Transferimin 3.günü erken gebelik testi silik çizgi

allah bağışlasın ay ben haber vermesem bile verirdim o kanı ki verdimde
Amin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Oglumda bende erkenden vermistim kan degerlerim normal artmiyordu. Stresten delirecek gibiydim. Akillandim artik

Amin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Oglumda bende erkenden vermistim kan degerlerim normal artmiyordu. Stresten delirecek gibiydim. Akillandim artik
kaç kere vermiştin bana iki yeterli dediği için doktor iki kere verdim 44 ten 173 e çıktıktan sonra 6 .günü muayneye çağırdı keseyebe baktı iki hafta sonra kalp atımı dinlicez dedi haftaya ona gidicem bakalım

Ayy gecmez senin icin bu hafta simdi degerinde cok guzel artmis. oglumda 4 yada 5 kez verdim. 2 kat artmiyordu cunku. Sonuncusunda cok guzel artmisti.

Transferden önce nelere dikkat ettin canım ? Rahim kalınlığı kaç mm olduğunu hatırlıyor musun ?

Transferden önce nelere dikkat ettin canım ? Rahim kalınlığı kaç mm olduğunu hatırlıyor musun ?
Transfer öncesi hiç bişeye dikkat etmedim ilaç olarak ilk regliden itibaren femara kullandım sadece kan verdim ara ara en son rahim kalınlığım çatlarken 14 dü 6 gün sonrada transfer oldum o gün tekrar bakmadılar son halini o yüzden bilmiyorum canım sonrasında dikkat ettim ilk 3 gün sürekli yattım arada kalktım dolandım evin içinde 3 gün sonra yavaş yavaş kalktım sonra testi görüncede hep ayaklarımı uzatarak rahat edebilceğim pozisyonlarda oturdum eğilme ani hareket vs yapmadım

Rahim kalınlığım 7mm sınırda dediler. Be yapsam bilemedim. Transfer ertelenecek galiba.
Kaç embriyo transfer ettiler sana

tek embriyo transfer yapıldı şuan kaçıncı gündesin regliden beri
15.gündeyim. Öğleden önce gittim rahim incelmiş. Öğleden sonra tekrar gel dediler de muhtemelen iptal olacak transfer.
Ben inanılmaz dikkat ettim beslenmeme, paketli gıda tüketmedim, karbonhidrat ve şekerden uzak durdum ama olmadı

Tibbi olarak rahim incelmesini pek bilmiyorum ama hersey psikolojik. Kendinizi rahatlatin kafaniz rahat olmazsa tum beden etkileniyor bundan.

tek embriyo transfer yapıldı şuan kaçıncı gündesin regliden beri
15.gündeyim. Öğleden önce gittim rahim incelmiş. Öğleden sonra tekrar gel dediler de muhtemelen iptal olacak transfer.
Ben inanılmaz dikkat ettim beslenmeme, paketli gıda tüketmedim, karbonhidrat ve şekerden uzak durdum ama olmadıı
Tibbi olarak rahim incelmesini pek bilmiyorum ama hersey psikolojik. Kendinizi rahatlatin kafaniz rahat olmazsa tum beden etkileniyor bundan.
Haklısınız ama yapamıyorum özellikle iki gündür inanılmaz huzursuzum. Geceleri rahat uyuyamıyorum. İlaçların etkisi de olabilir.
Tek embriyom oluştu o yüzden riske atmak istemiyorum. Ocak ayına kalırsa kalsın.

Merhaba benım bugun transferın 17. Gunu 10. Gun degerım 146 12. Gun 397 bunları aksam 8 de baktırdım bugun yanı 17. Gun degerım oglen baktırdım 1387 cıktı sımdı sorum su ılk 2 gun arayla yaptıklarım guzek arttı ama bu son degerım araya 5 gun girmesine rağmen cok az degılmı

Lutfen bana bı yorum yaparmısınız normalde 16. Gun aksam yaptırmış olsaydım zaten 1500 lerde cıkması gerekiyordu ama benım 17. Gun 1387 cıkıyo dıs gebelık gecmısım var ve cok korkuyorum

Yaa cok tesekkur ederim pazar gunu test gunum bekleyecegim. Doktorum kiziyor sonra 3. Denemem. Ilki negatifdi. 2. Pozitif bir oglum var cok sukur. 3. Bu. Bakalim hayirlisi

Böyle öğrenen var mı 5aa kalitede blastosist dondurulmuş olarak transfer yapıldı. Yapıldığı günle beraber 4.gün o günü saymazsak 3.gün
Güncelleme.. 5.gün normal kaset test ve bera hcg sonucu
Kızlar ikinize de maşallah rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin acaba bu süreçlerde nelere dikkat ettiniz? Hem yumurta toplamadan önce hem transfer ve sonrasında? Benim 5bb 5bc ve 5cb yumurtalarım var ama ilk transferim tutmadı ikincisi için takviye falan başlayacağım yumurtalar çok kaliteli olmadığı için elimden ne gelirse yapmak istiyorum

Lutfen bana bı yorum yaparmısınız normalde 16. Gun aksam yaptırmış olsaydım zaten 1500 lerde cıkması gerekiyordu ama benım 17. Gun 1387 cıkıyo dıs gebelık gecmısım var ve cok korkuyorum
Oglumda benimde 2 katina cikmiyordu. Kontrole cagirmisti doktor aynen 1500lerdeydi en son. Ultrasonda bi problem gormedi. Siz kontrole gidin insallah bi sorun cikmaz.

ALlah razi olsun canim. Amin. Yumurta toplamam 5 yil once olmustu. Hicbirseye dikkat etmedim. Ilk denemem en iyi kalitede transferim negatif olmustu. 2. Deneme orta duzeyde pozitif. 3. Denemede orta kalite pozitif gorunuyor suan. Ilk denemede herseye dikkat etmistim yeme icme dinlenme akliniza ne geliyorsa, tutmadi. Oglumun transferinde hicbirseye dikkat etmedim. Simdi ki transferde de dikkat etmedim oglum 5 dk dinlenmeme izin vermiyor zaten. Oyle ki ucan tekmelerde üstumde tepinmelere kadar Ne yaparsam yapayim nasip varsa olur teslimiyetindeydim. Kafayi rahat tutunca bence hersey cozuluyor.

baktırdığın saatten dolayı ve hastaneyi değiştirdiysen ondan kaynaklı olabilir canım bu durum kesen göründü mü gittin mi muayneye

amin kuzum öncelikle ben öncesinde hiç bişeye dikkat etmedim yapıldığı günden itibaren 3 gün boyunca hiç kalkmadım denebilir sadece ihtiyaç için kalktım sonrasında evin için yavaş yavaş adımlar attım ani hiç bi hareket yapmadım yemek vs hazırlamadım

baktırdığın saatten dolayı ve hastaneyi değiştirdiysen ondan kaynaklı olabilir canım bu durum kesen göründü mü gittin mi muayneye
Yok henüz kese zamanı gelmedi yanlız kızlar en son cıkan degerım 400lerde ıdı yüzde 70 artık geçerli olmus olsa 270 × 5 gun yapınca 1400 cıkıyo yanı en son cıkan degerım normal mı sizce

Evet ya stres yapmamak lazım bu süreçlerde ama insanın elinde olmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…