Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Allahm herkesin hakkında hayirli olani nasip etsin sende üzülme arkadasim 12 demelerindede vardir bi hikmet rabbim yeterki ol desin simdi namaz kilicam ve Sanada dua edicem. Benimde transferim yapıldı ve çok stresli olmamakla beraber (tek sorunum ayaklarimi isitamamak) beklemeye devam ediyorum Stres yapmayin nolurr

Canim dun test yaptim 11. Gunde 221 cikti. Dusuk nu biraz? Pazartesi tekrar yaptircam insallah yukselir. Cunku daha once de pozitif gordum ama kimyasal olabiliyo.
Sende gelismeler nasıl? Guzel haberler alinca seviniyo insan. :KK24:
Ben de pazartesi yaptıracam bir daha test..

Allahm herkesin hakkında hayirli olani nasip etsin sende üzülme arkadasim 12 demelerindede vardir bi hikmet rabbim yeterki ol desin simdi namaz kilicam ve Sanada dua edicem. Benimde transferim yapıldı ve çok stresli olmamakla beraber (tek sorunum ayaklarimi isitamamak) beklemeye devam ediyorum Stres yapmayin nolurr
Benim de ayaklarım hiç ısınmadı canım hala daha ısınmıyor..

Kizlar gunaydin bu sabah test yaptirdim. 664 cikti yukselmis cok sevindim :) artık garantidir degil mi?? Sizin kadar yukselmiyo ama benim.
Bazen böyle yavaş katlarken sonra o açığı kapatan bebekler oluyormuş canım doktorum söylemişti..içini ferah tut sağlık la bebeğine kavuşursun inşallah..

Kızlar ben de 10 gün önce transfer yaptırdım. Kan testine üç gün var ve zaman geçmek bilmiyor. İki gün öce dayanamayıp idrar testi yaptım ama ikinci çizgiyi pek göremedim. Hafiften var mıydı yoksa ben mi öyle görmek istedim bilmiyorum. Bugün tekrar yapmak istiyorum ama ya negatif çıkarsa diye çok korkuyorum. 10. Gün sizce idrar testi için güvenilir midir?

Kızlar ben de 10 gün önce transfer yaptırdım. Kan testine üç gün var ve zaman geçmek bilmiyor. İki gün öce dayanamayıp idrar testi yaptım ama ikinci çizgiyi pek göremedim. Hafiften var mıydı yoksa ben mi öyle görmek istedim bilmiyorum. Bugün tekrar yapmak istiyorum ama ya negatif çıkarsa diye çok korkuyorum. 10. Gün sizce idrar testi için güvenilir midir?
Kan testini bekle canim idrar icin erken yanlis cikabiliyor. Seni yaniltabilir.

Ben 10.gün kan testinde görmüştüm cnm pozitifi hayırlı haberlerini verirsin inşallah

Kızlar desteğiniz için çok teşekkürler. Ama ben yine dayanamadım ve ikinci idrar testini yaptım az önce. Sonuç geçen seferki gibi..varla yok arası ikinci çizgi..Yani yine net değil.. Kan testini beklemek lazım belli ki. Bu arada adet görürsem diye aklım çıkıyor

iyi akşamlar kızlar.uzun zamandır yoktum.biraz kafa dinlemek iyi olur diye düşünüp tatile çıktım.şimdi biraz daha iyiyim ama tedaviye ara verdik(aslında daha 5 dondurulmuşum var )eşim çok yıprandığımı biraz ara vermemiz gerektiğine inandığı için böyle karar verdi bende sessizce ona uydum:(
bu arada KADERİM35 ve SELİN sizin için çooook sevindim.Allah tamamına erdirir inş.
ben yokken arkadaşların sonuçlarını merak ettim ve takip ettim ama hesabıma telden giriş yapamadığım için size yazamadım.yine çenem düştüo_O
POZİTİFLER:Allah tamamına erdirsin de o mini minileri kucağınıza versin inş.
BEKLEMEDEKİLER:kendinize meşgale bulun yoksa günler geçmez stres yaparsınız(ben gibi)
NEGATİFLER:daha zamanımız gelmemiş demekki.önümüzdeki maçlar için duamızı eksik etmeyelim,moralimizi düzeltelim:)))
herkese benden İYİ GECELER......:KK54:

iyi akşamlar kızlar.uzun zamandır yoktum.biraz kafa dinlemek iyi olur diye düşünüp tatile çıktım.şimdi biraz daha iyiyim ama tedaviye ara verdik(aslında daha 5 dondurulmuşum var )eşim çok yıprandığımı biraz ara vermemiz gerektiğine inandığı için böyle karar verdi bende sessizce ona uydum:KK43:
bu arada KADERİM35 ve SELİN sizin için çooook sevindim.Allah tamamına erdirir inş.
ben yokken arkadaşların sonuçlarını merak ettim ve takip ettim ama hesabıma telden giriş yapamadığım için size yazamadım.yine çenem düştüo_O
BEKLEMEDEKİLER:kendinize meşgale bulun yoksa günler geçmez stres yaparsınız(ben gibi)
NEGATİFLER:daha zamanımız gelmemiş demekki.önümüzdeki maçlar için duamızı eksik etmeyelim,moralimizi düzeltelim:)))
Canım benim Dediğin gibi günü var ve o gün geldiğinde senden mutlusu olmucak dualarım sizlerle ama tuttuktan sonrasıda zor her harekete dikkat etmek gerekiyor benim hafif kanamalarım var mesela ve hep tedirginim Allah'ım yüzünü güldürsün ve hayırlı hamilelik Süreci geçirmeyi nasip etsin;)

iyi akşamlar kızlar.uzun zamandır yoktum.biraz kafa dinlemek iyi olur diye düşünüp tatile çıktım.şimdi biraz daha iyiyim ama tedaviye ara verdik(aslında daha 5 dondurulmuşum var )eşim çok yıprandığımı biraz ara vermemiz gerektiğine inandığı için böyle karar verdi bende sessizce ona uydum:KK43:
Teşekkür ederim canım en yakın zamanda senin de pozitifi gormeni diliyorum seni de dualarıma alacağım..umudunu yitirme hepimizin sabri deneniyor bir şekilde..senin için hayırlı olan zaman bu değilmiş demekki..allahım kolaylıklar versin yardımcın olsun canım benim..

Back
X