Transferimin 8. Gunu cok korkuyorum

Yonca2

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
46
19
13
37
Merhaba kizlar Ben uzun zamandir siteyi takip ediyorum.kasim 25 te kan degerime bakilacak AMA ben cok tedirginim...adet agrilarim yuzumde cikan sivilce gunden gune morelimi bozuyor. Benim durumumda olan varmi?

eğer bu forunu uzun zamandır takip ettiysen bir çok kişinin adet belirtisi yaşadığını ve tahlil gününde hamile olduğunu öğrendiğini de okumuşsundur :) neden bu kadar erken strese giriyorsunuz ki, az kalmış biraz daha bekleyin tahlilinizi yapın, güzel haberlerinizi yazın burada ve unutmayın ki ne düşünürseniz onu çağırırsınız, olumlu düşünün bebeğinizi çağırın ki gelsin size... :nazar::KK46::KK24:

Bnmde test gunune yaklastikca adet sancilarim vardi ama birkac saniyelik gelip geciyodu adet olmadan bikac gun once oldugu gibi.kesin adet olucam diyodum hatta bir keresinde ise giderken ped koydum olurum diye ama cok sukur olmadim.zaten hap kullandigin icin olmuyosun basta.bnm halrn daha adet olcakmis gibi sancilarim oluyo.Hakkinda hayirlisi olur insallah.Allahim tum bekleyenlere nasip etsin.

eğer bu forunu uzun zamandır takip ettiysen bir çok kişinin adet belirtisi yaşadığını ve tahlil gününde hamile olduğunu öğrendiğini de okumuşsundur :) neden bu kadar erken strese giriyorsunuz ki, az kalmış biraz daha bekleyin tahlilinizi yapın, güzel haberlerinizi yazın burada ve unutmayın ki ne düşünürseniz onu çağırırsınız, olumlu düşünün bebeğinizi çağırın ki gelsin size... :nazar::KK46::KK24:

Ins.dediginiz gibi olur Allah tum isteyenlere nasip etsin...bu Benim ikinci denemem ilk denememde ayni seyleri hissetmistim malesef sonuc negatifti..ins.bu kez yaniliyorumdur;)

Ay benimda oyle amma benim daha 3 kuni transferin adet olujak kibi belim kasiklarim agrioo...

içinizi ferah tutun benim transferimin 5. günü o ağrılar başladı 6.günü göğüs hassasiyetim başladı yüzümde sivilceler çıktı bunlar benim hamilelik belirtilerimmiş şuan hamileyim.

içinizi ferah tutun benim transferimin 5. günü o ağrılar başladı 6.günü göğüs hassasiyetim başladı yüzümde sivilceler çıktı bunlar benim hamilelik belirtilerimmiş şuan hamileyim.
Allah saglikli almaya nasib etsin benim göğüslarim zatan igneyr basladim kun şiştilar hasasla ve halen oyle amma bu agridan korktumm...saol insalaah bizimda bebeslarimi biza tutiniolar

Allah saglikli almaya nasib etsin benim göğüslarim zatan igneyr basladim kun şiştilar hasasla ve halen oyle amma bu agridan korktumm...saol insalaah bizimda bebeslarimi biza tutiniolar
Aminnnn:) ins.bu agrilar onun belirtisidir...

Merhaba. Ben ilk kez tüp bebek yaptırdım. Kasiklarimda arada bir ağriyor ama hiç umudum kalmadı. Bugün 8. Gün benim de. 6. Gün bhcg baktirdim 4.68 çıktı sonucum. Sizce umut var mı kızlar?

Benimde test günüm 25 kasım benimde kasıklarıma arada sızı giriyo sivilcem çıktı iki tane bide dün gece bir uyandım kasıklarım kopuyo ağrıdan zorla kendime geldim ama bugün gayet iyiyim umutlu ol bana embriyo kalitesi kötü dedi %10 şans verdi doktor ama yinede ümitliyim

Benimde test günüm 25 kasım benimde kasıklarıma arada sızı giriyo sivilcem çıktı iki tane bide dün gece bir uyandım kasıklarım kopuyo ağrıdan zorla kendime geldim ama bugün gayet iyiyim umutlu ol bana embriyo kalitesi kötü dedi %10 şans verdi doktor ama yinede ümitliyim
Canim ikimizinde ayni gun kan testi ins.guzel haberlerimizi burada paylasiriz...benimde yuzumde sivilceler cikti sanki heraan adet olacagim gibi:(

Merhaba. Ben ilk kez tüp bebek yaptırdım. Kasiklarimda arada bir ağriyor ama hiç umudum kalmadı. Bugün 8. Gün benim de. 6. Gün bhcg baktirdim 4.68 çıktı sonucum. Sizce umut var mı kızlar?
canım neden gününden önce kan tahlili yaptırdın, bak düşük çıkmış panik olmuşsun.. doktorun hangi gün dediyse onu bekle ve tekrarla tahlilini en sağlıklı sonuç o zaman çıkandır.. inşallah olumlu olur sonucun ama 6. günün tahlil sonucu sana bişey var ya da yok diye yol gösteremez bence ..

Sizleri çok seviyorum. Çok sağolun aarkadaşlar. İnsanin uzakta da olsa boyle kardeşlerinin olması çok güzel. Allah razi olsun sizden. Kocaman öpüyorum.

ım neden gününden önce kan tahlili yaptırdın, bak düşük çıkmış panik olmuşsun.. doktorun hangi gün dediyse onu bekle ve tekrarla tahlilini en sağlıklı sonuç o zaman çıkandır.. inşallah olumlu olur sonucun ama 6. günün tahlil sonucu sana bişey var ya da yok diye yol gösteremez bence ..
Haklısin ama ne bileyim şeytan rahat durmuyor ki. Cok tşk ederim. Cuma günü tekrarlayacağım buraya da yazarım. Sağ ol.

Haklısin ama ne bileyim şeytan rahat durmuyor ki. Cok tşk ederim. Cuma günü tekrarlayacağım buraya da yazarım. Sağ ol.
canım benim beklemeye alışacaksın :) önce tahlil gününü, sonra kese görmeyi, sonra kalp atışını ve bundan sonraları her seferinde bir sonraki ayları merak edeceksin hiç bitmeyecek bu merak :)

[QUlizz_1702, post: 37869734, member: 392696"]canım benim beklemeye alışacaksın :) önce tahlil gününü, sonra kese görmeyi, sonra kalp atışını ve bundan sonraları her seferinde bir sonraki ayları merak edeceksin hiç bitmeyecek bu merak :)[/QUOTE]
:) Dogru söyluyorsum daha o aşamalar var. Tutsun da insallah. Onlari beklemek daha kolay gibi. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sana da.

Merhaba kizlar Ben uzun zamandir siteyi takip ediyorum.kasim 25 te kan degerime bakilacak AMA ben cok tedirginim...adet agrilarim yuzumde cikan sivilce gunden gune morelimi bozuyor. Benim durumumda olan varmi?
transfer ne zman oldu cnm .. benımde test gunum 25 kasım 9. gunum cook korkuorum cok unutmusuz ben bıde evde 7. gun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı bıttım beklıorum ole :(

transfer ne zman oldu cnm .. benımde test gunum 25 kasım 9. gunum cook korkuorum cok unutmusuz ben bıde evde 7. gun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı bıttım beklıorum ole :KK43:
11 kkasımda oldu transferim canım. Ben her gün idrar testi yyapıyorum. Anlamadığım kimine 10.gün kimine 14. Gün bak demişler. Benim 3.gün embriyosu ve 10.gün bakmam söylendi. Haber vericem mutlaka. İnşallah bizimledir keretalar

Back
X