Transferimin 3.günü erken gebelik testi silik çizgi

Masallah sağlıkla kucağına al kaç kere test yaptırdın ogrenebılırmıyım hcg yanı ve kac cıktı
4.gün hcg 44 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 173 çıktı sonraki hafta muayneye gittim direk kese görüldü toplamda 2 kere kan verdim 7 kerede idrar testi yaptım normal kasette çifti görünce direk kan vermeye gittim

Az once erken gebelik idrar testi yaptim silik cizgi cikti benimde. Transferden sonra 4. Gun benimde.

aynen sabah yine yaparim. 2 embriyo konuldu acaba bu kadar erken cikmasi ondanmidir diye dusunuyorum simdi

ay çok sevindim hadi gözün aydın verdin mi kan git kan ver 2 gün sonra tekrar verip doktora haber ver sonuçlarını sonra kese için çağrıyo inşallah değerlerinde güzel atar düzenli atar ilk deneme miydi
Yaa cok tesekkur ederim pazar gunu test gunum bekleyecegim. Doktorum kiziyor sonra 3. Denemem. Ilki negatifdi. 2. Pozitif bir oglum var cok sukur. 3. Bu. Bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…