Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bndede oluyordu telaş yapma sonucum pozitif çok şükür hala da var ağrılarım yarın inşlh kese göreceğim darısı başınaMerhaba, ben yeniyim aranizda.ikinci denemede transferimin 10. Gunu ve son 3 gundur adet agrisi gibi agrilarim var.sizlerde de oluyor mu?
canım adet sancısı bendede oldu.regli olucam diye korkmuştum.ama kahverengi lekelenme olmadı.yerleşme lekesi falan diye duymuştum.o olabilir.panik olma dur bakalım.yorma kendini dinlen bence.çok ta yatma kan dolaşımı da önemli günlük ihtiyaçlarını gider hafif hareketler yap canım.hadi hayırlısı bakalım.Merhaba arkadaşlar benimde bugün transferde 5.günüm. Gece çok kötü adet sancısı girdi sabahta baktığımda kahve lekeler vardı. Üçüncü denemem ilk defa böyle oluyor. Normal mi anormal mi dün biraz fazla gezindim iş tuttum ondan mı oldu bilemedim. Böyle hiç başına gelen oldu mu. Araştır araştır bir hal oldum.
Sağol canım iyilik meleği gibisin canım ya. Allah a emanet ettim bekliyorum ama yinede işte duramıyor insan. İnşallah dediğin gibi yerleşme kanaması falan gibidir. İlk defa başıma geliyor böyle bir şey.canım adet sancısı bendede oldu.regli olucam diye korkmuştum.ama kahverengi lekelenme olmadı.yerleşme lekesi falan diye duymuştum.o olabilir.panik olma dur bakalım.yorma kendini dinlen bence.çok ta yatma kan dolaşımı da önemli günlük ihtiyaçlarını gider hafif hareketler yap canım.hadi hayırlısı bakalım.
Arasaydın canım doktorunu yada hemşiresini.Bazen bu gibi durumlarda corasprin falan kesebiliyorlar.Ama şunu söyleyim tutmadığına işaret değil canım.İlk denemem de benimde olmuştu lekelenmeler,sonucum pozitiftir ve İkiz tutunmuş hemde.Moralini bozma olabilir böyle Şeyler.Çok ağır iş yapmaMerhaba arkadaşlar benimde bugün transferde 5.günüm. Gece çok kötü adet sancısı girdi sabahta baktığımda kahve lekeler vardı. Üçüncü denemem ilk defa böyle oluyor. Normal mi anormal mi dün biraz fazla gezindim iş tuttum ondan mı oldu bilemedim. Böyle hiç başına gelen oldu mu. Araştır araştır bir hal oldum.
Çok tesekkurler vebndede oluyordu telaş yapma sonucum pozitif çok şükür hala da var ağrılarım yarın inşlh kese göreceğim darısı başına
Sağol canım. Devam etseydi arardım da şuan için devam etmiyor. Valla canım ya insan bu tedavide her şeye katlanıyorda şu beklemek var ya insana asır gibi geliyor. Allah ım hayırlısını nasip etsin. Seninle ilgili niyeyse pozitif olacakmış gibi geliyor bana.yukardaki mesajlarından sanki idrar testi yapacaksın gibi okudum :) ben çok korkuyorum cesaret edemem.Arasaydın canım doktorunu yada hemşiresini.Bazen bu gibi durumlarda corasprin falan kesebiliyorlar.Ama şunu söyleyim tutmadığına işaret değil canım.İlk denemem de benimde olmuştu lekelenmeler,sonucum pozitiftir ve İkiz tutunmuş hemde.Moralini bozma olabilir böyle Şeyler.Çok ağır iş yapmadinlen.
canım dualarım seninle.ben olacağına inanıyorum.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.Sağol canım iyilik meleği gibisin canım ya. Allah a emanet ettim bekliyorum ama yinede işte duramıyor insan. İnşallah dediğin gibi yerleşme kanaması falan gibidir. İlk defa başıma geliyor böyle bir şey.
Canım ya inşallah hepimiz için hepimiz olumlu,hayırlı neticeler alırız beraber.Valla yapmaya düşünüyorum bir test ben haftasonuSağol canım. Devam etseydi arardım da şuan için devam etmiyor. Valla canım ya insan bu tedavide her şeye katlanıyorda şu beklemek var ya insana asır gibi geliyor. Allah ım hayırlısını nasip etsin. Seninle ilgili niyeyse pozitif olacakmış gibi geliyor bana.yukardaki mesajlarından sanki idrar testi yapacaksın gibi okudum :) ben çok korkuyorum cesaret edemem.
hayırlısı olsun benım 14 tahlil günümArkadaslar bende dün transfer yapıldı.buradaki arkadaşlar gibi 10 gün sonrası heycanla bekliyorum.3 gün embriyo transfer yapıldı. Doktorum 10 gün sonra tahlil dedi.normalde 14 gün değilmiş kızlar. ...neyse sabırla bekleyeceğiz artık, ,,,evde utanmadan sıkıldım ve oturuyorum hiçbişey olmamış gibi işlerine bakıyorum. ..arada sizlerin yorumları duaları mutlu haberleri okumak icin...Bugün ilişkin tahlil günüydü umarım mutlu haber yaza.r...sizleri ne durumdasiz. ..ayin 18 tahlil günü olan varmi kizlarrrr
Benim 18..insss iyi haberi senden once alacahiz.innnssss...hayırlısı olsun benım 14 tahlil günüm
Benden önce nasıl alıcaksın canım?benim test tarihim 14 cuma.Benim 18..insss iyi haberi senden once alacahiz.innnssss...