Dondurulmuş doğal siklusla yapıldı her hangi bi ilaç kullanmadım sonrasında fitil kullanıyorum sadeceÇatlatma iğnesi etkisi büyük ihtimal. İğne çift çizgi çıkarıyor. İğnenin etkisi 7 günü buluyor geçmesi
Dondurulmuş transfer yapıldı doğal siklus her hangi bi ilaç kullanmadıTaze tranafer mi? Öyleyse çatlatma iğnesi etkisi bile olabilir.
Bende dondurulmuş doğal siklus ile transfer oldum bana çatlatma iğnesi bir hafta öndeden yapıldı sizede yapılmıs olması lazımDondurulmuş transfer yapıldı doğal siklus her hangi bi ilaç kullanmadı
Hayır yapılmadı ne iğne kullandım ne ilaç 2 güne bir kan verdim tam yumurtanın çatladığı günü yakaladık e2 de çok yüksek çıktı yumurtanın çatlamaya başladığı anı ultrasonla gördük yumurta bozulmaya başlamıştı çatlatma iğnesine gerek duymadı her hangi bi ilaca bile gerek duymadı. Direk 6 gün sonra trasnferi yaptı embriyologlarda 5aa kalitede rahim çok iyi embriyoda çözüldükten sonra hala hareketlenme var dedi devam ediyodu gelişmeye direk gönderdiler. 25 dk hastanede kaldım çıkarken yine girmedim lavaboya 1 saat sıktım dişimi sonra girdim.Bende dondurulmuş doğal siklus ile transfer oldum bana çatlatma iğnesi bir hafta öndeden yapıldı sizede yapılmıs olması lazım
Bugün ilk idrarlada bu şekilde çıktıtesti erken yapmışsınız, doktorun söylediği günü beklemek lazım
Test günümüde zaten 7.gün olarak ayarladı doktorum cumartesi vericektim cuma transfer oldumtesti erken yapmışsınız, doktorun söylediği günü beklemek lazım
Hayırlı olsun canım negüzel erkenden öğrenmişsinBugün ilk idrarlada bu şekilde çıktı
Teşekkür ederim hepimize inşallahHayırlı olsun canım negüzel erkenden öğrenmişsin
Amin canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim hepimize inşallah
Amin inşallahAmin canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benimde bugun transfer gunu hariç 3.gun ama 3.gun embriyosu yapsam çıkarmı acaba?Böyle öğrenen var mı 5aa kalitede blastosist dondurulmuş olarak transfer yapıldı. Yapıldığı günle beraber 4.gün o günü saymazsak 3.gün
Güncelleme.. 5.gün normal kaset test ve bera hcg sonucu
Masallah canım sılık gozukuyo bende 6. Gun sılık gormustum gıt gıde koyulastı hergun yap koyulasacakmı yanlız cok erken cıkması ıcınBugün ilk idrarlada bu şekilde çıktı
Hayır cıkmaz canım bence yapma bekle en azından 10. Gune kadar moralini bozuk kafanı karıstırmaBenimde bugun transfer gunu hariç 3.gun ama 3.gun embriyosu yapsam çıkarmı acaba?
Dondurulmuş doğal siklusla yapıldı her hangi bi ilaç kullanmadım sonrasında fitil kullanıyorum sadece
Zaten hemen demorılüze oluyorum biraz daha beklemek mantıklıHayır cıkmaz canım bence yapma bekle en azından 10. Gune kadar moralini bozuk kafanı karıstırma
Bencede cok cok erken ınsan hemen umutsuzluğa kapılıyo o yüzden bu günlerin tadını cıkar 10 günden oncede yapıp kendını strese sokma hatta hamıle olanların bıle ıdrar testinde cıkmıyo 12 . Gund3 oyle dusun bol bol dua etZaten hemen demorılüze oluyorum biraz daha beklemek mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?