Transferimin 8. günü

Kızlar kan testi yaptırdım 38.22 çıktı 8. gün için nasıl sizce?

8.gün için gayet güzel..ben de bekleyemiş 9.gün yaptırmıştım.47.96 çıkmıştı.
12.gün 241.18 oldu.14.gün ise 757.47.....1 hafta sonra keseleri görmek için gideceğiz hayırlısıyla.....

şimdiden seni tebrik ederim.....:teytey:

Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. Prenses valla değerlerini okuyunca içim çok rahatladı hayatımdelikafadulden yeni yeni olayın farkına varıyorum HAAAAAAMMMMMMMMMİİLLLLLLEEEEEEEEYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMM

özlencim canım benim inşallah 14. güne kadar değerin hep ama hep katlanır. dilerim erken sevinmiyorsundur . bu tüp bebek olayı biraz garip keşke hamileyimmm diye kabullenmeden önce 14. gün test sonucuna kadar bekleseydin. şimdi dualarımız artması yönünde. ben ilk denemem de kimyasal yaşadığım için artık biraz korkar oldum. ama inşallah değerin çok ama çok katlanır bitanem şimdiden tebrikler

Şu değerlerinizi görünce bende sabırsızlanıyorum, gidip test yaptırasım geliyor ama bir yandan da gene negatif olacak diye çok korkuyorum mirmirmirmir

cnm allah razı olsun allahım hakkımızda hayırlısını nasib etsin...her işte bir hayır vardır...ne yapsak boş bazen... bol bol dua dan başka ne yapabilirizki...:Saruboceq::Saruboceq:

Şu değerlerinizi görünce bende sabırsızlanıyorum, gidip test yaptırasım geliyor ama bir yandan da gene negatif olacak diye çok korkuyorum mirmirmirmir

senin transferinin kaçıncı günü cnm...ne zaman doktora gidicen...bence sakın o günden önce test yaptırma ben çok pişmanım...dilerim hamişsindir...:CüvCüv:

cnm çok sevindim hamişliğine..allah tamamını erdirir inş....yüzünü kara çıkarmaz...

11. günüm bugün. Pazartesi Allah nasip ederse alıcaz sonucumuzu. Bel ağrısı başladı bugün bende. Adet olucam diye ödüm kopuyor. Aranızda başka bel ağrısı olan varmı?

canım bende senin gibiyim. Özellikle ayağa kalktığım ve biraz gezindiğim zaman bel ağrım ve kasık ağrım oluyor. Benimde yarın sabah test günüm. Allahım hakkımızda hayırlısını versin yarabbımmm

Sağol canım Allah razı olsun... Hepimize olumlu sonuçlar almayı nasip etsin

özlem sonucunu bildir lütfen merak ettim. Allah hayırlısını versin inşallah. Tuğba sende yarın alacaksın dini. Ne kadar sabırsızlanıyo insan.

canım kanımı verdim saat 15:00 civarı sonucum çıkacak. İnşallah mutlu haberler veririm canım

Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…