E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi esinesinti
-
hayırlı olsun canım.Kızlar merhabalar epeydir giremiyordum çünkü burda değildim.bu yokluğumda yumurta toplama işlemi ve transferim yapıldı.sonuca 1 hafta kaldı umarım hayırlı bir haber alırım.15 tane yumurtam toplandı ve 3 tane 1. kalite transfer edildi.Önerileriniz veya tavsiyeleriniz varsa almak isterim.
Kızlar merhabalar epeydir giremiyordum çünkü burda değildim.bu yokluğumda yumurta toplama işlemi ve transferim yapıldı.sonuca 1 hafta kaldı umarım hayırlı bir haber alırım.15 tane yumurtam toplandı ve 3 tane 1. kalite transfer edildi.Önerileriniz veya tavsiyeleriniz varsa almak isterim.
bugün 7. günüm.günler 48 saate çıkmış sanki:) acaba bende 10. gün mü yaptırsam testi ?
Kızlar merhabalar epeydir giremiyordum çünkü burda değildim.bu yokluğumda yumurta toplama işlemi ve transferim yapıldı.sonuca 1 hafta kaldı umarım hayırlı bir haber alırım.15 tane yumurtam toplandı ve 3 tane 1. kalite transfer edildi.Önerileriniz veya tavsiyeleriniz varsa almak isterim.
Canım benim
Ne güzel 15 yumurta, 3 kaliteli embiryo. Bunların senin bebişlerin olacak. Umarım dileğine kavuşursun. Yakında hamile haberlerini alırız. Bende yarın yola çıkıyorum. İnşallah Allah'tan bir mani çıkmazsa. Bugün son kontrolüm. Yumurta sayım az. 5 tane. Bakalım doktor ne diyecek. Kısaca dananın kuruğu bugün kopacak:)Eğer doktorum tamam derse yarın yola çıkıcaz. Pazar yumurta toplama , muhtemelen çarşamba ya da perşembe trasfer. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. HERŞETY YOLUNDA GİTSİN.RABBİM BU YOLDAKİ TÜM ARKADAŞLARA YARDIM ET.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?