transferim yarin lutfen banada dua edin

hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum cok guzel dostlarsiniz dun oldu transferim rabbim hepimizi sevindirir insaalah benimde dualrim sizlerle

Canım hayırlı olsun transferin, umarım herşey yolunda gitmiştir ve mucizeni kucağına alıncaya kadarda herşey güzel geçer. Bazı arkadaşlıklar mesafelerle beslenir, beden uzakta ama kalp hep yanyana... Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:

amerikalı seninle aynı gün transferimiz oldu canım inşallah bebişlerimiz tutunur benim 3. günüm daha fazla yatamadım yatak battı artık biraz evde geziniyorum sen neler yaptın

canım benim insallah insallah senin ve diger tüüüm bebek isteyenlerin hayalleri gerçek olur.insallah allah herkese tattırır bu duyguyu... dua ettim cok insallah hersey yolunda gider...içimden sadece başlıgı görünce bile olucak demek geçti yerimseniben insallah canımmm

amerıkalımmmmmmmmm nasılsın nasıl gıdıyooooooooo hayırlı cumalar................ınş guzel haberın gelecek..........................dua ıle

insaallah arkadaslar hepinizden ALLAH razi olsun siz neler yapmistiniz transferden sonra ben ben uc gundur hep uzaniyorum caba dogrumu yapiyorum bilemiyorum tavsiyeleriniz varmi bana

canım cok uzanma arasıra gez evde ............hareket etmek kan dolasımı saglar ve tutunmayı artırır...............ufak ufak gez.............ınş guzel haberuın gelır ..................beklıyorum sekız gozle.........

canım hayırlı olsun cok yatma 3 gunden sonra cok yorulmadan hareket etmeye basla ananas ye kabız olmamak ıcın kuru kayısı tuket...kac tane embrıyo transfer ettıler kalıtalerı nasıldı...

hadı azalıyooooooooooo gunler ınşşşşşşşşşşş sevınç yaklasıyoooooooooo ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amin el muallim insaallah ya burada kagitta 14. gun diyor sen kacinci gun yaptirdin kan testini senin bebeisler nasil hic belirtin varmiydi bi hatirlasana

canım hayırlı olsun cok yatma 3 gunden sonra cok yorulmadan hareket etmeye basla ananas ye kabız olmamak ıcın kuru kayısı tuket...kac tane embrıyo transfer ettıler kalıtalerı nasıldı...

8 hucreli tek embriyo transfer edildi insallah gelsinde tek gelsin senin hamislik nasil gidiyor canim

canım...................ben onıkıncı yaptım testı burda öle ..............senın baya varmış ama onıkıncı gun yaptırsanda varsa cıkar ınş...............ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ya............canım belırtuıı arama herkesın farklı oluyo...........belkı gogusler ............damar damr oluyo acıyo ve azcık şış..........ama yınede kesın değıl..............ınşşşşşşşşşşşşşşşş tutacak canım rabbım versın meleğını ınş................iğne var dımı...............

benım altıncı gundu baya karnım ağrıdı hafıf sancım oldu tamam dedım tutmadı adet olucam.........sonra test gunune dek ne bı ağrı ne sızı............ınş tutar canım................zummınde beklıyoooooooooooo

amerikalı......senin bugün kaçıncı günün.......benimde transferim pazar günü kısmetse......inşallah birbirimize güzel haberlerimizi veririz....:1hug:

amerikalı......senin bugün kaçıncı günün.......benimde transferim pazar günü kısmetse......inşallah birbirimize güzel haberlerimizi veririz....:1hug:

yani bugun mu senin transferin canim hadi hayirlisi olur insaallah guzel haberlerinide aliriz insaalah benim bugun 5.gun

coooooook halsizim iki gundur niye boyle oldum ben ya ters giden bi sey varmi acaba yaaa offffff ayakta fzla duramiyorum ben ilaclarin etkisimi yoksa ne oluyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…