Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok kotu kabizlik cektim hergunum aglayarak geciyordu sonrasinda sabah ac karnina zeytinyagi icmeye basladim 1 yemek kasigi sonrasinda incir kuru kayisi yedim ac karnina faydasini gordum dene bunlari mutlaka.birde beyaz ekmegi cikar hayatindan tam bugday yemege bak.elma ve ayva hergun yemeye calis..Bu şeklde hamile kalan varmı moralim bozuldu şimdi
Teşekkür ederm bakalm yarına kan testi yaptrcam sonuca göre uygularımBen cok kotu kabizlik cektim hergunum aglayarak geciyordu sonrasinda sabah ac karnina zeytinyagi icmeye basladim 1 yemek kasigi sonrasinda incir kuru kayisi yedim ac karnina faydasini gordum dene bunlari mutlaka.birde beyaz ekmegi cikar hayatindan tam bugday yemege bak.elma ve ayva hergun yemeye calis..
Canım sen kabız olduğunda ikinfinmi ben ikindim istem dışı çok korkuyorum hiç bisey hissetmiyordum galiba beni bıraktı bebeklerim dün 13.gündü oldum oldum dirildim değerin de çok güzel gidiyordu hayatının en kötü başlangıcını yaptım dunBu şeklde hamile kalan varmı moralim bozuldu şimdi
Bu şeklde hamile kalan varmı moralim bozuldu şimdi
Yok bişey olmuyor korkma bende çok korkmuştm çokta ıkınmalarm oldu bugun daha doktordaydm kesemi de bebişimizde gordm kabızlıkta bitti bende galiba sabahları bi bardak su içiyorum hemen kahvaltı yapmıuorm 1 saat kadar oyalanıyorm wc yede çıkıyormCanım sen kabız olduğunda ikinfinmi ben ikindim istem dışı çok korkuyorum hiç bisey hissetmiyordum galiba beni bıraktı bebeklerim dün 13.gündü oldum oldum dirildim değerin de çok güzel gidiyordu hayatının en kötü başlangıcını yaptım dun
İnşallah allahım hepimiznde kucaklarını doldursunCanım Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah bugün kan tahlili yaptım katlanmış rahatladı dünkü ikinmadan sonra bitti dedim çok sukur devam ediyor gebeliğim inşallah bizede nasip olur kese kalp derken kucağınıza almak