Transferimin 11 günü ama idrar testi silik yardımm

Nutella9845

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
35
9
1
30
Kızlar yine ben ( bugun transferin 11 günündeyim ama idrar testim çok silik. 9 cu gün daha koyuyken bugün silik.. Böyle olupta pozitif sonuc alanlar varmı şimdiden çok teşekkür ederim yardım lütfeen

Kızlar yine ben ( bugun transferin 11 günündeyim ama idrar testim çok silik. 9 cu gün daha koyuyken bugün silik.. Böyle olupta pozitif sonuc alanlar varmı şimdiden çok teşekkür ederim yardım lütfeen
Ben 9. Gun silik testle ogrenmistim. 5. Gun embriyosuydu sonra kan vermistim. İdrar testi yaptiginiz saatler ayni mi ikisinide sabah ilk idrarla mi yaptiniz. 9. Gune artik catlatma ignesinin etkisi kalmaz diye dusunuyorum

Ben 9. Gun silik testle ogrenmistim. 5. Gun embriyosuydu sonra kan vermistim. İdrar testi yaptiginiz saatler ayni mi ikisinide sabah ilk idrarla mi yaptiniz. 9. Gune artik catlatma ignesinin etkisi kalmaz diye dusunuyorum
Bende dondurulmuş embiryoydu. 5 gün tek. Saatler farklı sabah erkenden yaptım onda çok silikti öğlen daha koyu sonra yine silik.. Yarın bende kan vericem inşAllah.. Kanda pozitifmiydi sizde?

Bende dondurulmuş embiryoydu. 5 gün tek. Saatler farklı sabah erkenden yaptım onda çok silikti öğlen daha koyu sonra yine silik.. Yarın bende kan vericem inşAllah.. Kanda pozitifmiydi sizde?
Evet canim 90 kusur cikmisti beta. 9. Haftada kalbi durdu. Bence de geciktirme kan ver pozitif olduguni dusunuyorum insallah oyledir

Buradan beta bakamıyoruz canım kan versene illaha yarını niye bekliyosun stressle ?

Evet canim 90 kusur cikmisti beta. 9. Haftada kalbi durdu. Bence de geciktirme kan ver pozitif olduguni dusunuyorum insallah oyledir
İnşAllah canım çok sağol geçmiş olsun.. Üzüldüm bebeğin için inşAllah rabbim yeniden o sevinci yaşatır bende 7 aylık bebeğimi kaybettim bu rabbimden bi umut bana oyüzden bukadar korkuyorum belkide) Ama rabbime emanet ettim hayırlısı inşAllah yarın alıcaz haberi bakalım)

Basin sagolsun canim. İnsallah guzel sonuclar alicaz

Doktor yarın gel dedi oyüzden 12 gün olmadan tam sonuç alınmıyormuş beklicem mecbur
Kız ne alaka kendini stressle gerdin ben burda gerildim senin için iki gündür silikti netti . Tanıdım birisi 5 ci gün 8 ci gün ve 12 gün yaptırdı .. güzelde ikiye katarak arttı .

Moralim bozulken güldürdün beni Allahta seni güldürsün.. Dua edin bana yarın hayırlı haberler alıyım lütffen
asıl sen dua et bize hamilenin duası kabul olurmuşş önümüzdeki adetimle transfer hazırlığı yapıcam düşündükçe kalbim içerde takla atıyor hadi git bi kan verde şuraya değer yaz zaten ha yarın ha bugün aynı700/ 900 lerde çıkar bugün büyük ihtimal

Ay inşAllah kuzum. ALLAH yardımcın olsun bebişin tutnsun sana hepimize şuraya hamişliklerimizi yazalım.

Ay inşAllah kuzum. ALLAH yardımcın olsun bebişin tutnsun sana hepimize şuraya hamişliklerimizi yazalım.
hedifim hamilelik günlüğü imzalamak ahahhahaha dermişim şaka şaka aman tutsunda tüm çektiğim zorluklara sağlık olsun ben imzalamasamda olur

Canım idrar yapma bence kendini hırpalıyorsun. İlk tedavimde deli gibi bende 5.günden başladım idrar testi yapmaya kan vereceğim güne kadar yapmıştım. Sonra yetmedi kan testinden sonrada yapmaya devam ettim. Bende de senin gibi oldu Bi gün test silik çıkmaya başladı. Aynı gün gittim kan verdim değerlerim çok az katlanmaya başlamıştı. Yani diyeceğim şey. Bu güzel günlerin tadını çıkar olacagı varsa olur zaten nasibinde varsa

Beraber imzalarız valla rn çok bize yakışır çocuk olana kadar başımıza gelmeğen kalmıyor.. İnşallah tutar Allah büyük.. Kaç embiryon var?
Ben bi opu dönemi geçirdim nasıl kıvrandım varya benim kadar ağır geçirem varmı bilmiyorum .. sonradan nedenini doktorum açıkladı . Ama varya bulantısı ayrı ağrılarım sızılarım ayrı gözlerimi açık tutamamam ayrı sanki tek başıma 2 kutu 70 lik devirmiş gibi geziyodum . Şu sıpa eğer tutarsa götünü ıssırıcam

Tutarr işAllah merak etme rabbim nasib edicek.. Ben bikiere yaptırdım tuttu ama 7 aylıkken erken doğdu küvezde kaldı 14 anne olabildim sonra kaybettim( vardır rabbimin bi bildiği sustum içim yandı.. Ama hayata bununla bağlanmaya çalışıyorum.. İnşAllah seviniriz canım. Allah kimseye evlat acıısı yaşatmasın. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…