Transferimin 11 günü ama idrar testi silik yardımm

Ah kuzum gerçektenmi senin adına çok çok üzüldüm başın sağolsun

Kan tahlili yaptırdım canım. Tutmamış ( okadar üzgünümki şuan.. ALLAH büyüktür inşAllah o sevinci bidaha yaşatır
Yaaa ama o silik çizgiler o koyu çizgi ? Üzüldüm canım . Gerçekten üzüldüm .. kaçıncı gün embriosuydu ?kuzum sorması ayıp değilse neden tüp bebek yapıyosunuz ?

Yaaa ama o silik çizgiler o koyu çizgi ? Üzüldüm canım . Gerçekten üzüldüm .. kaçıncı gün embriosuydu ?kuzum sorması ayıp değilse neden tüp bebek yapıyosunuz ?
Bizim bi sorunuz yok ama normal yollarlada denedik olmuyor.. Ben mahvoldum bugün ama Allah büyüktür bidaha deneriz olur inşAllah.. 5 gün embiryo tutmuş ama devam etmemiş

Bizim bi sorunuz yok ama normal yollarlada denedik olmuyor.. Ben mahvoldum bugün ama Allah büyüktür bidaha deneriz olur inşAllah.. 5 gün embiryo tutmuş ama devam etmemiş
Anladım canım belki embrio sağlıklı değilse rahim hissedip atıyor biliyorsun .. pgt yaptırın birdahaki sefere .. sizde kromozom bakıldı bakılmadıysa yenisine başlamadan onada baktırın .. ve her halükarda pgt yaptırın ..

Kaç çıktı değeriniz? Sanırım sizin de kimyasal olmuş benim de ilk denemeydi önce yükseldi sonra düştü ilaçları bırakınca da regl oldum. Allah sabırlar versin acı bir kaybınız olmuş Rabbim em yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin

Kızlar yine ben ( bugun transferin 11 günündeyim ama idrar testim çok silik. 9 cu gün daha koyuyken bugün silik.. Böyle olupta pozitif sonuc alanlar varmı şimdiden çok teşekkür ederim yardım lütfeen
Canım bende 8. Gün idrar testinde silik çıktı 9.gün kan verdim sonuç pozitif çıktı .. kesin sonuç için kan ver

Ama hala idrat testim pozitif acaba son gün tutunmuş olabilirmi?

Teşekkür ederim canım.. Sende testler pozitifmiydi idrar testleri?? İki ay dinlenip bidaha başlicam inşAllah rabbim büyük pesetmek yok

Teşekkür ederim canım.. Sende testler pozitifmiydi idrar testleri?? İki ay dinlenip bidaha başlicam inşAllah rabbim büyük pesetmek yok
Çok silik çizgiydi canım tabikiii yola devam kafanı topla biraz tekrar dene

Kızlar yine ben ( bugun transferin 11 günündeyim ama idrar testim çok silik. 9 cu gün daha koyuyken bugün silik.. Böyle olupta pozitif sonuc alanlar varmı şimdiden çok teşekkür ederim yardım lütfeen
Kan ver böyle kendini yiyeceğine varsaa da bu stres yüzünden bisey olacak yapmayın böyle sabah ilk idrarda hgc çook yoğun gün sonunda azalır bu yüzden ilk testin koyu olabilir marka farklıysa olabilir moral bozma kan testi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…