Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kizlar ben yine dayanamayip bugun bi idrar testi daha yaptim ve oda negatif :KK43: umidimi yitirmis durumdayim asil test gunum yarin ama bu aksam yaptirsam olip olmadigi belli olur dimi bugun 11.gunum cvplarsaniz sevinirim
Cnm bugun yaptır bence.varsa cıkar zaten.hayırlısı olsun.

Kizlar ben yine dayanamayip bugun bi idrar testi daha yaptim ve oda negatif :KK43: umidimi yitirmis durumdayim asil test gunum yarin ama bu aksam yaptirsam olip olmadigi belli olur dimi bugun 11.gunum cvplarsaniz sevinirim
Idrar testi her zaman dogru sonuc vermez. Kan testi yaptırabilirsin dayanamiyorsan moral bu durumda cok onemli. Benim kan testinde ciktiginda bile idrarda negatif cikiyordu. Testlere guvenme sonucta 5 liralik birsey.

Idrar testi her zaman dogru sonuc vermez. Kan testi yaptırabilirsin dayanamiyorsan moral bu durumda cok onemli. Benim kan testinde ciktiginda bile idrarda negatif cikiyordu. Testlere guvenme sonucta 5 liralik birsey.
Insallah oyledir coksagol bu aksam acilde yaptircam hayirlisiyla bakalim cunki sabahi bekleyemicem sanki sabah olmicak gibi hatta aksami bile zor bekliyorum

Ama adet olicakmisim gibi hissediyorum belim cok agriyo vede sancim var bi oncekindede boylenolmustu ve oda negatifti yani bugun yaptirsam sadece 1 gecede bisi degismez dimi
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ankarada ozel klinikler 24 saat test yapıyorlar. Sancı ve bel agrisi opu islemi sonrası normaldir bence. Iyi düşün iyi olsun seneye kucaginda bebeğin olsun:)

Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ankarada ozel klinikler 24 saat test yapıyorlar. Sancı ve bel agrisi opu islemi sonrası normaldir bence. Iyi düşün iyi olsun seneye kucaginda bebeğin olsun:)
Ankaradyim cnm bu ikinci denemem ve dondurulmus opu ilkinde olmustu zaten oda negatifti 2 ay once bunuda dondurulmuslarla denedik eger cesaret edip de birdaha denersem ozamn tekrar opu olucak cunku donmusumda kalmadi cnm

Inşallah tutmuştur bebeğin. Gene de sabaha kadar beklemek istemezsen git yaptir testi boş yere merakla bekleme.

Canim aldim sonucumu canim 70 cikti ama cuma tekrar test yaptircam o zaman saglikli hamilelik olduguna karar verebilirz dedi drum gmat korkuyorum canim insallah iyi cikar senin nasil canimm
Inşallah Güzelce katlanır değerin canım önemli olan sonucun ikiye katlaması.korkulacak hiçbirşey yok içini ferah tut lütfen. Bende beklemedeyim cuma test günüm az kaldı. Inşallah seninde benim de içime su serpilir cuma günü.

Inşallah Güzelce katlanır değerin canım önemli olan sonucun ikiye katlaması.korkulacak hiçbirşey yok içini ferah tut lütfen. Bende beklemedeyim cuma test günüm az kaldı. Inşallah seninde benim de içime su serpilir cuma günü.
Canim insallah sagol cuma buradan guzel haberler verelim birbirimize

Kizlar benim sonuc negatif :( 0.1 cikti bizim yine olmadi rabbim insallah sizinkileri size bagislasin kizlar hepimizin hakinda hayirlisi neyse o olsun :(

Kizlar benim sonuc negatif :KK43: 0.1 cikti bizim yine olmadi rabbim insallah sizinkileri size bagislasin kizlar hepimizin hakinda hayirlisi neyse o olsun :KK43:
Cnm üzülme sakın, herseyin bir zamanı var inan. Bize yazılanı yaşıyoruz. Elbet sanada nasip olacak. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm bnm.

Niyeki kuzum ben giriyorum..ne diyor bir şeyi yanlismi giriyorsun mail adresinle filan mi giriyorsun nick ile mi
bimiyorum cnm hem nick hem e-mail ile deniyorum olmuyor yanlış da vermiyor sadece tekrar ana sayfayı gösteriyor.şifre yalnış diye düşündüm ama bilgisayardan deniyorum girebiliyorum.bu forumu tele indirip da mı giriş yapıyorsunuz yoksa normal safariden mi giriyorsunuz?aynı sorunu yaşayan var mı benim dışında?bilgisayarım hep yanımda değil o yüzden forumu takip etmekte çok zorlanıyorum:mad:

Cnm 3. Gun embriyosu ise zaten cok erken yapmışsın testi,bende hiç belirti yoktu. Sadece ilk bir kaç gun kasık agrısı oldu. O da cok az yani,iyi dileklerin içinde cok tesekkur ederim. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin.bnm 5. Gun 2 embriyo transfer edildi.şu an ikiz bekliyorum cnm.
hayırlı olsun cnm:KK46:

Sagol cnm amin cok zor bi surec ama sabretmekten baska bi carem yok :(
önce Rabbime sonra doktorumuza güvenmek zorundayız. elden gelen başka birşey yok.... eminim mehmet hoca da en az senin kdr üzülmüştür... benim boş gebelikte neredyse odadan kaçar adım çıkmıştı üzüntüsünü hissetmiştim... dilerim en yakın zamanda tekrar deneyecek gücü kuvveti bulursun. belki bu arada kendiliğinden merhaba der...

Ankaradyim cnm bu ikinci denemem ve dondurulmus opu ilkinde olmustu zaten oda negatifti 2 ay once bunuda dondurulmuslarla denedik eger cesaret edip de birdaha denersem ozamn tekrar opu olucak cunku donmusumda kalmadi cnm
canım ben her seferinde opu olmak zorundayım dondurulmaya kalmıyor, rabbim nasip etsin de o süreçler geçer gider ben 3 kere opuya girdim birkere de kürtaj artık sedasyon narkoz bağımlısı oldum :) üzülme geçecek bu günler....

Kizlar benim sonuc negatif :KK43: 0.1 cikti bizim yine olmadi rabbim insallah sizinkileri size bagislasin kizlar hepimizin hakinda hayirlisi neyse o olsun :KK43:
zamanı gelmemiş demeki cnm böyle düşünelim.
bence evde durma çok üzülürsün çık dolaş mümkünse tatile git.ben de geçen ay 2.negatifimi gördüm düşünmemeye çalış başka elden ne gelir?

Mrblar bende katiliyim aranıza Bende gün sayıyorum bu ayın 18 inde iki tane blast transferim oldu 30 u test tarihim bugün 6.günüm herşey güzel gidiyor şükür bugün dayanamayıp idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı öyle silikte değil... Ama kan tahliline kadar kesin sevinemiyorum heyecanla cumartesi yi bekliyorum rabbim cumlemizin yüzünü güldursun ....
merhaba cnm eğer idrar testin pozitif çıkmışsa onu tekrarla tekrar pozitif ise c.tesiyi beklemene gerek yok hemen gidip kan testini yaptır çünkü idrarda çıkacak kadar yükselmişse beklemeye ne gerek var.hiç olmazsa bekleme sürecindeki stresi azaltırsın.inş güzel haberlerini alırız

Back
X