Transferimin 5.gunu

Merhaba arkadaşlar , Cuma günü transfer oldum bugün 5. Gün 2. Denemem heyecanlıyım ve belirti arıyorum 5. Günde ve ya sonrası hissettiğiniz belirtiler var mı ???
Benim de 5.gün ikinci günü adet sancısı gibi sancım oldu Bi kaç saat ertesi gün yine oldu ama sonra normale döndü hiç hissetmedim bişey. dördüncü gün sabah gögüslerimde hassasiyet başladı tek fark o bide ilk günden beri acayip şişkinlik var nefes alamıyorum

Benim şişkinlik 3 gün vardı 4. Günü geçti şuan ayakta durunca filan belim ağrıyor karnımda kasıklarım da ufak ufak var ama ilkinde daha fazla belirti yaşamıştım sonuç negatif , pek de belirtilere takilmiyorim o yüzden çoğu ilaçlardan Ama umarım bu sefer sağlıkla hayırlısı ile alırız kucaklarimaiza

Merhaba arkadaşlar , Cuma günü transfer oldum bugün 5. Gün 2. Denemem heyecanlıyım ve belirti arıyorum 5. Günde ve ya sonrası hissettiğiniz belirtiler var mı ???
En önemli belirtim sırt ağrısıydı tabi ben bunun belirti olduğunu bilmiyordum transferden 5-6 gün sonra aşırı derece sırt ağrısı yaşadım

En önemli belirtim sırt ağrısıydı tabi ben bunun belirti olduğunu bilmiyordum transferden 5-6 gün sonra aşırı derece sırt ağrısı yaşadıma
Aykata durunca belim ağrıyor hafif hafif bugün de pembe renkli bir leke oldu ama hala emin olamıyorum ilk denemede çoğu belirtiyi yaşadım ama negatif görünce çok üzüldüm sanırım o yüzden kesin hissediyorum diyemiyorum

bence belirtilere çok takılmayın ben ilk iki transferimdede birçok belirti yaşadım ama olumsuz oldu, bu seferki transferimde bir de test gününe yakın gögüs uçlarım acımaya başladı ve kahverengi kısımda sivilce gibi şeyler çıktı

Beni agrı çok korkutuyor bide beşinci gün halsizligim falan hafifledi
Dedimki acaba tutunmaya çalışırken beni yordu ve tutunamadımı sanki beşinci gün Bir rahatlama oldu

Fitiliniz yokmu beyaz beyaz geri geliyor kireç gibi ona karışır zaten nasıl farkedilir ki leke

Nezaman test yapacaksınız

Merhabalar, belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Hamile olduğunuza inanın. İlk transferimde göğüs ağrısı, kasık ağrısı, yorgunluk, uyku hali vs. bir çok belirti yaşadım ama sonuç olumsuzdu. Kullandığımız hormon ilaçları göğüs ağrısı-hassasiyeti, kasık ağrısı, yorgunluk vs. yapabiliyor. İkinci transferimde de aynı belirtileri yaşadım ama ilaçların sebep olduğunu bildiğim için takılmadım. Çok şükür bu sefer tuttu. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun.

Saglıkla Rabbim daim etsin inş ama istemsiz oluyor arayışlar bence belirti aramak gibi şeylerde hep ilaç etkisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…