Hemen çıkmaz bence yapma benimde çıkmaması gerekiyodu testi bozuk olarak düşündük kan verene kadarBenimde bugun transfer gunu hariç 3.gun ama 3.gun embriyosu yapsam çıkarmı acaba?
Hamileyim canım dün keseyi görmeye gittimMasallah canım sılık gozukuyo bende 6. Gun sılık gormustum gıt gıde koyulastı hergun yap koyulasacakmı yanlız cok erken cıkması ıcın
Maşallahhhhh ya belirtileriniz neler tüp bebek miiiHamileyim canım dün keseyi görmeye gittim
MaşallahHamileyim canım dün keseyi görmeye gittim
Masallah sağlıkla kucağına al kaç kere test yaptırdın ogrenebılırmıyım hcg yanı ve kac cıktıHamileyim canım dün keseyi görmeye gittim
hiç belirti yoktu canım hatta tutmucak olmucak demiştim 3. gün silikle öğrendimMaşallahhhhh ya belirtileriniz neler tüp bebek miii
4.gün hcg 44 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 173 çıktı sonraki hafta muayneye gittim direk kese görüldü toplamda 2 kere kan verdim 7 kerede idrar testi yaptım normal kasette çifti görünce direk kan vermeye gittimMasallah sağlıkla kucağına al kaç kere test yaptırdın ogrenebılırmıyım hcg yanı ve kac cıktı
Olabilir yarın sabah tekrar yapAz once erken gebelik idrar testi yaptim silik cizgi cikti benimde. Transferden sonra 4. Gun benimde.
Çıktı mı tekrar inşallah çıkmıştıraynen sabah yine yaparim. 2 embriyo konuldu acaba bu kadar erken cikmasi ondanmidir diye dusunuyorum simdi
Garanti olsun diye yarin yapacagim insallahÇıktı mı tekrar inşallah çıkmıştır
Hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallahGaranti olsun diye yarin yapacagim insallah
Hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah
ay çok sevindim hadi gözün aydın verdin mi kan git kan ver 2 gün sonra tekrar verip doktora haber ver sonuçlarını sonra kese için çağrıyo inşallah değerlerinde güzel atar düzenli atar ilk deneme miydiYaptim simdi daha net cikti. 6. Gun
Yaa cok tesekkur ederimay çok sevindim hadi gözün aydın verdin mi kan git kan ver 2 gün sonra tekrar verip doktora haber ver sonuçlarını sonra kese için çağrıyo inşallah değerlerinde güzel atar düzenli atar ilk deneme miydi
allah bağışlasın ay ben haber vermesem bile verirdim o kanı ki verdimdeYaa cok tesekkur ederimpazar gunu test gunum bekleyecegim. Doktorum kiziyor sonra 3. Denemem. Ilki negatifdi. 2. Pozitif bir oglum var cok sukur. 3. Bu. Bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?