Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Slm arkadaşlar benim transferimin 3 günü neler yapmalıyım kabızlık yaşamaktan korkuyorum.yatmalimiyim ne dersiniz. rabbim hepimize yardım etsin bebişlerimizi korusun
Allah yardımcın olsun. Ben yatmış tım tepside yatakta az doğrulup yemek yedim. Wc için kalktım.ananas ve kabak çekirdeği hemşire söyledi onları yedim. Kabı z olmamak için gün kurusu kayışı aç sabahları üzerine ılık su içtim aklıma gelenler bunlar.inş hayırlısı olur. Sen de benim sorumu cevaplarsan sevinirim.

Arkadaşlar CRINONE JEL yerine kalçadan vurulan bir iğne varmış. Adı nedir acaba.?

Tedaviden önce icmedim testte hamile cikarsam inşallah sonrasinda baslanir takviyeye.senin test günün ne zamandı arkadaşım

Tedaviden önce icmedim testte hamile cikarsam inşallah sonrasinda baslanir takviyeye.senin test günün ne zamandı arkadaşım
cnm Tşk.ler cevap için ben şubatta transfer oldum.Allah a şükür şimdi hamileyim. Allah isteyen herkesin hayırlısıyla kucağını doldurun inş. Hepinizin gzl haberlerini almak ümidiyle.

Tek yumurta transferimi oldu sana süreç de zaman geçmiyor yatmakda çok zor sen nasıl geçirdin bişeyler paylasirsan sevinirim

azbulut16, post: 41776868, member: 336787"]Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.inş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişleri. Dua ederken hepimize ediyorum. Beklemek kolay değil ben de yaşadım.sabretmek dua etmek lazım. Birşey sorabilir miyim kızlar. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Hamilelikten 3 ay önce folik asit başlanması mı gerekiyor siz başlamış mıydınız iğne olurken test günü beklerken fln içiniz mi. Bnm doktor kan testi sonucunda pozitif görünce başlattı folik asiti;( geç mi kalmışım ki kafama takıldı. Int.te birşeyler okudum fln. Size sormak istedim açıkçası...
Slm arkadas[/QUOTE]
Normalde hamile kalmayi planladiktan 3 ay oncesinde baslanmali ama cogu kisi gebeligi farkettikten sonra basliyor problem olacagini sanmiyorum kizimda 1 senedir kullaniyordum ama bu tedavime 2 ay kala basladim

Jel ile birlikte be progesteron igne de kullaniyorum
Tüp bebek merkeziyle görüştüm kanamam olduğunu söyleyince. Aspirini ve jeli bıraktırdı. Progestan iğne yazdırdı. Yarın doktora gideceğim bakalım değere göre artık ya yazdırıp kullanırım ya da kullanmam.

Tüp bebek merkeziyle görüştüm kanamam olduğunu söyleyince. Aspirini ve jeli bıraktırdı. Progestan iğne yazdırdı. Yarın doktora gideceğim bakalım değere göre artık ya yazdırıp kullanırım ya da kullanmam.
Ben opudan beri 2 gune 1 progesteron igne kullaniyorum

Ben opudan beri 2 gune 1 progesteron igne kullaniyorum
Ben bu dediğin ilaçın hapını kullanıyorum günde bir adet. Bunun dışında progestan 50 mg lık ampul iğne verdiler. Bilmiyorum neden

sepelem arkadaşım. Bekleme süreci kolay geçmedi pek. Ailem geldi yemek ve manevi destek için. Tv olan odaya yatak yapıldı gündüz gece orda yattım işe gştmedim. Tepside yemek yedim wc dışında pek kalkmadı m. Ama kalkan işe gidenlerin de tutuyo herşey Allah tan cnm. Sonlara doğru gerildim ağladı m fln.ama rahat olmsk lazım. Test gününe ksdar böyleydi.. dua edip Allah a sığınmak lazım. Herşey hepinixin gönlüne göre olsum inş. Şükürler olsun.

İyi diyelim iyi olsun inşallah bugün alışverişe çıkdık eşimle evdende ilk çıkışım yarın 7.gunum transfer olalı ama hala kasık batmam var..sizin durumlar nasil arkadaşlar:KK68:bayramı mübarek olsun herkesin

İyi diyelim iyi olsun inşallah bugün alışverişe çıkdık eşimle evdende ilk çıkışım yarın 7.gunum transfer olalı ama hala kasık batmam var..sizin durumlar nasil arkadaşlar:KK68:bayramı mübarek olsun herkesin
Mrh guzel haberlerin varmi arkadasim ,benimde bugun7.gunum

Mrh benimde sali transferim oldu ,ama ne bir agrim var ne bisey sizlerde belirti oldumu
Lütfen belirti arayıp aklınızı onunla meşgul etmeyin,inanınki belirti diye birşey yok,olması için çok erken zaten:)benim de hiç olmadı belirtim,bende ozamanlar tutmadı işte diye kendimi yeyip bitirmiştim ama boşunaymış çok şükür tutmuş ve şu an minicik bi bebişim var:) olabildiğince rahat olunve sevdiğin şeyleri yapın:)

Lütfen belirti arayıp aklınızı onunla meşgul etmeyin,inanınki belirti diye birşey yok,olması için çok erken zaten:)benim de hiç olmadı belirtim,bende ozamanlar tutmadı işte diye kendimi yeyip bitirmiştim ama boşunaymış çok şükür tutmuş ve şu an minicik bi bebişim var:) olabildiğince rahat olunve sevdiğin şeyleri yapın:)
Cok tesekkurler canim icime su serptin bazisinin kasiklari falan agriyomus bende yok tutmadi diye uzulmeye baslamistim simdiden ,

Back
X