normal... sadece test gününü bekle acele etme ağrı sızı ile sonucun alakası yok
Ya arkadaslar cok kafama takiyorum bi cvp yazin.simdi ben transferimin 11.gunundeyim.2.gun 2hucreli orta kalite embriyo transfer ettiler.cok mukkemmel diildi yani.ama benm bugune kadar sag kasigimda batmalar vardi.ams 2gundur yok oldu.batmalar olunca ben ümitleniyodum.ama úmidimi kaybetmeye basladim.boyle belirti yasayip sonra pozitifi goren varmi.bu benm 3.tupbebegim.cok uzuluyorum(
kan yesti yada idrar testi yapsana belli olurr
şuan değerim 13. günüm değerim düşük bebeğim benle kalır mı bilmiyorum ama sadece hafif bir adet sancısı var inan bana sabretmekten başka yolumuz yok
varsa bisi kesin cikar yoksada pazartesiye kadar rahatlamis olursun.benim de7. gunum transferin rabbimm herkese yardimm etsin bu yoldaBelli olurmu acaba yaptirmayi cok istiyorum ama dr pazartesi yaptir dedi.2.gun embriyosuya
varsa bisi kesin cikar yoksada pazartesiye kadar rahatlamis olursun.benim de7. gunum transferin rabbimm herkese yardimm etsin bu yolda
Aminn.peki belirtin varmi.embriyolarinin durumu nasildi.
4.gun 1.kalite 2embrio koydular.ama rabbim ol demezse ne dersek diyelim bos. ikinci ucuncu kalitesine takilma derim.bugun adet sancim var ara ara girip cikiyo bide batmalar oluyoi
insallahh guzel habrrlerini aliriz.belli olmuyoki batma olursa iymi kotumu belirsizz belli olmuyo bu isler9.gune kadar bende oyleydim.batmalar vardi.goguslerim cok sizliyo hala.ama kasiklarim artik bombos sanki( Dogru soyluyosun rabbim ol derse olur.
benimde 11. günüm 9. gün idrarda negatif 2 gündür ağlıyorum
göğüslerim 6. günden itibaren yumuşadı, başkka yumuşayan varmı acba
4.gun 1.kalite 2embrio koydular.ama rabbim ol demezse ne dersek diyelim bos. ikinci ucuncu kalitesine takilma derim.bugun adet sancim var ara ara girip cikiyo bide batmalar oluyoi
benimde 11. günüm 9. gün idrarda negatif 2 gündür ağlıyorum
göğüslerim 6. günden itibaren yumuşadı, başkka yumuşayan varmı acba
canım benimde pazartesi olucak kısmetse transferim benimde 4. gün oluyor.daha önce pek duymadım 4. gün transferini sana nedeni konusunda bişey söylediler mi?benim bu konuda kafam karıştı baya neden 5. günü beklemiyorlar acaba bilgin var mı canım?
canım benimde pazartesi olucak kısmetse transferim benimde 4. gün oluyor.daha önce pek duymadım 4. gün transferini sana nedeni konusunda bişey söylediler mi?benim bu konuda kafam karıştı baya neden 5. günü beklemiyorlar acaba bilgin var mı canım?
Arkadasim kızmada niye 5.gune gelmesini istiyosunki.bence 4.gun olmasi bence yeterince super bisey.bazen embriyolari 5.gune kadar bekletince kalitesi bozuluyo.rahimde bolunmesi devam etmesi daha iyi.ortama alissin diye bilerek erken koyuyolar.endise etme lutfen.hatta ben 5.gune kadar bekletilmesinden yana degilim.al gel yavrularini.onlarida uzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?