Transferimin 5.gunu

Merhaba arkadaşlar , Cuma günü transfer oldum bugün 5. Gün 2. Denemem heyecanlıyım ve belirti arıyorum 5. Günde ve ya sonrası hissettiğiniz belirtiler var mı ???
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır
Kendinde belirti arama belirti aradıkça insan daha çok stres yapıyor. Ben hiç belirti yaşamadım . Sadece 6.günden itibaren sabahları akıntım oldu ama o da fitil kullandığım için olabilir. Ama çok şükür pozitif oldu benim . Darısı başına

Akıntınız su gibimiydi acaba benim fitilin kalıntısıyla su gibi geliyor üçüncü günden beri

MaşaAllah saglıkla büyüsün İnş haftadan hiç anlamıyorum hala parmaklarımla sayıyorum
Amin inşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBen de anlamazdım haftadan da, doktorlar hafta olarak takip edince mecburen öğreniyorsun. En kısa zamanda öğrenmeye mecbur kalmanız dileğiyle

Amin inşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBen de anlamazdım haftadan da, doktorlar hafta olarak takip edince mecburen öğreniyorsun. En kısa zamanda öğrenmeye mecbur kalmanız dileğiyle
Ayyy İnş
Mimgzd ile aynı dört gün var aranızda hayırla sizinde zamanınız rahat geçsin İnş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…