- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb bugün test yaptırdık 100.3 çıktı doktorum hayırlı olsun dedi. Buarada beklemede olan arkadaşlar hiç bir belirti olmuyor kendinizi dinlemeyin ben hiç hissetmedi halada hissetmiyorum akışına birakın.Birde 10. gün test yaptım kendim negatif çıktı dünyam yıkıldı tabi şimdi ise pozitif erken testte de gerek yok anlıyacağınız.slm cnm bence mm'leri boşver sen stres yapmadan test gününü bekle.normal hayatını devam et sadece aşırı hareketlerde bulunma o kadar.inş hayırlı haberler verirsin bize burdan
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin kucağına nur topu gibi sağlıklı bir evlat versin inşMrb bugün test yaptırdık 100.3 çıktı doktorum hayırlı olsun dedi. Buarada beklemede olan arkadaşlar hiç bir belirti olmuyor kendinizi dinlemeyin ben hiç hissetmedi halada hissetmiyorum akışına birakın.Birde 10. gün test yaptım kendim negatif çıktı dünyam yıkıldı tabi şimdi ise pozitif erken testte de gerek yok anlıyacağınız.
Çok şükür canım mide bulantılarım başladı 2 3 gündür onun dışında pek bir sorunum yok şimdilik. Tabi kendimi baya kolluyorum ağır işleri hala yapmıyorum,kendimi yormuyorum, doktor baya yasak koydu bugün. Haftaya salı kalp atışı için gideceğim. Sende ne var ne yok canım
Ben de kısmetse Cumartesi günü kalp atışlarını duymak için gideceğim. Ama onun dışında genel olarak çok iyiyim. Hala hiçbir hamilelik belirtim yok:)))) yalnız şişlik azalsa da devam ediyor hala...Çok şükür canım mide bulantılarım başladı 2 3 gündür onun dışında pek bir sorunum yok şimdilik. Tabi kendimi baya kolluyorum ağır işleri hala yapmıyorum,kendimi yormuyorum, doktor baya yasak koydu bugün. Haftaya salı kalp atışı için gideceğim. Sende ne var ne yok canım
Benim resmen midemdeki şişlik indi,göbeğim kaldı insanlar hala 3 4 aylık hamile sanıyorlar beni haha sanırım o geçmeyecek artarak 9 ayı tamamlayacağız :)Ben de kısmetse Cumartesi günü kalp atışlarını duymak için gideceğim. Ama onun dışında genel olarak çok iyiyim. Hala hiçbir hamilelik belirtim yok:)))) yalnız şişlik azalsa da devam ediyor hala...
İnşallah güzel sonuç alırsın,hangi doktora geçtinMerhaba herkese gerçekten zaman geçmiyor çookkkk zor bu bekleme süresi. benimde 13. de transfer oldu 1 tane 5. gün embiryosu transfer edildi. Diğerleri 5. güne gelemedi zaten tek şansım bu. bugün 4 gün geçti transferin üstünden zman hiç bu kadar yavaş geçmemişti :)))
İ
İnşallah güzel sonuç alırsın,hangi doktora geçtin
inşallah bende orda Güvenç beydeyim.Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz . Müstecep beye geçtim
Cnm hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah,şansım az deme cnm. Hiç belli olmuyor bu işler. Hayırlısı İle olur inşallah.sen pozitif düşün.Tek embriyo transferi oda 4bc kalitede..yani çok şansım yok.ama Rabbim bilir.can veren o dur.Allahım bebeğimi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bana bağışla diye dua ediyorum.Rabbim hepimize bebeklerimizi kucaklarimiza almayı nasip etsin.
İnşallah güzel haberlerini alırızBenimde tansferimin8. Günü.pazar günü tahlil yapilacak...beklemedeyim
Canim teansferin 6. Günü bugün bende günde 2 defa jel birde folbiol başka bi ilaç yokKızlar merhaba
Ben de 17 haziranda 3. Gün embriyo transfer oldum siz trabsfer sonrası neler kullanıyosunuz onu merak ettim
Ben
Oskapar pıhtı önleyici göbekten iğne
Coraspin
Folbiol
Crinone jel günde iki tane
Estrofem östrojen hormonu günde 3 tablet
Bide bu 12 günlük süreç içerisin de 3. Tane çatlatma iğnesi olacağım
Canım benim de bugün 8. Gün crineol JEL günde 2 defa ,caraspin,folbiol,günde bi defa 3 adet estrofem kullaniyorumKızlar merhaba
Ben de 17 haziranda 3. Gün embriyo transfer oldum siz trabsfer sonrası neler kullanıyosunuz onu merak ettim
Ben
Oskapar pıhtı önleyici göbekten iğne
Coraspin
Folbiol
Crinone jel günde iki tane
Estrofem östrojen hormonu günde 3 tablet
Bide bu 12 günlük süreç içerisin de 3. Tane çatlatma iğnesi olacağım