Transferi yakın olan arkadaşlar hadi gelin test gününe kadar birbirimiZe destek olalım

Nihna1718

Ve bir gün kendini duanı yaşarken bulursun
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
470
754
33
Kızlar merhaba
Tüp tedavimin sonuna yaklaştım
Transfer öncesi ve sonrası neler yiyip içelim
Transferden sonra neler yapalım
Şehir dışında tedavi görüyorum
Doktorum transferden sonra 3 gün yolculuk yapmamamı önerdi
İlk 3 gün önemliymiş
Siz neler düşünüyorsunuz
Siz neler yaptınız
Hadi gelin test gününe kadar birbirimİZe destek olalım :KK200:
 
Ben varım nasip olursa 4 ocakta ilk transferim olacak umutla ve heycanla bekliyorum Şuan yaptığım özel bir şey yok her türlü sebze ve meyveden kuru yemişten zaten elimden geldikçe tüketiyorum. Bir sürü ilacım var şimdilik özenle saatlerinde onları yapmaya çalışıyorum. Allah bizim gibi emek veren herkesin gönlüne göre versin . Yeni bir sene kucaklarımız dolsun inşallah.
 
Amin canım
Ben de yarın son kontrole gidiyorum
Toplama günü belli olcak
Büyük ihtimal aynı günlerde transferimiz olabilir
İnş yeni yıla biz de mutlu gireriz
 
Merhabalar kızlar bende Allah kısmet ederse ocaktaki adet imden sonra Transfer olacağım.Dondurulmuş 3.gün embiriyosu olacak.şimdilik lucrin vuruluyorum.yiyecek olarakta asitli ve şekerli ürünleri eskiye nazaran azalttim.folic asit verdi birde doktorum ona başladım aralık ayı sebze meyveleri tüketmeye çalışıyorum.
Allah bu yolda olan hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı evlatlar nasip etsin.:dua:
 
Merhaba kizlar benimde yumurtalarim toplandi, p.tesi 5.gun embriyosu transfer edilicek insallah hepimiz güzel sonuclar alırız ilk denemem başarısız oldu 3.gundu bu sefer İnşallah tutunur.
 
Back
X