Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

MerHabalar Ben de 18inde transfer oldu.3.denememiz.3.gün embriyosu 2 adet 8ab oldu.günde 2 jel ve estrofem, 1 folbiol ve 1 cleaxe ipne kullanıom.olcak inş bu sefer,Rabbim bu mübarek günlerde bizi hayırlısıyla güzel haberlere ulaştırcak inş...

Allah gönlüne göre versin müjdeli haberi paylaşmayı unutma arkadaşım".Allahın hakkı 3 tür bu sefer olacak inşallah
Seninle ilaçlarımız çok benzeşiyor nerede oldun tedavini

Cnm nasılsın naptın tedaviyi transfer olcak mı neye karar verdin
iyi sayılırım ,bu ayki adetle gitcektim kontrole yumi varsa opuya giderim,yoksa transfere geçeriz diye karar vermiştik ama başka şeyler girdi araya taşınıyorum şu ara,moral bozukluğu vs.belki ertelerim bu ayda ,karışığız bu aralar,sen nasılsın?

Benimde transferimin 4.günü bugün 11 temmuz büyük gün :) bir adet dondurulmuş 7 hücreli üçüncü gün embriyosu transfer edildi.bu ikinci denememiz beş tane dondurulmuş embriyomuz daha var.ben ilkinde dayanamayıp idrar testi kan testide yaptırdım günü gelmeden ama bu sefer yapmicam çünkü gerçekten moral bozukluğu oluyor negatif çıkınca.merkezimizden de çok memnun kaldım çok ilgilendiler.tutmazsa diğer dondurulmuşlarımızla yola devam etcez inşallah tutarda onlar bikaç sene bekler :)

Beklemek zor gerçekten. Benimde 13 temmuz sonuç. Salı günü transfer ettiler.o gün sayılmıyormuş benimdr 3. Günüm oluyor bugün. Bugün nedense yel girmiş gibi ağrım oldu birde belim ağrıyor. Dün hiç rahatsızlığım yoktu. Bir tek salı günü çok hafif ağrım vardı o kadar. Şimdi ise ağrılarım artıyor gibi. Hayırlısı inşallah iyiye işarettir bu ağrılar çekmeye razıyım. Allah hayırlısı versin.

iyi sayılırım ,bu ayki adetle gitcektim kontrole yumi varsa opuya giderim,yoksa transfere geçeriz diye karar vermiştik ama başka şeyler girdi araya taşınıyorum şu ara,moral bozukluğu vs.belki ertelerim bu ayda ,karışığız bu aralar,sen nasılsın?
Hayırlısı neyse o olsun senin için cnm kafan rahat olsun sonra başla yeni ev uğurlu gelir bebiş getirir inş bende iyiyim en son 12. Haftada gittim bahçeciye şimdi başka yerde takiplere devam ediyorum şimdilik hersey yolunda inş oyle devam eder.

Allah gönlüne göre versin müjdeli haberi paylaşmayı unutma arkadaşım".Allahın hakkı 3 tür bu sefer olacak inşallah
Seninle ilaçlarımız çok benzeşiyor nerede oldun tedavini
Cnm nasılsın nası gidio değerlerin?benim 11.gün 27ydi,yine hayaller ertelenecek dedik çok üzüldük,ertesi gün 12.günde 36 oldu 14.gün 92oldu 18.gün 803 oldu..inş ii gidiyoruzdur..hayırlısıyla kesenin sağlıklı olduğu haberini de karşılıklı paylaşmak dikeğiyle.,,

Cnm nasılsın nası gidio değerlerin?benim 11.gün 27ydi,yine hayaller ertelenecek dedik çok üzüldük,ertesi gün 12.günde 36 oldu 14.gün 92oldu 18.gün 803 oldu..inş ii gidiyoruzdur..hayırlısıyla kesenin sağlıklı olduğu haberini de karşılıklı paylaşmak dikeğiyle.,,
Ayy çok sevımdım ... Çokkkk

Maşallah Allah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin.
Çok umutlandım yazdıklarından, benimki de artar mı inşallah:nazar:.

Merhaba arkadaşlar, benimde bahceci mustafa beyde dün transferim oldu 2 tane dondurulmus blast yapildi test gunum 23 temmuz tecrubeli arkadaslar neler yapim tavsiyeleriniz varmi;)

Hayirli olsun arkadasim allahim kucaginizada saglikla almanizi nasip eder insallah ;)nasil gecti transfer bekleme sureci benim 2.gunum zaman gecmiyor beler yaptin nasil dinlendin bize birer anlatsan;)
Bugün sonucumuzu aldık ikinci denememiz pozitif sonuçlandı Allahın izniyle.sıra değerin ikiye katlamasında ve keseyi görmede. Çok büyük bi mutluluk Allah herkese nasip etsin

İnsallah Sagolun.iki gün yattım sadece sonra çok ağır işler yapmadan normal hayatıma devam ettim çok kasmadim aman kalkmim aman egilmim dogrulmim diye.düne kdr evde banyo tuvalet temizliodum hatta :) Hiç belirtimde olmadı belirti arayıp kendinizi yipratmayin.sekizinci gün kahverengi leke geldi çok az sadece.hiç ümidimde yoktu tek embriyo olunca ama Allah verdi çok şükür

Merhaba arkadaşlar, benimde bahceci mustafa beyde dün transferim oldu 2 tane dondurulmus blast yapildi test gunum 23 temmuz tecrubeli arkadaslar neler yapim tavsiyeleriniz varmi:KK66:
uzanma bıyerlere cnm...ust raflara vss.sıcak dus yasak..ayakta duş..ben hıç yapmadım oda ayrı...kahve cay yasak..kendını yorma cnm..

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza .. bugün test sonucumu aldıktan sonra belki birilerine yardımcı olurum die kaydoldum. .ben buradaki yorumları okuyarak çok şey öğrendm çünkü.
kızlar ben ohhs olup 2 ay sonra transfer olanlardanım. 1 temmuzda transferim gerçekleşti ve bugün test sonucum 504 çıktı çok şükür. öncelikle sizi farkettiğim bazı konularda bilgilendirmek isterm. bazı arkdaşlar hamilelik belirtileri arasında göğüslerde hassasiyet- kabız olma ve kasıklarda ağrı yazmş ancak bunlardan sadece kasıklarda kişiye göre değişen hatta bazılarında hiç olmayan ağrı hamilelik belirtsi. benm de göğüslerimde hassalık ve aşırı derece de kabızlık oldu ama bunlar daha öncesindeydi ve tamamen yumurta toplama işleminden önce kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıo kabızlıkta narkozdan. o yüzden kimse neden ben de bu belirtiler yok die üzülmesin. bol bol dua edin. ben hep Rabbime hz. Meryeme eşsiz çocuk verdin Rabbim sen istersen her şey oluverir bana da evlat nasip et die dua ettim

Ansante çok güzel bir dua....benimde transferin 4.gunuve hic bir belirti yok bugün azcik midem bulandi o kadar...7.denememiz inşallah bu defa bebislerimiz bizi bırakmaz...

Back
X