Transferi reglinize kaç gün kala oldunuz

Allah'ım inşallah sizde pozitifi görürsünüz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi bakın benim ciddi problemim vardi muayene olamıyordum ama yapan kişiye gore değişiyor.Uc kez rahim filmi çektirdim ikisi anestezili mahvettiler üçüncü anestesiz inanın zerre kadar birşey hiseetmedim hiç kasmadim bile sok oldum .Ama çok kasiyorsaniz tabiki anestezili yaptırın çünkü rahmiminzde kasilacak herşey güzel geçsin sizin için bu süreçteki herkese dua ediyorum Allah'ım kimsenin kucağını boş birakmasin

İnşallah sağlıkla devam eder ilaç protokolünüz nasıldı acaba? Çok ilaç kullanıyorsunuz biliyorum ama özellikle intralipid kısmını ve prednol kısmını merak ediyorum.
İnşallah vallahi ilaç çok hala devam ediyor .estrofem nidicard gevitamax coraspin duphaston prograf zarzio oksapar progestan dex devam çok ağır geliyor artık prednol kendi lupus ilacimdi romotoloji kesmişti üç ay önce şuan kullanmıyorm plaguenil ilacım vardı onuda Bülent tıraş kesti ama baslicam bebeğin devamı için içmem gerekiyormuş .

Allah razı olsun çok teşekkür ederim...evet bende de kasılma oluyor ayagimi tam açamıyorum vs..rahim filmini anestezili yapmıştım asimayida.. muhtemel transferde...olumsu etki etmez dimi..evet kasilmak dr da engeller...vallahi kafada deki sorular..amin bizi bizden başkası bilemez

Ben bu ilaçları hiç bilmiyorum, sadece estrofem, aspirin, progesteron desteklerini biliyorum. Ne işe yarıyor bunca ilaç, bunlar yetersiz mi ki plaquenil denen ilaç da mutlaka lazım böyle şeyler okuyunca bizimkiler mi çok desteksiz diye düşünüyorum bu sefer..

Anestezi etkilese doktor onermez birçok kişi var anestezili yaptıran rahat ol dokturunada sor mesela sezeryan anestezili öyle düşün bı zarar olmaz olsa yapmazlar bol bol su iç etkisini atsin.Ben Birdal su icmezdim şimdi ise lıkır lıkır Üç litreden fazla içiyorum.Benimde öyleydi 7/24buradaki yorumları okurdum

Kadın dogumcuda ben bunları hiç bilmiyorum dedi devletteki doktor bı iş görüyordur belki benim yaşımdan dolayı dicem ama bilemedim

Ay bende bardak bardak su içiyorum ekmek bıraktım tuz şeker hiç yok ...aynen haklısın .kasilmaktansa daha iyi olacak inşallah 9 Eylül hayırlısı ile gel

Bende aynı durumu yaşadım bugün transfer oldum adetimin 24. Günüydü adetime 2 gün kalmıştı

Bende aynı durumu yaşadım bugün transfer oldum adetimin 24. günüydü adetime 2 gün kala transfer oldum. İnşaAllah güzel sonucu alırım bende

Bende aynı durumu yaşadım bugün transfer oldum adetimin 24. günüydü adetime 2 gün kala transfer oldum. İnşaAllah güzel sonucu alırım bende
Guzel sonuclar alırsınız inşallah dualarıma tüm bekleyenleri katıyorum Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmasın amin

Zarzio çok ağır bir bağışıklık ilacı onu kullanacak kadar kötü durumda mı bağışıklığınız.

Aslında değil hastalığım aktif değil değerlerim iyi kendi ilacimi kestiği icinmi verdi bilemedim.
Yani benim anneme kemoterapi sonrası hastaneden çıkınca verdiler zarzioyu. Akciğer kanseriydi 4 evreydi. Görünce şaşırdım ama olabiliyor ya mesela letu hormon ilacı varya o da aslında bir çeşit meme kanseri ilacı ama doğurganlıkla ilgili bir etkisi olduğu için yumurta büyütme için letu da veriyor doktorlar bazen. Doktorun öyle uygun görmüş demekki canım bizden daha iyi bilir

Süreci başka doktorla devam edicem oda 1 eylüle kadar tatile gitmiş şansıma gelince gidicem ona inşallah keser bu zararlı iğneleri ilaçları

Anneniz iyidir inşallah çok geçmiş olsun

Ah kuzum malesef 4 ay önce kaybettim. Yeni toparlıyorum normalde de çocuk deniyorduk ama şu an çok ihtiyacım var bu bebeğe. İnşallah ben de güzel bir transfer süreci geçiririm
Çok üzüldüm mekanı cennet olsun annelerimiz çok kıymetli inşallah güzel haberler alırsın buradan hamislerin haberini görünce hep mutlu olurdum duanı eksik etme kendini dinle dinlen Rabbim nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…