Test markası nedirKızlar merhaba. 24 temmuz sabah 10.30 da transferim oldu. 5. Gün embriyosuydu bugün transfer günü hariç 6. günüm. Erken gebelik testi yaptım silik çıktı sizce sonuc ne. Test günüm pazartesi ama ben öncesinde vermeyi düşünüyorum. Bu durumda olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Test markası nedir
Pozitif canım hayırlı olsun. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım bize de nasip etsinBugün tekrar bir erken bir normal test yaptım sonuç böyle . Kızlar lütfen bisey söyleyinn
Gerçekten öyle mi sizce. Testi eşimden gizli yaptım içim kıpır kıpır yarın akşam kan vericem. Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahPozitif canım hayırlı olsun. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım bize de nasip etsin
Net görünüyor canım. Bende eşimden gizli yapıyorum kızıyor yoksa bana sürekli takıyorsun kafana diye. Yarın kan verecekmişsn zaten inşallah güzel haberler alalımGerçekten öyle mi sizce. Testi eşimden gizli yaptım içim kıpır kıpır yarın akşam kan vericem. Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bugün tekrar bir erken bir normal test yaptım sonuç böyle . Kızlar lütfen bisey söyleyinn
Bence çıkar diye düşünüyorum ama çıkmazsa da erken test yapmış olabilirsin diyorlar o yüzden negatif olursa kesin diye düşünmemek lazım.Aynı gün aynı saatte transfer olmuşuz,bana 2 embriyo transfer edildi ama test için erken mi diye düşünüyordum yarın sabah yapsam cıkar mı ya bende ki test bu
Çok sağolun kızlarr. Çok heyecanlıyım gerçekten o kadar güzel bir duygu ki inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız. Tabi ben kesin kan tahlilinden sonra anlayacağım ama bakalım
Sizin test tarihiniz ne zamandıAynı gün aynı saatte transfer olmuşuz,bana 2 embriyo transfer edildi ama test için erken mi diye düşünüyordum yarın sabah yapsam cıkar mı ya bende ki test bu
Ayy inşallahAmin canım
Bende öyleydim evdeki tüm testler pozitifti fakat ben hep diyordum kan sonuçlarını görmeden inanmamtestlerde varsa kanda çıkacaktır Allah’ın izniyle
Ayy inşallahen büyük korkum kimyasal gebelik. Siz kaçıncı gününüzde öğrenmiştiniz
Aminn canım hepimize inşalalhh. Benim tahlil günüm pazartesi ama yarın akşam yapalım diyor eşim. Yapmam yanlış mı olur acabaHiç kötüyü çağırmayın inşallah öyle bir durumla karşılaşmazsın Rabbim yüzünü sağlıcakla güldürsün
Ben transfer hariç 6.günde test yaptım pozitif çıktı kan testine kadar evde takip ettim gün gün koyulaştı kan gününde 1226 değerle öğrendim çok şükürkan testinden 17 gün sonrada kese kalp atımını bebeği gördük doktorum bilerek geçe attı ay o günler hiç geçmiyordu
Darısı senin başına inşallah Rabbim sağlıcakla kucağında görmeyi de nasip eylesin
Aminn canım hepimize inşalalhh. Benim tahlil günüm pazartesi ama yarın akşam yapalım diyor eşim. Yapmam yanlış mı olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?