transferimin 6.gunu ve kabızlık sorunum var biraz ıkınarak çıktm sizce sorun olurmu

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
123
Bu şeklde hamile kalan varmı moralim bozuldu şimdi

evet bende ufak bir kabızlık geçirdim nedne zorladım diye kızdım kendime ama hamile kaldım yani önemli olan takmamak

Şuan da kasıklarımda şişlik hissi var bide dokundğmda hafıf acıyor sabah da sol yumurtalık kısmına doğru çok kotu Bi ağrı oldu neyseki 5 dk ya geçti yarına 7.gunum 5.gun embriyoları kan vercem inşllh belli olur

benim 4.güm embirosu idi 10.günde kan değerim yüksek çıkmıştı . ama 5.günde 7 de belli oluyor olabilir o konuyu bilmiyorum.

Hayırlı doğumların olsun sağlıklı bişeklde bebişini kucağna alırsın inşallah

Ben cok kotu kabizlik cektim hergunum aglayarak geciyordu sonrasinda sabah ac karnina zeytinyagi icmeye basladim 1 yemek kasigi sonrasinda incir kuru kayisi yedim ac karnina faydasini gordum dene bunlari mutlaka.birde beyaz ekmegi cikar hayatindan tam bugday yemege bak.elma ve ayva hergun yemeye calis..

Ben cok kotu kabizlik cektim hergunum aglayarak geciyordu sonrasinda sabah ac karnina zeytinyagi icmeye basladim 1 yemek kasigi sonrasinda incir kuru kayisi yedim ac karnina faydasini gordum dene bunlari mutlaka.birde beyaz ekmegi cikar hayatindan tam bugday yemege bak.elma ve ayva hergun yemeye calis..
Teşekkür ederm bakalm yarına kan testi yaptrcam sonuca göre uygularım

Canım sen kabız olduğunda ikinfinmi ben ikindim istem dışı çok korkuyorum hiç bisey hissetmiyordum galiba beni bıraktı bebeklerim dün 13.gündü oldum oldum dirildim değerin de çok güzel gidiyordu hayatının en kötü başlangıcını yaptım dun

Canım sen kabız olduğunda ikinfinmi ben ikindim istem dışı çok korkuyorum hiç bisey hissetmiyordum galiba beni bıraktı bebeklerim dün 13.gündü oldum oldum dirildim değerin de çok güzel gidiyordu hayatının en kötü başlangıcını yaptım dun
Yok bişey olmuyor korkma bende çok korkmuştm çokta ıkınmalarm oldu bugun daha doktordaydm kesemi de bebişimizde gordm kabızlıkta bitti bende galiba sabahları bi bardak su içiyorum hemen kahvaltı yapmıuorm 1 saat kadar oyalanıyorm wc yede çıkıyorm

Canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah bugün kan tahlili yaptım katlanmış rahatladı dünkü ikinmadan sonra bitti dedim çok sukur devam ediyor gebeliğim inşallah bizede nasip olur kese kalp derken kucağınıza almak

Canım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah bugün kan tahlili yaptım katlanmış rahatladı dünkü ikinmadan sonra bitti dedim çok sukur devam ediyor gebeliğim inşallah bizede nasip olur kese kalp derken kucağınıza almak
İnşallah allahım hepimiznde kucaklarını doldursun

Back
X