- 21 Mart 2018
- 5.434
- 15.378
- 248
- Konu Sahibi Nutella9845
-
Ah kuzum gerçektenmi senin adına çok çok üzüldümTutarr işAllah merak etme rabbim nasib edicek.. Ben bikiere yaptırdım tuttu ama 7 aylıkken erken doğdu küvezde kaldı 14 anne olabildim sonra kaybettim( vardır rabbimin bi bildiği sustum içim yandı.. Ama hayata bununla bağlanmaya çalışıyorum.. İnşAllah seviniriz canım. Allah kimseye evlat acıısı yaşatmasın. Amin
Olup kaybetmek çok zor. İnşallah bidaha yaşatmaz rabbim.. Yarını bekliyoruz işteAh kuzum gerçektenmi senin adına çok çok üzüldümbaşın sağolsun
Kan tahlili yaptırdım canım. Tutmamış ( okadar üzgünümki şuan.. ALLAH büyüktür inşAllah o sevinci bidaha yaşatırAh kuzum gerçektenmi senin adına çok çok üzüldümbaşın sağolsun
YaaaKan tahlili yaptırdım canım. Tutmamış ( okadar üzgünümki şuan.. ALLAH büyüktür inşAllah o sevinci bidaha yaşatır
Bizim bi sorunuz yok ama normal yollarlada denedik olmuyor.. Ben mahvoldum bugün ama Allah büyüktür bidaha deneriz olur inşAllah.. 5 gün embiryo tutmuş ama devam etmemişYaaaama o silik çizgiler o koyu çizgi ? Üzüldüm canım . Gerçekten üzüldüm .. kaçıncı gün embriosuydu ?kuzum sorması ayıp değilse neden tüp bebek yapıyosunuz ?
Anladım canım belki embrio sağlıklı değilse rahim hissedip atıyor biliyorsun .. pgt yaptırın birdahaki sefere .. sizde kromozom bakıldı bakılmadıysa yenisine başlamadan onada baktırın .. ve her halükarda pgt yaptırın ..Bizim bi sorunuz yok ama normal yollarlada denedik olmuyor.. Ben mahvoldum bugün ama Allah büyüktür bidaha deneriz olur inşAllah.. 5 gün embiryo tutmuş ama devam etmemiş
Kaç çıktı değeriniz? Sanırım sizin de kimyasal olmuş benim de ilk denemeydi önce yükseldi sonra düştü ilaçları bırakınca da regl oldum. Allah sabırlar versin acı bir kaybınız olmuş Rabbim em yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsinBizim bi sorunuz yok ama normal yollarlada denedik olmuyor.. Ben mahvoldum bugün ama Allah büyüktür bidaha deneriz olur inşAllah.. 5 gün embiryo tutmuş ama devam etmemiş
Canım bende 8. Gün idrar testinde silik çıktı 9.gün kan verdim sonuç pozitif çıktı .. kesin sonuç için kan verKızlar yine ben ( bugun transferin 11 günündeyim ama idrar testim çok silik. 9 cu gün daha koyuyken bugün silik.. Böyle olupta pozitif sonuc alanlar varmı şimdiden çok teşekkür ederim yardım lütfeen
Ama hala idrat testim pozitif acaba son gün tutunmuş olabilirmi?Anladım canım belki embrio sağlıklı değilse rahim hissedip atıyor biliyorsun .. pgt yaptırın birdahaki sefere .. sizde kromozom bakıldı bakılmadıysa yenisine başlamadan onada baktırın .. ve her halükarda pgt yaptırın ..
Teşekkür ederim canım.. Sende testler pozitifmiydi idrar testleri?? İki ay dinlenip bidaha başlicam inşAllah rabbim büyük pesetmek yokKaç çıktı değeriniz? Sanırım sizin de kimyasal olmuş benim de ilk denemeydi önce yükseldi sonra düştü ilaçları bırakınca da regl oldum. Allah sabırlar versin acı bir kaybınız olmuş Rabbim em yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin
Kan değerin kaç çıktı ? Belki kimsaysal olduysa kuzum .. keşke doktoruna sorsaydınAma hala idrat testim pozitif acaba son gün tutunmuş olabilirmi?
Oda öyle dedi tutmuş ama devam edememiş dedi. Eşime söylemiç değeri ağlamakli halimle soramadım(Kan değerin kaç çıktı ? Belki kimsaysal olduysa kuzum .. keşke doktoruna sorsaydın
Çok silik çizgiydi canım tabikiii yola devam kafanı topla biraz tekrar deneTeşekkür ederim canım.. Sende testler pozitifmiydi idrar testleri?? İki ay dinlenip bidaha başlicam inşAllah rabbim büyük pesetmek yok
Ozaman mağlesef kimyasal olmuş kuzum ya çok üzüldüm . Üzme kendini birdahaki sefere pgt yaptır .. mutlakaOda öyle dedi tutmuş ama devam edememiş dedi. Eşime söylemiç değeri ağlamakli halimle soramadım(
Yaptırcam İnşAllah.. 2 ay sonra başlarız dedik ama yine opu işlemi olması gerek embiryo kalmadı. Belkide hayırlısı budur. Rabbim hepimizi sevindirsin canım amimOzaman mağlesef kimyasal olmuş kuzum ya çok üzüldüm . Üzme kendini birdahaki sefere pgt yaptır .. mutlaka
Bende hala koyu çizgi. Ne zaman regl oldum canım?Çok silik çizgiydi canım tabikiii yola devam kafanı topla biraz tekrar dene
Beş gün sonra regl oldum rengi koyu kovanı da koyu olacaktır korkma Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsinBende hala koyu çizgi. Ne zaman regl oldum canım?
Hepimize İnşAllah.. Söylemen iyi oldu teşekkür ederim canımBeş gün sonra regl oldum rengi koyu kovanı da koyu olacaktır korkma Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin
Kan ver böyle kendini yiyeceğine varsaa da bu stres yüzünden bisey olacak yapmayın böyle sabah ilk idrarda hgc çook yoğun gün sonunda azalır bu yüzden ilk testin koyu olabilir marka farklıysa olabilir moral bozma kan testi verKızlar yine ben ( bugun transferin 11 günündeyim ama idrar testim çok silik. 9 cu gün daha koyuyken bugün silik.. Böyle olupta pozitif sonuc alanlar varmı şimdiden çok teşekkür ederim yardım lütfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?