Merhabalar.. Bende dün akşam meleğimi aldim.. 2 embriyo transfer edilecekti ancak çözülme aşamasında orta kalite olan geri dönmek istememiş maalesef o yüzden bir tanecik meleğimi alarak beklemeye başladım :) transfer sonrası geçen seferkinin aksine (ki yarım saat sonra hemen kalkmış hemen eve gidip normal hayatıma devam etmiştim, 2.3. günler gezmeye çıkmış, yemek, temizlik herşeyi yapmıştım.) bu sefer yaklaşık 4.5 saat hiç kalkmadan yattım.. Allahtan annem yanımdaydı da tuvalete bile kalkmadan sürgüyle hallettim. Zaten eve döndüğümüzde epey geçti.. Sadece burada tavsiye edildiği için ve denemekten ne çıkar deyip 2 dilim ananas ve nar suyumu içip yattım. ve tabii ilaçlarımı da.. sabah uyadım.. crinone jel den sonra hafif dolandım evde.. ama onun dışında tam anlamıyla istirahat modundayım.. ilaçlarımın yanı sıra dediğim gibi nar suyu ve ananas yemeğe devam edicem.. ilk 5 gün özellikle (nasıl olacak bilmiyorum ama) küçük ev içi yürüyüşler dışında hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum. Doktorlar aksini söylüyorlar biliyorum ama bu sefer gönlüm böyle rahat edecek.. Test tarihimiz 24 nisan.. Bakalım kalan 8 gün nasıl geçecek..
Hepimizin gönlüne göre olması dileklerimle...