Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iki hafta once transferim yapildi allaha sukur pozitif sotim su arkdaslar transferdn once ve sonrasinda kullangimiz bant ne zamana kadar kullancaz cunku cok pahali 48 lira ve her kullanim bir kutu ortalama hafta 3 kutu 4 kutu gidiyor
ben kullaniyorum climara fort bant transferden sonra basladim test gunu bitecek sanirim 4 gunde bir degistiriyorum ben 2 adet kullaniyorum sen nasil kullaniyorsun
Iki hafta once transferim yapildi allaha sukur pozitif sotim su arkdaslar transferdn once ve sonrasinda kullangimiz bant ne zamana kadar kullancaz cunku cok pahali 48 lira ve her kullanim bir kutu ortalama hafta 3 kutu 4 kutu gidiyor
Test yapıldıktan sonra çıkartılıp atılıyor o canım. Artık kullanmana gerek yok. Ayrıca onların kullanım süresi bir hafta sen neden haftada 3-4 kutu kullandın ki?
Slm arkadaşlar ya ben bugün hastaneyi aradım climira bant hakkında bana bebeğin kalp atışini duyunca bırakacak sin denildi ...bu banti sadece iki kutu ödüyor devlet