Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar selam benim transferim dün oldu jel ve progestan iğne kullanıyorum ama iğne yerlerim çok kötü ağrıyor şişti sizinde oldumu

slm canlar bende tüp bebk yaptıracagım inş hastane araştırıyorum ank oturuyorum tavsiye edebileceginiz hastane dr varmı? novart düşünüyorum RABBİM kimseye evlat hasretiyle yandrmasın inş

Bekleyen arkadaslar, hepinize bol sans diliyorum.Benim yarın test günüm ve bu ikinci denemem.Çok umutlu degilim açıkçası.Sadece göğuslerimde hassasiyet ve adet sancılarım oldu.Kısmet :) Yaş 43 olunca insan kendini çok hazırlamamaya gayret ediyor.Buraya yazılanlar güzel arkadaşlık etti bu süreçte bana.Ancak yaşayan anlıyormuş bòyle durumda halden :KK66:
İris ben yazilarini yeni okudum senin sonuc ne oldu canm benimde 9.gunm ve adet agrilarm var bir kac gunddur lutfen cevap yazarmsn

Benimde tranferim 20 agustostu bugün 10. Günüm 7. Gun idrar yaptım cikmadi artık pazartesi gününü bekliyorum :(((

Benimde tranferim 20 agustostu bugün 10. Günüm 7. Gun idrar yaptım cikmadi artık pazartesi gününü bekliyorum :KK43:((
. Benim de 20 ağustostu ama transfer gününü saymıyorlar yani idrar testini 6.gün yaptırmışsın çıkmaması normal bence üzülme ben bugün kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum

. Benim de 20 ağustostu ama transfer gününü saymıyorlar yani idrar testini 6.gün yaptırmışsın çıkmaması normal bence üzülme ben bugün kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum
Ama hassas digital test yapmıştım çok üzüldüm ondada cikmamasi normalmi sence bu arada 5. Gun 1. Kalite 1 tane embriyo kondu bana

Diğer forum sayfalarında bhcg 8.gün salgılanıyor diye okumuştum o yüzden hemen olumsuz düşünme canım.sonuçte 6.gün çok erken bence

Hiç bişey hissetmiyorum desem:((sadece biraz bel ağrısı o da hareketsizliktendir diye düşünüyorum sen nasıl hissediyorsun?

Umutsuzum çok aşırı derecede su gibi akıntım var ve arada çok hafif kasık agrim baskada hiç biseyim yok sırtım benimde agriyo ama çok yattık ondan bencede

Back
X