Transferimin 8. günü

:sm_cool::sm_cool:çok şükür canım benim yaaa çok sevindim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu yolda kimsenin umutlarını da emeklerini de boş çıkarmasın sorunsuz bi gebeliğin ve sorunsuz doğumun olsun. sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah:teytey::teytey::teytey:

Amin canım desteğin için teşekkürler. Allahım herkese nasip etsin inşallah

:CüvCüv:hihoyyyt oleyyy çok sevindim cnm hayırlı olsun bizlere dua et bizlerde o duyguyu yaşıyalım cnm ilk denemenmiyid problem neydi seninn ???

canlarım 11. gün test sonucum 52.67 ...pzt.bir daha yaptırıcam inş. değerim yükselir...sizce değerim nasıl ....mimader senin haberlerinide bekliyoruz cnm....

canlarım 11. gün test sonucum 52.67 ...pzt.bir daha yaptırıcam inş. değerim yükselir...sizce değerim nasıl ....mimader senin haberlerinide bekliyoruz cnm....

canım çok tebrik ederim.insallah değerin katlanarak artar.sağlıkla kucağına alırsın

Kutlarım Tuğbacım seni. Ne mutlusudur şimdi. Allah kucağına aldığın günleride göstersin inşallah. Dikkat et artık kendine. Ben de test yaptırdım bugün. Saat 14:00 de alıcaz hayırlısı ile. Çok heyecanlıyım çook.

özlemcim senide kutlarım. Ne güzel herkez pozitif sonuç alıyo bu ara. Hep böyle olsun. Allhım kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın. Kutlarım cnm seni.

ayy cnm benim yaa inş.hayırlı haberlerini alırıs seninde allahım emeklerini boşa çıkartmasın inş.güzel haberlerini bekliyoruz cnmm

cnm değerim 126.49 çıkmış hamişim hamiş:CüvCüv:inş. seninde güzel haberlerini alırız ...alınca haber ver olurmu.....kaydirigubbakcemile5

cnm değerim 126.49 çıkmış hamişim hamiş:CüvCüv:inş. seninde güzel haberlerini alırız ...alınca haber ver olurmu.....kaydirigubbakcemile5

cnm tebrik ederim çok mutlu oldum allah sonuna kadar devam ettirsin kucağına almayı nasip etsin tebrikler tekrar ....cnm senin problem neydi bende bu ay yaptıracağım t.bebek

Olmadı gene cnm. Tutturamadık biz. Hayırlısı deilmiş demek ki. Çok üzüldüm ama elden de dilden de bişey gelmiyor. Yazımış böyleymiş tesellisiyle avunucaz artık

kızlar benimde taransferimin 5, günü doktorum salı gününe kan tahlili yaptırmamı istedi benden ( 12.günü) acaba diyorum cumartesi günü idrar falan yada kan testini yapsammı transferin 9.cu gününe geliyor ne dersiniz. üfff beklemek çok zor ya karnın şiş adet sancısı gibi sancım var belim ağrıyor telaşlanıyorum adet olucam diye

slm arkdslar tup bebek yaptırdım bende bugun 6cı gunum ve salı gunu test yaptırmam gerekıyor kasıklarım agrıyor adetmı olucam cok korkuyorum

Korkma canım. Aklına kötü şeyler getirme sakın. Herkesin belirtileri farklı oluyor. Tutunurkende böyle ağrılar olabiliyor. Bol bol dua et hayatım.Stresin bir faydası yok

Bencede kızlar özleme katılıyorum sabırlı olun... Test gününden öncede sakın test falan yapmayın...herkeste farklı tepkiler veriyo.. Ben ağlamıştım bende hiç belirti yok diye...rabbim nasib etti...inş. Kalp atışlarınıda duyarız...ve isteyen herkese nasib etsin rabbim...........

:CüvCüv:Bencede kızlar özleme katılıyorum sabırlı olun... Test gününden öncede sakın test falan yapmayın...herkeste farklı tepkiler veriyo.. Ben ağlamıştım bende hiç belirti yok diye...rabbim nasib etti...inş. Kalp atışlarınıda duyarız...ve isteyen herkese nasib etsin rabbim...........:CüvCüv:

Korkma canım. Aklına kötü şeyler getirme sakın. Herkesin belirtileri farklı oluyor. Tutunurkende böyle ağrılar olabiliyor. Bol bol dua et hayatım.Stresin bir faydası yok

ınsallah tutunma agrılarıdır rabbım herkesın yuzunu guldursun ılk denemesınde basarılı olanlar kac embırıyo ıle kaldıklarını yazabılırlermı ve ben sureklı uzanıyorum bır faydası olurmu(

merhaba arkadaşlar banada cuma günü transfer yapıldı bu gün kasık ağrım ve bel ağrım var dua ediyorum sonuç iyi olsun diye allah hepimize güç versin bir de hayırlı bebişler dileğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…