Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bugün bekleyişim bitti derken şimdi çarşamba gününü iple çekiyorum. İnşallah değerim yükselir

Benim iki katından fazla arttı ondorduncu günüm herşey yolunda çok şükür.sizinkide düzenli bi şekilde yükselir insallah

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.inş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri. Dua ederken hepimize ediyorum. Beklemek kolay değil ben de yaşadım.sabretmek dua etmek lazım. Birşey sorabilir miyim kızlar. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Hamilelikten 3 ay önce folik asit başlanması mı gerekiyor siz başlamış mıydınız iğne olurken test günü beklerken fln içiniz mi. Bnm doktor kan testi sonucunda pozitif görünce başlattı folik asiti;( geç mi kalmışım ki kafama takıldı. Int.te birşeyler okudum fln. Size sormak istedim açıkçası...

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.inş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri. Dua ederken hepimize ediyorum. Beklemek kolay değil ben de yaşadım.sabretmek dua etmek lazım. Birşey sorabilir miyim kızlar. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Hamilelikten 3 ay önce folik asit başlanması mı gerekiyor siz başlamış mıydınız iğne olurken test günü beklerken fln içiniz mi. Bnm doktor kan testi sonucunda pozitif görünce başlattı folik asiti;( geç mi kalmışım ki kafama takıldı. Int.te birşeyler okudum fln. Size sormak istedim açıkçası...

azbulut16, post: 41776868, member: 336787"]Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.inş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri. Dua ederken hepimize ediyorum. Beklemek kolay değil ben de yaşadım.sabretmek dua etmek lazım. Birşey sorabilir miyim kızlar. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Hamilelikten 3 ay önce folik asit başlanması mı gerekiyor siz başlamış mıydınız iğne olurken test günü beklerken fln içiniz mi. Bnm doktor kan testi sonucunda pozitif görünce başlattı folik asiti;( geç mi kalmışım ki kafama takıldı. Int.te birşeyler okudum fln. Size sormak istedim açıkçası...[/QUOTE]
Slm arkadas

azbulut16, post: 41776868, member: 336787"]Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.inş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri. Dua ederken hepimize ediyorum. Beklemek kolay değil ben de yaşadım.sabretmek dua etmek lazım. Birşey sorabilir miyim kızlar. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Hamilelikten 3 ay önce folik asit başlanması mı gerekiyor siz başlamış mıydınız iğne olurken test günü beklerken fln içiniz mi. Bnm doktor kan testi sonucunda pozitif görünce başlattı folik asiti;( geç mi kalmışım ki kafama takıldı. Int.te birşeyler okudum fln. Size sormak istedim açıkçası...
Slm arkadas[/QUOTE]

Slm arkadaşlar benim transferimin 3 günü neler yapmalıyım kabızlık yaşamaktan korkuyorum.yatmalimiyim ne dersiniz. rabbim hepimize yardım etsin bebişlerimizi korusun

Benimde 5.gunum canim sabahlari ac karnina kuru incir 3 tane ustune 2 bardak su,gun icinde erik hosafi var,kayisi,hurma ve bol su ;)
Slm arkadaşlar benim transferimin 3 günü neler yapmalıyım kabızlık yaşamaktan korkuyorum.yatmalimiyim ne dersiniz. rabbim hepimize yardım etsin bebişlerimizi korusun

Günaydin arkadaşlar,transfrrim gercekleati 5.gunumdeyim,topige bakmamistim kac gundur,masallah herkesin enerjisi tavanda,bol gulucuk,kahkalara,bu kadar articik articik olmayi nasil başariyosunuz ;)hayranim sizee;) ben evde dinleniyorum dun sanki cok belirtim varken bugun sanki hiiiic bir sey yok gibi hissediyorum,bu gelgitler cok zor,dun goguslerim daha şisti sanki bu sabah kücülmüsler,dün kendimi evet evet oldu bu sefer diye pozitifken bugun yinemi olmadi icimde hicbisey yok sanki diye kurup duruyorum,hadi tecrübeli arkadaşlar napcam ben 23 temmuza kadaaar♡♡:(

Bana doktorum tüp bebek tedavisine başlar başlamaz başlattı.yaklaşık iki ay oldu tedaviye başlayalı.hic kesmedik pozitif sonuç aldık geçen hafta hala kullanıyorum

Belirti arayıp kendinizi strese sokmayin bence.biz cumartesi pozitif haberini aldık çok şükür.hiç belirtim olmadı sekizinci gün brz kahverengi lekelenme oldu sadece.bende kesin ikinci denememizde olmadı diyodum hiç belirti olmayınca ama Rabbim nasip etti çok şükür

Günaydin arkadaşlar,transfrrim gercekleati 5.gunumdeyim,topige bakmamistim kac gundur,masallah herkesin enerjisi tavanda,bol gulucuk,kahkalara,bu kadar articik articik olmayi nasil başariyosunuz :KK66:hayranim sizee:KK66: ben evde dinleniyorum dun sanki cok belirtim varken bugun sanki hiiiic bir sey yok gibi hissediyorum,bu gelgitler cok zor,dun goguslerim daha şisti sanki bu sabah kücülmüsler,dün kendimi evet evet oldu bu sefer diye pozitifken bugun yinemi olmadi icimde hicbisey yok sanki diye kurup duruyorum,hadi tecrübeli arkadaşlar napcam ben 23 temmuza kadaaar♡♡:KK43:

Çok sevindim senin adına umarım kucağına almakda nasip olur...darısı bizim başımıza inşallah arkadaşlar

Back
X