Kızlar kan testi yaptırdım 38.22 çıktı 8. gün için nasıl sizce?
Kizlar ben gecen hafta 7.günü HCG´ye baktirdim 52,06 cikti. Blastosist oldugu icin erken gözükür demistim. Cook sevinmistim hatta sonuc süperdi. Ve tekrarladim ve tekrarladim:
8.gün 27,73
9.gün 15,04
11.gün 7,78
Yani normal 14.gün bekleseydim sonuc sifir olacakmis ve bu kadar SIKINTIYI bosu bosuna yasadim, cok büyük bir hayal kirikligi yasadim. ônemli olan HCG´de ne göstermesi degil, sagliklisi olan katlanmasi.
Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. Prenses valla değerlerini okuyunca içim çok rahatladı hayatımdelikafadulden yeni yeni olayın farkına varıyorum HAAAAAAMMMMMMMMMİİLLLLLLEEEEEEEEYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMM
canım işte erken test yapmak bu yüzden iyi değil.olumsuz çıkınca sonuc bu sefer kan testine kadar kendimizi daha çok strese sokuyoruz.idrarda pozitif olabilmesi için bhcgnin 20-25 in üzerinde olması gerekiyor.oysa senin daha 8.günün bu sitede 11.gün bile idrarda çıkmayıp gebe olan çok kişi gördük.
ben transferden 3 gün önce progesteron ampul kullanmaya basladım ve o günden beri gazım var.özellikle transferden sonraki ilk 4 gün cok gazım oldu.birazda sırtım ağrıyor.ve ilk defa bugun biraz lekelenmem oldu.daha önce hiç olmamısdı.umarım bunların hepsi gebelik işaretidir
Şu değerlerinizi görünce bende sabırsızlanıyorum, gidip test yaptırasım geliyor ama bir yandan da gene negatif olacak diye çok korkuyorum mirmirmirmir
Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. Prenses valla değerlerini okuyunca içim çok rahatladı hayatımdelikafadulden yeni yeni olayın farkına varıyorum HAAAAAAMMMMMMMMMİİLLLLLLEEEEEEEEYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?