transferim yarin lutfen banada dua edin

insallah nzmyhn senin test gununde yakim herhalde yada yaptirdinmi sen nasil gecirdin bu oniki gunu insaalah rabbim hepimizi sevindirir

canım ben bugün aldım sonucumu..negatif çıktı.....inşaallah sen pozitif sonuçlar alırsın canım...Rabbim hakkında hayırlısını versin....amin

amerikalı canım duam seninle yeni üye oldum ben de..yarın kan testim var ve 12 günün bu son günü kadar gerilmedim ömrü hayatımda keman yayı gibiyim vallahi rabbim sen güç ver bana yarın da hayr hbrler inş. karnım ağrıyo belimm hafifte olsa leke var...
karanfil çiğne canım ...dinlen yorma kendini hmm başka buğday pişir ye şekerle pekmezle tutunmayı güçlendiriyo ananas da yiyebilirsin...süt yumurta tüketebilirsin..
herşey güsel olsun inş..
bu yolda tüm savaş verenler savaşı kazansınlar dilerim..kavuşalım dudağı kiraz yanağı pembe gözü okyanus cennet kokulu yavrularımıza..

stresss oooo oooo çok fazla oluyor uyku hali vs.. doktorum bana pasiflora verdi bitkisel olduğu için rahatlatıyor baya..kabız olmamaya dikkat et bide bol meyve hafif yemekler ye olur mu...

Amrikali ... nasil gidiyor bakalim bekleyis,heyecan doruktadir tabi.. :)) Eee ne zaman testin kac gun kaldiki??? hadi hayirli haberleri ver bize oke..

canım ben bugün aldım sonucumu..negatif çıktı.....inşaallah sen pozitif sonuçlar alırsın canım...Rabbim hakkında hayırlısını versin....amin

ne inanmiyorum ya bir yalnislik olmustur sen bi daha yaptir yarin lutfen ben senden umutluydum biliyormusun saka de

hadi hayirlisi insaalah burada yarin oleyyy diye bagiriz duam senle

Amrikali ... nasil gidiyor bakalim bekleyis,heyecan doruktadir tabi.. :)) Eee ne zaman testin kac gun kaldiki??? hadi hayirli haberleri ver bize oke..

evet ya sikici bide kafamda binbir soru ya tuttamdiysa ......... bidolu seyler iste zaman zaman da agliyorum bile iste ole sen ne yapiyorsun 8 weeks ha rabbim kucaguna almayida nasipt etsin

amerikalı seninle aynı gün transferimiz oldu canım inşallah bebişlerimiz tutunur benim 3. günüm daha fazla yatamadım yatak battı artık biraz evde geziniyorum sen neler yaptın

zeyra senin nasil gidiyor belirtiler varmi ben kendimi coook yorgun hissediyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…