transferim yarin lutfen banada dua edin

Amerikali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
607
0
96
A.B.D.
arkadaslar beni bu gurbet ellerinde yalniz birakmayin dualariniza ihtiyacim var bana dua edin ne olur yarin transferim var

Allah gönlünden ne geçiyorsa onları nasip etsin sana eviniz cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle dolsun...umudun umut hayallerin gerçek olsun...

canım allah yardımcın olsun ınsallah hayırlısıyla hamıleyım haberını de verırsın burdan.bende tüp bebek tedavısındeyım yumurta baskılayıcı ıgne kullanıyorum rabbim ikiz evlatlar nasip etsin insallah dualarım senınle

aminnnnn arkadaslar cok tesekkur edrim serife angeell87 bu ikinci oldugu icin kimsye solemedim bi sizlerle paylasiyorum dua edin bana yarin ne olur

benimde cuma günü transferim olacak ....
umarın 12 sonrada hamilelik haberlerini veririz...

arkadaslar beni bu gurbet ellerinde yalniz birakmayin dualariniza ihtiyacim var bana dua edin ne olur yarin transferim var

canım transferin kolay ve başarılı geçsin inşallah..rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı bebşerle doldursun inşallah...

ınş hamıileyım dıyecegın haberını beklıyorum ...............ınş canım ......rabbım yuregıne gore versın............ınş tutunur sana ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dua ıle

Amerikalı, nasıl oldun canım, geçmiş olsun,
ınşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana.....

amerikalım canım arkadaşım benim......opuyorumnanaktan
transferin hayırlı olsun canım...İnşallah bebeğin seninledir ......Şeniz

hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum cok guzel dostlarsiniz dun oldu transferim rabbim hepimizi sevindirir insaalah benimde dualrim sizlerle

insallah bebeler sıkı sıkı anacigina tutunur ve seni hic birakmaz :)daularimiz seninle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…