Transferimin 3.günü erken gebelik testi silik çizgi

nur seyda

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
168
74
18
27
Böyle öğrenen var mı 5aa kalitede blastosist dondurulmuş olarak transfer yapıldı. Yapıldığı günle beraber 4.gün o günü saymazsak 3.gün
Güncelleme.. 5.gün normal kaset test ve bera hcg sonucu

Eklentiler

• C0D96B58-3504-4424-BBBD-0BD0B240F6A8.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 1.036
  • 837EE440-0C3E-421E-B181-864E379E648A.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 774
  • IMG_3118.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 839
Son düzenleme:
Taze tranafer mi? Öyleyse çatlatma iğnesi etkisi bile olabilir.

Çatlatma iğnesi etkisi büyük ihtimal. İğne çift çizgi çıkarıyor. İğnenin etkisi 7 günü buluyor geçmesi

Bende dondurulmuş doğal siklus ile transfer oldum bana çatlatma iğnesi bir hafta öndeden yapıldı sizede yapılmıs olması lazım
Hayır yapılmadı ne iğne kullandım ne ilaç 2 güne bir kan verdim tam yumurtanın çatladığı günü yakaladık e2 de çok yüksek çıktı yumurtanın çatlamaya başladığı anı ultrasonla gördük yumurta bozulmaya başlamıştı çatlatma iğnesine gerek duymadı her hangi bi ilaca bile gerek duymadı. Direk 6 gün sonra trasnferi yaptı embriyologlarda 5aa kalitede rahim çok iyi embriyoda çözüldükten sonra hala hareketlenme var dedi devam ediyodu gelişmeye direk gönderdiler. 25 dk hastanede kaldım çıkarken yine girmedim lavaboya 1 saat sıktım dişimi sonra girdim.

Son düzenleme:
Böyle öğrenen var mı 5aa kalitede blastosist dondurulmuş olarak transfer yapıldı. Yapıldığı günle beraber 4.gün o günü saymazsak 3.gün
Güncelleme.. 5.gün normal kaset test ve bera hcg sonucu
Benimde bugun transfer gunu hariç 3.gun ama 3.gun embriyosu yapsam çıkarmı acaba?

Zaten hemen demorılüze oluyorum biraz daha beklemek mantıklı
Bencede cok cok erken ınsan hemen umutsuzluğa kapılıyo o yüzden bu günlerin tadını cıkar 10 günden oncede yapıp kendını strese sokma hatta hamıle olanların bıle ıdrar testinde cıkmıyo 12 . Gund3 oyle dusun bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…