inan sevinemiyorum bilee tesekkur edrim darisi isteyen herkesin basina...
canım ohss olman pek mümkün değil evet.Gazın artmış olabilir miGünaydın kızlar pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Kızlar dün akşam kötü oldum Karnım çok şişti ve hala çok şiş nefesimi zor alıyorum kalbim sıkılıyor sanki bunlar ohss belirtileri ama benim dondurulmuş embriyo transferi opu olmadım ohss opu olanlarda oluyor henüz merkezi arayıp sormadım benim yaşadıklarımı yaşatan veya böyle birşey buralarda denk gelen varmı
Ben bekleyemedim bile insallah devami gelirse suan iyiz insallah darisi sana olsun ..Benim de 4. Günüm 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Bende sabırsızlıkla bekliyorum.
Evet tatlım gazdan da olabilir dün afedersin ama çıkamadım ama nefesim daralırsan çok korktum benim zaten bağırsaklarım çok iyi çalışmaz bir günde bu kadar gaz hala varcanım ohss olman pek mümkün değil evet.Gazın artmış olabilir migebelik belirtileri arasında sayılıyor gaz da umarım öyledir
![]()
Maşallah tebrik ederim canim darısı başımıza inşallahkızlar 8. gün bhcg 43,4 :) hamdolsun... inşallah katlanır devamı gelir kese kalp cinsiyet devam ederiz hep beraber. :)
Canım belki işine yarar benim 9.gün 142 11.gün 368 13.gün 1168 17.gün 10.200 cıktı ikiz ama arkadasımınki 11.gun 545 13.gün 2000 beni geçti ama tek..Kaçıncı gun emriyosu ydu 1 tane mi transfer edildi.
eğer hala devam ediyorsa aynı şiddette ve ya artarak istersen bir ara canım.Bazen bende öyle bir gaz sancısı oluyor ki kalp krizi mi geçiriyorum dedirtiyor düşün.Ama çok uzun sürmez gaz sancısı ona göre bir değerlendir istersen 2 gün sürmez mesela.En fazla birkaç saat sürerEvet tatlım gazdan da olabilir dün afedersin ama çıkamadım ama nefesim daralırsan çok korktum benim zaten bağırsaklarım çok iyi çalışmaz bir günde bu kadar gaz hala var
dün gece biraz araştırdım burada bir arkadaş yazmış opudan önce yapılan çatlatma iğneden hCG hormonu olduğu için ohss olurmuş transferden sonrada eğer gebelik varsa hcg hormonu yaparmış valla gece gece ne hissedeceğimi şaşırdım acaba merkezi arasammı basit bi gaz olayımıdır
Cok tesekkur ederim ya inşallah tutunmuslardir. Ablam yanimda kaliyor o bendende heyecanli yarin test yapalim diyor ben cikmaz diyorum ama anlamiyor. Bakalim hayırlısı. Beni faceden eklemek istersen acreimfe@hotmail.com oradanda haber verebilirim :)Canım belki işine yarar benim 9.gün 142 11.gün 368 13.gün 1168 17.gün 10.200 cıktı ikiz ama arkadasımınki 11.gun 545 13.gün 2000 beni geçti ama tek..
Tabi eklerim cepten maille aratamadım ama bilgisayardan denicem ..Cok tesekkur ederim ya inşallah tutunmuslardir. Ablam yanimda kaliyor o bendende heyecanli yarin test yapalim diyor ben cikmaz diyorum ama anlamiyor. Bakalim hayırlısı. Beni faceden eklemek istersen acreimfe@hotmail.com oradanda haber verebilirim :)
Canım idrar testi yaparsan çizgi görürsen kesin ..görmezsen moral bozmamalısın ama..arkadasımın 8.gün çıktı..ben yapmadım..Cok tesekkur ederim ya inşallah tutunmuslardir. Ablam yanimda kaliyor o bendende heyecanli yarin test yapalim diyor ben cikmaz diyorum ama anlamiyor. Bakalim hayırlısı. Beni faceden eklemek istersen acreimfe@hotmail.com oradanda haber verebilirim :)
Çok teşekkür ederim cnm ilgin için sanırım bu ilaçların yaptığı bir yan etkisi ama diğer tedavilerimde böyle olmadığı için tedirgin oldum ama hala süren bir şişkinlik olayım vareğer hala devam ediyorsa aynı şiddette ve ya artarak istersen bir ara canım.Bazen bende öyle bir gaz sancısı oluyor ki kalp krizi mi geçiriyorum dedirtiyor düşün.Ama çok uzun sürmez gaz sancısı ona göre bir değerlendir istersen 2 gün sürmez mesela.En fazla birkaç saat sürer