• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferım oldu artık bekleyıs

hayal2626

orkide
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
70
8
96
Eskişehir
mrb arkadaslar pazartesı gunu 3tane kalıtelı embrıyo transfer edıldı ınşallah hersey guzel olur ayın 23unde sonucu gorucez sımdılık herkese by yatmak zorundayım

yatmanmı lazımmış canm
yatmak kan dolaşımını durduruyormuşta.. hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberleri verirsin bize

guzel haberler dıleğıyle canım.....ya gulencım bıraz yatsın tutunsun bebişleri....ıkı gun yeter.....ama sonra yavaş yavaş dolaşır

--------------------------------------------------------------------------------

merhabalar kızlar sıze bısey sorucam...benım 30 nısanda yumurtalar toplandı....2 mayıstada transfer yapıldı ...15 mayıs test gunu dedıler...ama benım bugun 11 gunum ve adet oldum...cok yogun bısekılde kanamam var...aranızda benım durumumu yasayan varmı....bıde ben nasıl benım durumumda olanları bu topıkte bulabılırım....bılıyorsanız bana yardımcı olurmusunuz....

mrb arkadaslar pazartesı gunu 3tane kalıtelı embrıyo transfer edıldı ınşallah hersey guzel olur ayın 23unde sonucu gorucez sımdılık herkese by yatmak zorundayım

Hyırlısı olsun canım darısı bızlere olsun :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tesekkurler kızlar dualarınızı eksık etmeyın bugun transferımın 3.gunu ve ara ara kasıklarıma agrı gıorıyor sızce normalmı

tesekkurler kızlar dualarınızı eksık etmeyın bugun transferımın 3.gunu ve ara ara kasıklarıma agrı gıorıyor sızce normalmı

canim hayirlisi olsun ins tutar ilk 3 gun agrin olabilir veya hep agrin olabilir bu kisiden kisiye degisyor ben 1ci denememde tutturamadim ama sana tek tavsiyen buradaki belirtileri kafana takma moralini yuksek tut elinden geldigi kadar kitap falan oku ve pozitif dusun inan hersey daha guzel olacakkk benimki tamamen buradaki yazilari cok kafama taktim ve dr pisikojik nedenlerden dolayi olmaz dedi 2 ci transferimde haziranda herkeze rabbim hayirlisini versin

Back
X