Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:
canlarım 11. gün test sonucum 52.67 ...pzt.bir daha yaptırıcam inş. değerim yükselir...sizce değerim nasıl ....mimader senin haberlerinide bekliyoruz cnm....
canlarım 11. gün test sonucum 52.67 ...pzt.bir daha yaptırıcam inş. değerim yükselir...sizce değerim nasıl ....mimader senin haberlerinide bekliyoruz cnm....
Kutlarım Tuğbacım seni. Ne mutlusudur şimdi. Allah kucağına aldığın günleride göstersin inşallah. Dikkat et artık kendine. Ben de test yaptırdım bugün. Saat 14:00 de alıcaz hayırlısı ile. Çok heyecanlıyım çook.
Kutlarım Tuğbacım seni. Ne mutlusudur şimdi. Allah kucağına aldığın günleride göstersin inşallah. Dikkat et artık kendine. Ben de test yaptırdım bugün. Saat 14:00 de alıcaz hayırlısı ile. Çok heyecanlıyım çook.
cnm değerim 126.49 çıkmış hamişim hamiş:CüvCüv:inş. seninde güzel haberlerini alırız ...alınca haber ver olurmu.....kaydirigubbakcemile5
cnm değerim 126.49 çıkmış hamişim hamiş:CüvCüv:inş. seninde güzel haberlerini alırız ...alınca haber ver olurmu.....kaydirigubbakcemile5
Korkma canım. Aklına kötü şeyler getirme sakın. Herkesin belirtileri farklı oluyor. Tutunurkende böyle ağrılar olabiliyor. Bol bol dua et hayatım.Stresin bir faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?