ben bugün 8. iğnemi olacağım ( yumurta geliştirici iğneler: menopur) doktor pazartesi yumurta çatlatıcı iğne olup çarşamba günü opu olacağımı söyledi. daha önceki denemelerde 10-12 gün iğne olmuştum. 8 gün az gibi geldi bana. siz kaç gün iğne oldunuz? cevaplarsanız çok sevinirim...
Canım gecen tedavimde ben de 8 iğne kullanmıştım yumurtalarım erken gelişmişti.Ama bu sefer 12 iğne kullandım yumurtalarım yavaş büyüyordu o yüzden.Yani illa ki bu kadar vurulucaksın diye bir şey yok.Yumurtalarının ilaçlara verdiği tepkiye göre ayarlanır işaç sayısı.Bu arada hayırlı uğurlu olsun tedavin canımm..
saolun arkadaşlar. insan psikopat gibi oluyor tedavi süresince herşeyi kafasına takıyor. ilk önce yapmam gereken rahat olmak biliyorum ama olamıyorum işte....
çekinme sor canım,biz de sora sora öğrendik,insan neler neler takıyor.inan gece kör saatte forum açıp sabahlara kadar okuduğumu bilirim.ilktüp denemem için çok araştırdım,kendimi rahat hisstettiğim anda başladım.inşallah sonuç pozitif olur. dilerim seninde meleğin göbüşüne konsun .
çekinme sor canım,biz de sora sora öğrendik,insan neler neler takıyor.inan gece kör saatte forum açıp sabahlara kadar okuduğumu bilirim.ilktüp denemem için çok araştırdım,kendimi rahat hisstettiğim anda başladım.inşallah sonuç pozitif olur. dilerim seninde meleğin göbüşüne konsun .