Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm. 12. Gün beta hcg 149,01 iyi dîme doktorum. Tebrik ettiaminnnn kuzu aminnn
Masallahmadallah benim de 12 . Gun okdr artar insallah :)Günaydın
cnm. 12. Gün beta hcg 149,01 iyi dîme doktorum. Tebrik etti![]()
inşallah iyi dime yarın yine yap dedi sorun yoktur dime..Masallahmadallah benim de 12 . Gun okdr artar insallah :)
inşallah yoktur arkadaşım. daha tecrübelilere de sormak lazım :)İnş
inşallah iyi dime yarın yine yap dedi sorun yoktur dime..
Masallahmadallah benim de 12 . Gun okdr artar insallah :)
arkadaşım yukarıda verdim ya. hem daha tecrübelilere sormak lazım hem druna. bence gayet iyi. ben bu değere çok sevinirdim.( cevap vermedinnn
siz benim karnımı görseniz hamile gibi şişim ilaçlar gaz ve kabız yapıyor zaten haberiniz olsunKızlar transferim dün oldu benim gaz sikayeti olan oldumu?
Kaçıncı gununvarya öldüm meraktan şimdi kendim test yapacam valla dur bakalım ne çıkacak bu arada sol kasığım ağrıyor acaba gazdan mı bilemedim yağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ööööffffffffffffffffffffffffff
Idrar testimivarya öldüm meraktan şimdi kendim test yapacam valla dur bakalım ne çıkacak bu arada sol kasığım ağrıyor acaba gazdan mı bilemedim yağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ööööffffffffffffffffffffffffff
Bence süper sonucun 1 gun gecmesine ragmen nerdeyse 2 katina cikmis maşallah.arkadaslar dun test yaptirmistim10 gun 26.32 bugun yaptirdim m11 gun 43.18 cikti nasil sizcee...