umudumsun çok teşekkür ederim biraz moral verdin. Aslında gidip şimdi buralarda bir lab.da kan testi vermek istiyoum ama benim kanım zor alınıyor ve her seferinde morarıyor, eşime de soz verdim yarından önce test yaptırmıycam diye bu yüzden ona çaktırmadan yapabilecek bir durumda değilim yani :) Allah'tan hayırlısı diyorum ama çok teşekkür ederim biraz olsun içime su serpildi. Bi de hiçbi belirtim yok ne göğsüm şişti, ne midem bulandı. Sadece 7.günden sonra regl olacakmışım gibi bir karın ağrısı oldu. Şimdi o da geçti. Gülencim bu belki sana da yanıt olur. Transferden sonra birkaç gün kasık ağrısı oldu, şimdi de ara ara bir sağ bir sol tarafıma ağrı giriyo ama başka hiç bişey yok.
Bir de son soru biz hamilelik başlangıcını nasıl hesaplıyoruz, yine son adet tarihi mi yoksa yumurtalar toplandığı gün mü?[/QUOTE
ben de sabredemeyip 7. gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. 10. günde yaptım çok silik çıkmıştı:) felaket sabırsızdım. çok istedim kan testi yaptırmayı ama iğneye zaten alerjim var bekledim 12. günü. benim doktorum test sonucu 100 ün üzerinde çıkarsa sorunsuz geçiyor demişti. ama 20 de olsa pozitif ondan sonra iki günde bi toplam üç kez test yapıyorlar her seferinde iki katına çıkması gerekiyor. allah hayırlısını nasip etsin canım. he bu arada benim hala hiç belirtim yok 12 haftalık gebeyim:) böyle şeyleri boşuna sıkıntı etme kendine. hamileliğide son reglinin ilk gününden hesaplıyorlar. zaten ultrason kontrolünde çocuğun boyu kilosu vs bakılıp net kaç günlük söylüyorlar. yarın mutlu haberini bekliyoruz inşallah.:CüvCüv: