Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım uygun dedi inşallah transfer olacak hayirlisi8.1için doktorunuz yeterli dedi mi benımde şuan 8 ama artmıyor bır turlu cumaya kadar 6 estrofeme devam edicem inş bıraz daha artar pozitif sonıcları goruruz gerci benım yapılıp yapılmayacagı bıle bellı degıl
Sizde mi tüp bebek yaptırdınız transfer sırasında kalınlık kaçtı doktorunuz bılgı verdı mıArkadaşlar ben konuya yabancıyım fakat okuduklrımdan anladım kadarıyla rahim duvarınz kalınlaşmadığı için transferiniz olmuyormuş, şunu söylemek istiyorum ben yeni teansfer oldm şuan dada hamileym çok şükür kan vermye gittm zaman doktrm ultrsndan rahm duvarına baktı 6 mm ydii ve gayt iyi oldğnu ilerleyen zamanlarda yükseliceğni söyledi ama siz 7 lerden 8 lerden bahsediyrsnz we transfer olmuyo yapmıyolr diyosunz anlayamdm ben nasıl 6 mm ile hamileym üstelk özel bir hastanede yaptrdım we doktrmda çok ünlü we iyi bir doktr we transfer olurkende hiç rahm duvarndan bahsetmedlr yanlışm warsa düzeltn ama şaşkınım yani benm rahim duvarı 6 mm ve şuan 5 haftalk hamileym çokta sağlıklı ilerliyor paylaşmak istedim
Kalınlık hakkında bir bilgm olmadı doktrm öyle bişydn bahsetmdiHangi hastanede yaptırdınız doktorunuz kim